Mer bilder.

Godafton!
Fick mer bilder i dag från Annika som tog bilder på mig och min mamma för några veckor sedan. Om jag inte mins helt fel är  jag i vecka 27 på bilderna. :)







Ganska roligt att få riktiga bilder på sig själv och inte bara kort som man tar på sig själv.. :) Ser fram emot att ta mer bilder längre fram när Kotten i magen har växt lite till.. (det är synd att resten av kroppen växer med... )

Nu ska jag försöka duscha bort alla knott och myggbett.. Fy tusan! Man borde inte bo ï skogen just nu.. Knott överallt!

Trevlig Midsommar!
Emma!


Onsdag

I går fick jag en present av mina kära grannar. Jag hoppas att verkligen att den gör mig bättre fort. För det är just det jag letar efter en mirakelkur mot onda fogar, rygg som värkr och samandragningar.



Tänk att 7 månader kan ta så lång tid, det känns som jag har varit gravid hela mitt liv. Nu är det bara 79 dagar kävar om vi har en bebis som kommer i tid. Jag tror det kommer gå ganska fort, Andreas jobbar en vecka till sen har han semester och sen är det ju bara en månad kvar.. Jag längtar, tänk.. Ett eget litet knyte, ett liv som har kommit till tack vare mig och Andreas. Det ska verkligen bli helt fantastiskt att bli mamma. Tänk, Mamma Emma...

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen sen får vi se vad dagen har att bjuda på..

Kotten 28 + 3


Hemlig uppdrag!

För ett tag sedan var jag i väg med min kära mor på ett hemlig uppdrag.. Mammas kusin Annika är en mycket duktig fotograf och vi hade äran att försöka fastna på bild.. Aldrig har jag varit med om att någon har brytt sig så mycket om min mage vem vill ha kort på min mage? Men det är mysigt att ha sen. Vi ska träffas om några veckor igen, när magen har växt till sig och vill vara med på bild på ett bättre sätt..






Även mamma fastnade.. Hon är vacker min kära mor.
Får jag hälften av den skönheten när jag blir äldre blir jag nöjd!


Halsbränna!

Som att jag har allt annat så har jag ju även fått halsbränna, en mycket otrevlig grej faktiskt. Hittade lite tips på nätet om vad man ska undvika och göra åt det...

  • Undvik att äta snabbt  (Inga problem, jag kan inte äta fort längre.. Det tar lång tid att få i mat i magen.. )
  • Ät flera mindre mål mat varje dag  (Det borde jag väl bli bättre på...)
  • Ät inte stekt eller friterad mat  (Tur att det är sommar så man kan grilla då! ;) )
  • Undvik starkt kryddad mat (Stark mat är väl det ända jag äter, tror ni vi har boven där? )
  • Undvik mat som innehåller tomat  (Tomat som är så gott.. :()
  • Begränsa eller avstå från choklad  (Det är ungefär samma sak som att ta bort höger armen ju...)
  • Undvik senap och vinäger  (Det gör jag gärna.. )
  • Sitt upprätt istället för att luta dig bakåt i soffan
  • Undvik att lägga dig ner direkt efter att du har ätit
  • Använd kuddar för att palla överkroppen upp dig när du ska sova ( Det har jag gjort ett tag nu som jag har haft en sådan läskig hosta..)
  • Drick mjölk (mjölk är gott)
  • Undvik kaffe, kolsyrade drycker och alkohol  ( kaffe är inte gott längre, Alkohol undviker jag redan det är väl kolsyran jag borde titta lite på... )
  • Undvik sur mat och sura drycker (ex. apelsinjuice)
  • Håll ett öga på vikten  ( lätt och säga det när man är gravid.. Men jag har faktiskt inte gått upp så mycket men det var ju redan för mycket innan jag blev gravid..)
  • Det finns alltså en hel del att göra åt det.. Så nu får jag äta kokt fisk och dricka mjölk. Ta bort allt vad kolsyra och kryddad mat heter och min bästa vän Choklad...

    Längst ner stod det en rolig sak... "Enligt gamla sägner så hänger halsbrännan samman med bebisar som föds med mycket hår..." Så det är alltså en liten hårig sak där inne.. Det kan mycket väl stämma som jag såg ut som en liten apa när jag föddes! :)


    Onsdag

    Än så länge är denna onsdagen en bättre dag än gårdagen. Om man kan säga så när klockan bara är 7 på morgonen.. I dag har jag en massa på agendan..

    Fixa gardinerna jag började på i går.
    Tvätta.
    Packa lite inför helgen.
    Dammsuga (men jag det tror jag A får göra när han kommer hem.. )
    Plocka lite här hemma.

    Och framför allt vila. Min kropp har ont, höfterna och ryggen gör bara ondare och ondare. Och ändå är det minst 13 veckor kvar tills det kommer en liten knodd.. Men jag längtar, jag är helt klart världens lyckligaste även fast jag har ont och mår dåligt! :)

    Nu ska jag greja lite, föresten...Nyhetsmorgon är verkligen ett konstigt program...

    Pöss!

    Skit dag!

    I dag är det en dålig dag, fruktansvärt dålig dag...

    Jag mår illa.. Tok illa!! Inte bara illa utan jag är yr med.. Sen försöker jag sy med.. Jag kan inte sy! Jag är skit dålig på att sy...

    Jag går och lägger mig och hoppas på att livet är bättre i morgon...


    Måndag

    I dag är det ännu en slö dag, det är vist så att man får sota för att man göra aktiva saker i flera dagar efteråt.
    Min plan för dagen var att städa, det går inte så bra. Har tagit hand om berget med disk och plockat lite. Nu borde jag dammsuga och ta hand om tvätten.. Men det får vänta!

    Det är tur att det är så otroligt mycket bra på tv mitt på dagen.. Suck! Tur att jag har böcker! :)

    Nä, om man skulle starta en maskin tvätt?

    Intressant blogg jag har! :D


    snyggo!

    Sol är undebart, men min hund är inte vad den brukar vara... Den är röd.. Klart att jag brukar bli röd i början av året.. Men jag är tok röd! Blir att köpa ett bra solskydd.. :)


    Bjuder på en snygg sexig bild på min kära kropp och min stökiga hall... ;)

    Jag får nog satsa på beach 2011...

    SOL!!

    Solen skiner ute, det är hur skönt som helst.. Jag önskar bara att vattnet i sjön kund värmas på lite fortare med så man kan bada oxå! Sen är jag i paradiset! Sol och bad!

    Dagen har gått i ett, har grejat hemma och nu har jag en inne paus, det är för varmt att sitta stilla i min fina röda solstol för länge. Så då kan man gå in en snabbis greja lite eller sätta sig här. I eftermiddag går bilen ännu en gång till Vårgårda, denna gången för att fira Daniel och hans student! Vilken tur dom har med vädret!! Roligt!

    Har spendrat en stund med att kolla på blocket eftr vagn med, fy fan va svårt!! Vad ska man ha? Vilken modell? Vilken färg? Har hittat en jag vill ha men.. Vill jag verkligen ha den? :) Den är fin! Får nog prata med herrn i huset, den är sänkt ännu en gång.. Kanske skulle man passa på! Fast det är oxå ett tag kvar, lillen kommer ju inte förens i september.. Vi får se hur vi gör! Det lär lösa sig! :D

    Nu ut igen till solen och boken!

    Försäkringskassan!

    Är det något jag har lärt mig av att vara hemma och vara sjukskriven är att dagarana försvinner otroligt fort utan att ens göra något och att försäkringskassan måste vara sveriges mest långsamma grej... Det är inte ovanligt att få vänta i 40 min i kö för att få ett samtal på 3 min.. Helt sjukt! Dom jag har pratat med hitils är oxå otrevliga och verkar bry sig lika mycket om sina kunder som om vilken färg på tånaglarna jag har. Märkligt!

    Jag sitter iaf och väntar på att dom ska ringa tillbaka, det är iof en smart grej. Att dom ringer tillbaka när det är ens tur så man slipper sitta där i 40 min och vänta på sin tur. Nu får vi hoppas på att pengarna snart kommer in på kontot med, det funkar inte riktigt att ha så mycket pengar som jag har nu... SUCK!! Man borde varit rik!

    Nu ska jag röja lite i köket sen ska jag faktiskt bege mig i väg till Vårgårda och ett hemligt uppdrag med min kära mor! Är ni snälla får ni se resultatet sen! :)

    Ta hand om er!
    Kram!

    RSS 2.0