Familje idyl

Gårdaen var trevlig men ändå väldigt konstig, hela min familj var och kollade på Erics musikal. Det var längesedan vi gjorde något hela familjen, det kändes på något sätt väldigt bra. Men ändå väldigt konstigt.
Eric var iaf duktig, en riktigt liten teater apa.

I dag är det som vanligt förberedelse för inventeringen som gäller för i morgon smäller det. Och på måndag kan vi lägga inventeringen på hyllan för denna gången. Skönt.

Nästa helg är det Bugrun! Det ska bli tokroligt. Hoppas att vädret är med oss i år också.


Ha en kanon dag!
Emma

Kaffe, lunch och rygg!

Kaffe, Finns det något godare en riktigt stor kaffe latte på ett kaffe, troligtvis! Kaffe maskiner som folk har på kontor brukar oftast vara blaskigt. Men våran kaffemaskin på jobbet gör en väldigt god kaffelatte. Bara så ni vet! ;)

Lunchen är avklarad med sällskap av pojkvän och pojkväns arbetskollega Martin. Trevligt. Han med en sväng inne på bokhandel där den nya Läckbergsboken inhandlades på begäran från ovan och även Malin Sävstams bok När livet stannar. Sprang in på HM oxå och köpte mej ett par enkla svarta shorts. Alltid bra att ha, har så dåligt med kortbrallor.

Jag är jätte brun på ryggen... Men inte framtill. Jag borde nog sluta vända ryggen åt solen.


Ha en kanon dag och njut ute i solen ni som kan!

Emma

Mobiljävel!

Så vad händer när man åker förbi Borås skyltarna, jo mobilen får plötsligt bara en prick i motagning. Hemma i Mjöshult finns det inte äns att tänka på, suck! Jag kan skriva sms om jag letar motagning först. Min mobil är inte till för att bo på landet. *suck* Inte heller på Lindormsgatan på Sjöbo för där finns det ingen motagning heller. :( Jävla skit telefon! Få bli ett besök hos telia i dag på lunchen.

Var och besiktade Forden i morses, gick igenom nu. Det var ju andra gången den var inne, men nu tog handbromsen som den skulle. Du är duktig du älskling! :)

Nu jobba!

Mobilen har hittat hem,

image44

Så nu har jag fått tillbaka min mobil, om jag är glad? Nej. Jag ogillar denna telefonen. Har krånglat sen dag ett, så jag tvivlar på att jag har någon motagning hemma nu heller. Suck och stön!

Inventering och hår

Herregud vad skönt det ska bli på måndag när inventeringen äntligen är klar. Känns som att jag drömmer om denna jävla inventering, massa listor som ska skrivas, dubbelkolla allt. Känns som att man har vart på samma hylla 10 gånger redan och än är vi långt i från klara. *suck* Bara att sätta igång igen.

Var och kippte mig på Lunchen, skönt. Mitt hår var bara hår och äckligt. Tog en bit på längden och klippte upp det ganska mycket. Fint och fräscht! Nu ska jag bara överväga vad jag ska göra med hårfärgen? Ljus eller mörk? Hemma eller hos frisören? Svårt.

Nu inventeringslistor!

Gräsklippning

image43

Klart som korvspa att det är okaj att klippa gräsmattan om man har en grogg i handen och en påse chips nere vid fötterna.  Här är det ingen motin att klippa gräste, snare ett fredagsnöje! :D

Torsdag

I dag mår jag piss, förstår inte vad det är som är fel. Huvudet känns som att jag har åkt karusell hela natten, jag mår illa och har värdens skallebank. Jag fryser fast jag troligtvis inte borde göra det här inne.
Kommer bli en kanon dag på jobbet idag!

Så här roligt har vi på jobbet!

image41


image42

Grattis Eric!

Gårdagen var bra, dock saknar jag att vara liten och älska sin födelsedag. Jag hade mitt första kalas som inte vara hemma hos mamma utan hemma hos mig. Vist  var mamma där och hjälpte till men det var hemma hos mig och det var jag som bestämde. Jag fick massa fina presenter. Tacka alla!

I går när alla hade åkt så tog jag på mig arbetsbrallor och gick ut i landet, där hjälptes vi åt att plantera mina nya buskar, hallon och krusbär och jordgubbsplantor. Satte även ut min kryddor som jag har haft inne i fönstret. Så nu har jag en fin drivbänk. De ni!

I dag är det en kass dag, allt är jobbigt och tråkigt. Jag borde inte få ha sådan dagar.



Grattis till lillebror som fyller 12år i dag med! Hoppas du får en kanon bra dag! 428814-37

Ett år äldre

Ja fy fasiken så var man ett år äldre. Jag tycker att jag lika väl kunde få ha hoppat till 23 24 med en gång, menigslöst att gå runt att vara 21. Men det är jag. Grattis till mig själv.

Gårdagen gick Bubblans tecken, vi var på Vår crusning med en klubb från gbg. Samlades i Kungsbacka, Som jag vist hittar i fortfarande. *duktig emma* Sen vidare till varberg för att senare åka vidare till Ullared för att kolla på något motormuseum. Vi gick in till Gekås i stället, blev lite underkläder och en bilsterio till bubblan. Trevligt!

I dag blir det kalas, jag hade hoppats på bra väder så man kunde sitta ut men det är ju bara o fetglömma. :(
Får fixa något inne i stället. Nä nu ska ja ta en sista röj i tvättstugan och sen ska ja duscha och blir de in till stan för att handla.

Ha en bra dag!

Emma

Kaffe

Äntligen har påfyllningen till kaffet kommit, som jag har längtat. Den har varit slut nu i nästan en vecka, men i dag kom maskinen och även en massa påfyllning. Jag ska medela er att vårkaffe maskin på jobbet gör kanske världens godaste Cappuccino. Så det så.

Gissa vad jag ska göra nu.. Rätt gissat inventeringslistor!


Bilder från gårdagen!

image39

Så här såg dagen ut på jobbet igår, inventeringslistor inventeringslistor inventeringslistor....
Men i dag blir jag troligtvis klar!

image38

Mitt kaffe var slut på jobbet så jag gick till grannen och drack kaffe, där fick jag min egen Flugger mugg!
De ni!


image40

När jag kom hem tog vi en promenad ner till udden där låg det en fågel.
Viste ni förästen att jag ska bli fågelskådare?  


Bita i det sura äpplet

Jag kommer nog att drömma om dessa jäkla inventeringslistorna. Tänk er själv att skriva ner varendra litet artikelnummer i en hel butik för hand?  Vilken tid lever vi egentligen? *suck*

Det finns väl inget annat att göra än att bita i det sura äpplet och forsätta..


Kyckling, Kalas och inventeringslistor

I dag är jag på bra humör, är äckligt trött men annars så mår jag faktiskt bra! Ser fram emot att det snart är helg och får sova någon timme extra i alla fall.


På söndag blir det kalas hemma i Mjöshult, jag blir ett år äldre och på måndag blir lillelillebrodern ett år äldre. Ska bli roligt att ha sitt första egna kalas som inte är hemma hos mamma. Så när jag kommer hem så ska det städas, ska ju åka iväg på lördag så jag tänkte att det kunde vara skönt att ha städningen klar så man slapp tänka på det.


I dag har vi fått nya arbetströjor, Gula. Så nu ser jag ut som en stor kyckling. Trevligt!


Nu blir det inventeringslistor!


Inventering och möte

Mötet gick bra, känner mig mycket lugnare nu. Allt kommer att bli bra.

Det är ju fint väder i dag med,  jag håller alla tummarna i världen på att det inte ska regna på söndag då jag ska ha mitt kalas och hoppas på att kunna sitta ute! *håller tummarna*

Jag sitter och skriver inventeringslistor. Roligt! Känns som att detta företag inte riktigt har utvecklas i tekninkens värld när det gäller inventering.


Nu återgår vi till inventeringslistorna.

På återsende.
Emma

Kramp och mardrömmar

Efter en helvetes natt med både kramp och mardrömmar är jag otroligt utvilad.. ELLER INTE!
Jag ser inte fram emot denna dag för fem öre, det kommer att bli ett jobbigt möte och känner jag mig själv så lär det också komma en massa tårar.  Jag hoppas att det löser sig.

Jag borde gå och ta på mig lite kläder och bege mig till jobbet snart..


Önska mig lycka till!

På återsende

Kvällspromenad i Mjöshult

Hem kommen från en kvällspromenad nere i Mjöshult, tog den korta rundan. Men kom inte så långt innan vi träffade två "gubbar" som stod och småljög om det hemliga projektet. Vi fastnade så klart där ett bra tag, men det är trevligt. Jag gillar våra "grannar" och dom läser vist min blogg med. Roligt! Jag tycker om när folk läser min blogg, det är ju faktiskt därför jag skriver. Så jag funderar på att starta en Mjöshult.se sida där jag ska skriva om allt skvaller som händer nere i Mjöshult. ;) Där ska jag också ha en karta med bilder på folk och vart dom bor där namn och smeknamn ska med! Så vi har koll på varandra, eller hur Svarten? ;) 

Dagen på jobbet har verkligen inte vara i samma positiva anda som det är här hemma, Det är obehagligt. Jag hoppas att det löser sig. Det gör det nog. Jag ska i alla fall kämpa för min sak.

Nu ska jag se om grillen är klar så jag kan grilla min kycklingspett!

På återsende.

Jag bjuder på en bild från vårt underbara Mjöshult!

image21


Ont i magen

Jag har fortfarande den där känslan i magen, som att det inte riktigt står rätt till..
Det gör det ju inte heller iof men nu har vi tagit tag i problemet och morgon dagen kommer att bli en tuff dag.

MEN jag måste vara stark och tro på mig själv, det är inte jag som inbillar mig alla andra ser det också.
Inga pyskbryt i morgon! *håller tummarna för mig själv*


Vad ska ni göra i dag?

image19



*suck*

I dag är det en sån dag som jag bara skulle villja gå och dra något gamal över soh, stänga av klockan och somna om och vakna upp igen nästa år. Att någon kan förstöra ens dag så fort. *suck*


Premiär doppet i Mjöshult

428814-37

Lillebror ser ju ut att tycka det är väldigt varmt och skönt.


428814-36

Premiär doppet!

Vårruset 2008

En intressant upplevelse får man säga, det var kanonväder och en jävla massa tanter!

image32

En massa tanter!

image34

Gittan var tokladdad, det verkar även mammatina och Karin vara!

image35

Elin och jag hittade en väldigt bra flaga!

image33
Mammatina och Gittan tog en liten svängom i stället för att följa dom fyra hoppande tjejerna! Det verkar som att många tycker dom var kanon bra på att dansa! :P

image30

Dom hade även en man som visade vilken toalett som var ledig, snacka om ett bra jobb! Toalett pekare!

image29

Vi köpte skosnören från Bris och dom blev ju riktigt heta på Elins dojor!

image27

Elin hittade även sin blivande man där....

image31

Min favorit "moster" Gittan!

Barn, vårruset och apoteket!

Nu har jag kollat på Barnmorskorna igen, herregud vilken serie! Jag blir totalt vättskrämd men samtidigt facinerad. Det är verkligen en mycket speciell serie. Jag är fortfarande totalt livrädd och tror att jag kommer att dö på kuppen! Men jag har fortfarnade en massa tid på mig, för här blir det inga barn gjorda ännu.
Man skulle kanske ha blivit barnmorska?

image24


I dag slutar jag tidigt och ska bege mig av till vårgårda, där jag ska träffa mamma och senare bege mig till vänersborg där Vårruset ska avklaras. Roligt ska det bli!

Jag har en liten fundering, varför står man ute och köar på apoteket?
Varje dag så är det minst 5 personer som står utanför apoteket och väntar, är dom rädda att medecinen kommer att ta slut? Eller är det så måga människor som har hunnit varit hos läkarnarn och blivit klar innan klockan 9?
Mycket intressant fråga!

Bilder

image18

Underbara Mjöshult

image19

Detta ser jag häldre på morgonen en massa svettiga gubbar på gymmet..

image20

Vist är det underbart?

image21

Snart är det sommar och då ska jag bada här.. :)

image22

Kolla vad jag gjorde sen när jag kom hem från jobbet...

image23

OCH den blev till och med god... De du!





UNDERBARA SOL!

Vilket jävla värder vi har! Helt underbart! Synd att man inte kan sitta någon stans med näsan i vädret och bara känna solens värme i ansiktet.  En sån här dag ska man vara typ trädgårdsarbetare eller något..

Jag vill ut i det fina vädret!!

Underbara Mjöshult

I morses skippa jag gymmet och tog mig en morgon promenad i det vakra Mjöshult.  Jag är så jäkla glad att vi köpte det huset, trivs så himla bra där och mår som en prinsessa. Mjöshult är helt klart mitt paradis på jorden.
Jag tog lite bilder med, lägger upp dom i kväll när jag kommer hem så ska ni få se va fint det är.

En gammal klasskompis har ringt mig, undra vad hon ville får ringa upp senare...

Massa solkramar!

Emma

Rabarber!

image16

Vad fasiken ska jag göra med alla rabarber?


image17

Kolla min svartvinbärsbuske!


Nu fattas bara....

Rödavinbär
Hallon
Jordgubbar
Smultron
Krusbär
Tomatplantor




Magkaput!

I dag är jag  hemma från jobbet, min mage har ballt ut, jobbigt läge faktiskt. Har inte sovit många timmar i natt har däremot sett hur toaletten ser ut på nära  håll.. *suck*

Men jag mår lite bättre nu, magen bubblar men annars så verkar den ha lugnat ner sig.

Helgen har varit trevlig, jag har vart på min första Rockabilly fest och umgås med underbara vänner! Och vilket väder vi har, underbart! 

I dag ska jag plantera min vinbärsbuskar som jag fick i går. Jag ser bara hur mina fingrar blir grönare och grönare. Ni ska se mina rabarber.. jag måste nog ta kort på dom. Dom är stora som ett hus!

Hej så länge

RSS 2.0