Nu är det nära!

Om en stund är det semester, jag har gjort det jag skall göra innan jag går i väg på 4 veckor semester eller nästan iaf jag ska tömma papperskorgarna! Sen är det semester! Så skönt!

Efter jobbet är det raka vägen upp/ner/åt höger/åt vänster till Vänersborg och den årliga folkvagnsträffen där. Ska bli roligt, A är redan där han åkte i går. Det var vist ett riktigt kalas där nere i går så det var kanske skönt att vara hemma.. I kväll däremot ser jag fram emot ett par kalla cider tillsammans med goda vänner! Trevligt helt enkelt!

Nu ska jag tömma soptunnor! Men tänk på mig när jag racear upp/ner/åt höger/åt vänster till Vänersborg i den gröna faran! (om jag kommer in, jag hatar lås på bubblor!! )


KRAM!

Onsdag! SNART SEMESTER!

Onsdag, det betyder att i morgon är det torsdag sen är det fredag och sen har vi 4 härliga veckors semester!
Som jag har längtat!  Sen semester är bra, MEN det är jobbigt att se alla andra som går på semester, och man själv får vara kvar på jobbet! Men nu hoppas jag att det fina vädret kommer tillbaka så man kan få njuta av det fina vädret och bara vara! Fast bara vara är väl kanske inte det vi ska göra på semestern. Vi ha mycket planer. Altanen ska bli klar, det är ju kjolen och trapporna kvar. Sen ska vi byta panel på den gamla alten och måla den vit. Verkstaden ska få sig en tok städning och dom nya ute möblerna ska oljas... Sen ska vi hinna med att ta det lugnt, åka båt, fiska, kanske ta en sväng med bussen ner åt landet..  Mycket ska hinnas med! Vi börjar semester med att åka till Vänersborg på den årliga folkvagnsträffen. Och för första gången på många många år ska jag ner dit utan att jobba där. Ska faktiskt bli väldigt skönt. Jag hoppas på bra väder så man kan sola och bada! :D


I morses hade jag som vanligt lite väl bråttom till jobbet, när jag hade satt mig i min lilla röda racer bil och åkt i väg hörde jag och framför allt kände jag att något inte var som det skulle. Jag fick vända nere vid Vralen och köra hem och byta bil. Det känns som att min bil har gjort sina sista mil.. Jag hoppas på att Andreas kan fixa det när han kommer hem. Men jag ska ju iaf åka den gröna bubblan till jobbet både i morgon och på fredag så han hinner nog fixa även den på semestern..


I dag fyller min kära vän Sandra år! Grattis till henne! Och i går fyllde även min vän Kristina år! Mycket födelsedagar nu..

Nu ska jag fortsätta att räkna varor. det är det jag roar mig med på jobbet!


Klant Emma!

I går gjorde jag det ännu en gång, söker man på klant på google så kommer det nog upp "Emma Hörnberg, Sverige". Fy fan va jag hatar att jag ALLTID klantar till det. Jag slår mig, skadar mig,  tappar saker, gör sönder saker hela tiden. För några veckor sedan gjorde jag sönder luckan till sopskåpet, inte nog med att luckan gick sönder den hamnade på min näsa med. Ajaja. Och ni kommer väl ihåg spray limmet i ögat? Klant Asell! I går gjorde jag sönder luckan till tvättmaskinen.. Eller, själva handtaget...*suck* Andreas sa i går att han inte hinner med att laga i den takten jag gör sönder saker.. Och det har han nog rätt i... Tyvärr! Men hur slutar man att vara en klumpeduns som gör sönder allt? Man har väl en sådan period när man är typ 14 men jag är ju 22 borde inte det vara slut nu? Eller? :D


Blå ögd mamma....

Det finns människor av alla det sorts ute i våran värd, läste på aftonbladet om den polska mamman som stämmer ett hotell Egyptien för att hennes dotter har blivit gravid. Det måste ha funnit sperma i pool.. Ja just det! Herregud!! 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5493627.ab läs själva här..



Har du sovit på två veckor?

Hej hopp!

I dag är jag trött, det blev inte bättre av att grannen på jobbet kom in och sa att det såg ut som om jag inte sovit på 2 veckor. Helt plötsligt var jag inte bara trött utan även sleten och närmare död. I bland är det sådant man behöver höra. Vi får se om kaffe kan hjälpa min kropp att vakna till liv. Vi får hoppas!

I dag har det varit hantverkare ännu en gång på jobbets lager. Dom har mött och filmat i rör och hittat felet, skönt. Dem ska dock inte åtgärda taket förens på Torsdags så jag hoppas det inte kommer några monster regn mer! Nu ringde även fastighetsägaren och frågade om vi behövde hjälp att ställa tillbaka hyllorna och sådant på lagret. Snällt! Så det kommer folk och hjälper mig med det också. Jag tror jag kanske skärmade honom lite? Jag ser ju faktiskt ut som om jag inte sovit på 2 veckor..

I kväll ska vi ut med Andreas jobb, vi ska åka båt och äta räckor på Öresjö. Ska bli trevligt! Jag har dragit kanske vinstlotten och ska köra hem, dricker jag så lär det väl se ut som om jag inte sovit på 2 månader!

Nu ska jag plocka upp varor!

Hejsansvejsan!

ps. Det är mammas fötter på bilden i det förra inlägget. Ds.


Det regnar lite...








BIlder från lagret på jobbet!

Fredag

Fredag, jag gillar fredagar. Det är alltid bra med Fredagar. Det är 15 dagar plus i dag kvar att jobba tills vi får semester. Det är bara nästa vecka kvar då det är långa dagar sen dom två sista är det bara fram 8 - 15. Skönt!

I dag ska min stora kusin gifta sig, dom är i London. Jag hade gärna varit där, men på grund av massa anledningar så jobbar jag i stället! Vi får fira när hon kommer hem. Så Grattis Anna och Kristoffer! 

Det händer mycket nu runt om kring mig, massa roliga nyheter ploppar upp lite var stans. Det är roligt!
Jag väntar med spänning på mer rapporter!

Kraam på er mina vänner!
Emma

Torsdag!

I dag är det torsdag, det är 16 dagar plus i dag kvar att jobba innan det blir fyra härliga veckor av avkoppling semester!
Bara ordet semester är ju underbart! Jag är väldigt glad över att jag har ett jobb, jag trivs väldigt bra på mitt jobb MEN semester är verkligen välbehövligt nu. Så vecka 31 den 27 Juli då har jag semster!

Åkte med Andreas till jobbet i morses, jag är verkligen alldels för morgon trött för att åka med honom egentligen. I dag var det bara att ta på sig kläderna, borsta tänderna och ner med sminket i väskan. Sen åka! Det slutade med att jag åkte i mina (läs mammas.) rosa foppatofflor  och i fel linne. Egentligen gör inte dom knallrosa fopatofflorna mig något om jag inte skulle gå till stan efter jobbet. Men jag orkar inte bry mig ändå. Jag har smurfskor! Det är skönt! (Andreas ska hem efter jobbet, han får ta med sig mina riktiga skor tillbaka till stan...)

Som att jag åkte med Andreas till jobbet i morses blev det en liten promenad från hans jobb till mitt jobb. Det är skönt, då hinner man vakna, få lite frisk luft och även lite morgonsol på sig!


Kram på er!


RSS 2.0