Hem till gården!

Jag har en fundering, Hem till gården! Har ni sett de progamet? Ett märkligt program. Det spelar ingen roll om man missar ett program eller om man missar ett halvår. Man hänger med i alla fall.. Alla har varit tillsammans med alla och alla har barn med alla. Men ändå när man är hemma så kollar man på det? Märkligt!


Liseberg!

Det verkar bli en intressant dag i dag, Allt som kan gå fel har gått fel hitils!
Så jag räknar med att dagen kommer bli toppen! :)
I kväll ska vi åka till Liseberg, det är bra att ha Annika som jobbar på Liseberg så man får åka på speciall saker på liseberg. I kväll är det familjedag! Ska bli mysigt! :)
Jag hoppas på stjärnvinst!


Nu jobba! Puss!
143


Underbara Mjöshult.


Våren är på väg till oss.. Nu har isen släppt på Säven! UNDERBART!!


SOOOOL!

Åååh.. solen skiner, himelen är blå och våren är faktiskt på väg hit! UNDERBART!!

151!


"Man får göra som man vill..."

Jag är en dålig bloggare, förlåt!
I bland händer det att jag funderar på saker och ting. Inte bara i bland utan ganska ofta.. Man skulle haft med sig en dator när man var ute och gick så man kunde blogga då. För har man inte bäst idéer om vad man ska skriva för något just under en promenad?  När man väl kommer in är idéerna som bort blåsta.. Dumt!

En sak som har stört mig ganska länge nu är folk som röker. För att citera en favorit " Man får göra som man vill.." MEN varför ska man röka? Är inte det bara meningslöst? I Sverige är det förbjudet att röka på allmänna platser, så som affärer, sjukhus och restauranger! MEN hur korkad är man inte om man står 1 cm från ingången och röker utanför ett sjukhus eller en affär? Då skulle man ju lika väl kunna röka inomhus? En till sak som fascinerar mig lite är dom som ställer ut askkoppar.. Varför står dom precis vid dörren? Man kan ju inte gå ut ur en matbutik tex utan att behöva gå igenom ett helt hav av rök.. Kan man inte flytta sig lite? Utan för mitt jobb ligger en stor parkering, man ser varje dag folk som knappt har hunnit stänga dörren innan dom har en cigg i munnen.. Jag måste ha missat något för jag förstår mig inte på rökning..

Nä.. Det finns andra viktigare saker att bry sig om än folk som röker.. Och som Annika säger.."Man får göra som man vill..."

Puss och kram på er!


RSS 2.0