Allt är bra...



I bland är allt bara så där bra.. .

Tokförskyld och tre år!

Jodå, i dag är jag hemma. Hade feber i går  och har nog feber i dag med. Surt, näsan rinner och ögonen rinner. Underbart! 
men ska försöka ta mig till jobbet i morgon iaf, det är svårt det dära när ska man egentligen tillbaka efter jobber. INte så fräscht att handla av någon som hostar och snorar och feberyrar! Men det blir nog bättre. Allt är Kents fel.

I dag har jag och Andreas varit tillsammans i tre år. Grattis till oss! Tre år. Trevligt att jag är tokförskyld på våran tre års dag. Vi ska iaf hitta på något på lördag, ut och äta eller något annat mysigt! Jag älskar dig Andreas Kvist! :)

Nu soffan!

Nu är det dax...

I natt slog det till på riktigt, nu är jag tok förskyld. Frtyser och svettas om vart annat. Surt. Det blir hemgång efter Andreas varit på lunch. Hem till soffan, hem till tv, och framför allt hem och sova! Troligtvis mår jag mycket bättre redan i morgon!

*host* *nys* *snörvel*

Emma

Fryser

Jag fryser som en tok, min hals är som rakblad och mitt huvud dunkar. Jag tror jag är på väg att få världens dunderförskylning. Jag har mixtrat med värmen, Leif säger att det är varmt här inne, jag fryser. Så jag tror han har fel.

Jag vill hem till soffan och kolla på tv.

*tycker väldigt mycket synd om mig själv*

Helgen som var ...

Måndag igen, Hjälp vad tiden går fort!

Helgen har varit bra, i fredags efter jobbet var vi i väg och hämtade en motor till Andreas. Stannade på vägen och åt mat och var inne på Willys i Skene eller Kinna. Jag kommer aldrig lära mig vilket som är vilket och handlade lite gott och åkte hem och hade en skön kväll framför tvn.

Lördagen var vi ute en massa, grejade i trädgården och var ute och gick. På kvällen var Malin och Robert hemma på middag, vi åt godmat och kollade på film. En bra kväll och mer sådan hoppas jag på i framtiden. Vi har fått bra grannar.

I Söndags var vi på loppis i Od, stod en stor skylt i Fristad att det var loppis där så vi tog en sväng och åkte dit. Det var verkligen inget att ha. Haha. Gud va liten den var, men den skylten gjorde nog så att det kom lite folk. Vi åkte i alla fall där ifrån med två resväskor. Efter loppisen var vi och hälsade på Anders och Felicia, det var trevligt. Sen senare på eftermiddagen körde jag hem min kära mor till Vårgårda då hon hade varit ute på äventyr i helgen.

I dag har jag hunnit med att vara på gymmet, en mycket korkade idé av fröken Hörnberg. Jag är förskylld och mår verkligen inte bra, men träna det kan man göra ändå tyckte jag. Men nu mår jag bara sämre. Men fick iaf tränat!
Skorstens manen är äntligen hemma och greja med våran skorsten, men nu ser det ut som att de blir regn. Åker han där ifrån då?  Hoppas inte för hans egen skull! Jag vill kunna elda i våran öppnaspis!

Nu ska jag ta in en pall med papper, gud vad jag är duktig!


Städsugen

Jag tror jag håller på att bli sjuk, herregud. Jag är sugen på att åka hem och städa.  Så jag hoppas att kännslan finns kvar när jag kommer hemåt också. Kunde ju vara trevligt. Man ska väl städa på fredagar? :D

Dricker te, massor av te. Det är gott med te men en stor nakdel är att man måste springa på toa hela tiden.. Det är jobbigt! Men jag överlever, för te är gott helt enkelt.

Vad ska ni hitta på i helgen?


Kram


Fredag, kanske ...

Fredag, kanske den bästa dagen på veckan! Och en helg utan planer har vi framför oss också. Jag har en plan och det är att gå ut i skogen en sväng och kolla om det finns någon svamp. Om den inte har frusit sönder. För jäklar vad kallt det har  blivit ute.

I dag kommer sotarn eller skorstensmanen, som ska bygga upp våran skorsten igen. Troligtvis får vi inte elda i den i dag men det hade varit mysigt. JAg gillar att elda..

Det kanske blir ett litet Ikea besök med Malin i helgen med, om hon ville ha sällskap. Ikea är alltid trevligt. 

 Och till en vän som vet vem du är... "imse vimse spindel...." Du klarar dig!!!

Kram
Emma

Bra träning

Klockan är redan tre, snart är det dags för hemgång. Skönt. I morgon är det redan fredag. Denna helgen är välkommen till max, den är oplanerad och jag tänker bara vara tänkte ta mig ett tur i skogen och se om det finns någon mer svamp. Mums!

Core passet var som vanligt väldigt bra, Karin är duktig. Hon får en att må bra och göra sitt allra bästa. Sånt är bra. I morgon blir det tyvärr ingen träning. Men nästa vecka ser det ljusare ut. Då blir det Cirkelträning för fulla muggar och Core på Torsdag! :)

Nä, ni får ha det så bra. :)

Kram

Torsdag = Core

Jag fick träna cirkelträning i går iaf, kom 10 min sent men bättre än inget alls. I dag ska jag träna Core. Roligt! Försöker få mamma att följa med på något pass någon dag. Synd att hon itne bor i samma stad så vi kan träna tillsammans jämt. :(

I går var jag sjukt trött, somnade på soffan.. Skönt men jag är fortfarande minst lika trött. Undra om det är förskylningsbasiller som är på väg till mig. ;(

Andreas är här och jobbar i dag, gör om våran elcentral. Trevligt! Jag tycker om den killen väldigt mycket. :)

Ha en bra dag.
Kram

Ingen Cirkelträning

Blev ingen Cirkelträning i dag... I bland önskar man att man kunde styra världen själv.. :(

Falbygdens ost

Jag vill åka till Falbygdens ost! Fick ett reklamblad från dom i dag till jobbet, tycker att Svanströms ska köpa sina julklappar från Falbygdens ost till sina ansällda! :) Eller så kan Andreas chef köpa de.. Bra idé. Eller så åker vi nere själva och köper ost. Mums! Någon som ska följa med?

Snart träning, hoppas jag! Cirkelträning är verkligen roligt. Ni borde prova!

På återseende!

Emma

Ny dag!

Ny dag, nya möjligheter! Onsdag i dag redan, inte många dagar kvar tills det är helg igen. Jag säger ju att det går med raket fart. Faktiskt nästan lite läskigt. Men skönt också.

I går gjorde jag äppelmos, gott! Jag var faktiskt duktig på att göra äppelmos! Det trodde jag inte. Så nu ska jag göra mer äppelmos! :D Mums!

Nä, nu ska ja ta tag i mitt liv. 12,15 är det Cirkelträning som står på schemat! SKÖNT!

Julklappar!

Dagen tar sig sakta framåt, när jag kommer hem ska jag göra äpplemos, Det är vist inte så svårt. Hoppas jag kan! Fått ett recept av en kvinna på bilddagboken. Bra recept, bara vatte, äpple, socker och citronsyra eller konserveringsmedel.
Andreas ska jobba hela kvällen i dag med, tråkigt! Ensamt och vara hemma.

Jag har föresten slagit alla rekord som gick att slås. Jag har redan köpt en julklapp! Det ni! Det är stort .. hehe. Men känner jag mig rätt så blir det ingen julklapp utan hon får den nog den tidigare. Men vi får se. Det är kasst av mig att köpt en julklapp redan när andreas fyller 25 snart och jag har inte den blekaste vad jag ska köpa till honom.. suck! Kasst av mig! Vad ska jag köpa?

Och du Putte, jag är bäst på äpplepaj. Du får komma hem och smacka på den någon dag! :D

Träningvärk och mamma

I dag har jag ont i min kropp, men va fasiken det är ju värt det. I morgon blir det ett lika dant pass. Ska bli roligt. Sen på Torsdag är det äntligen dags för Core pass. Ska bli hur roligt som helst.

Tänkte lägga ut en bild på min tok snygg mamma. Jag älskar dig mammsen.. :)

Cirkelträning

Måndag, ny dag nya möjligheter. Vart och tränat Cirkelträning. Är totalt jävla slut. Antagligen är det bra, men nu vill jag bara hem och sova. Blir ett pass på lunchen på onsdag med! Här ska man bli stark! ;)

Denna veckan är totalt oplanerad, jag gillar inte ha planer. Bara ta dagen som den kommer..  Har massa äpplen, funderar på att låna svärmos matberedare och göra mos någon dag. Hon är nog ändå i Ungern! :) Vad kan man göra med Äpplen i egentligen? I går bakade jag kanelbullar med äpplen i gott men itne så nyttigt! :)

Så är det.. Trött som en gris!
Sov gott!


Trött och bilder från butiken.

Jag var trött i morses, jag har gått  en hel dag med linnet åt fel håll. Tur att jag har en tröja över. Haha.


Helt tomt. Nu står det i och för sig en kaffe maskin där.
 Nästa vecka kommer det vara ett fint ställ med vykort där.


Dom här ställen med papper stod där vykorten ska stå förut.
 Nästa vecka kommer det lampor på dom med. Kommet att bli kanonses!


Det här pennstället kom i går med.
Väldigt fina och fräka pennor.


Söt dam

Det var inne en dam i butiken för en liten stund sedan. det är sådan tanter som gör att jag saknar min mormor ännu mer än vad jag faktiskt gör. Damen som var inne var precis så söt som en gammal tant ska vara. Hon kunde säkert baka goda bullar och laga god mat. Hon skulle köpa plastfickor till sina räckningar som hon betalade VIA INTERNET. Morden tant. Jag sa att jag tyckte hon var morden som betalade sina räkningar via internet. Hon sa att hon inte hade klarat sig utan sin lilla dator. Söt! Hon betalade räkningar. Mailade, sökte recept och spelade melodikrysset! :D Hon va söt!

Nu är det inte så många dagar kvar tills denna arbetsvecka är slut. Skönt!


Fredag

Vilken morgon. Skippade gymmet i morsses också! Vilken dålig karaktär jag har, men nästa vecka blir det enklare att träna, jag tycker inte jag får ut så mycket av att träna så tidigt på morgonen. Jag minns ju knappt att jag har varit på gymmet. Så nästa vecka får det bli träning på lunchen i stället! Och då är det ju även möjligheter att gå på pass, jag ska ju börja på Cirkelträning på måndag.. spännande! Och Core så klart på Torsdag! Roligt!

Jag är i alla fall i en annan värd i dag, vaknade nämligen alldels för sent! Och då menar jag verkligen JÄTTE sent. Men min racerbil gjorde så jag kom i tid! :) Bra jobbat Emma!

I morgon ska vi på hemlig resa, jag är inte sugen för fem öre. Men det blir nog roligt. Får ju träffa Jenny och det var väldigt länge sedan. Ska bli mysigt!

Nä nu ska jag tvätta golvet.. Det är ju alltid trevligt!

Kram

yr och ont i huvudet!

Jag tror inte jag mår så bra, jag har tok ont i huvudet och är helt yr. Roligt att vara ensam i en butik med massa folk. Jag hade häldre legat hemma i sängen och vilat mitt huvud. Undra om mamma har smittat mig med sin förkylning via telefon? Kanske. Ont i huvudet har jag iaf!

Det har iaf varit två försäljare här i dag, den ena satte upp mina pennor i stället och den andra sålde massa fina saker till mig. Roligt!

Jag vill hem nu, snart är det fredag! Skönt!

Torsdag

I dag är det egentligen ingen bra dag, allt går bara fel. Jag tror det är någon där uppe som jävlas med mig för att jag låg och sov i stället för att gå till gymmet! Men en dag får man väl ändå skippa träningen? Och nästa vecka ska jag ju börja med Cirkelträningen! :) Roligt!

Jag och Kent har tagit bort en bit av våran inredning i dag, satt kaffe maskinen där tills vykorten kommer.. Kreativa är vad vi är i dag, nu ska jag bara upp med lite skyltar och sedan är det nästan klart. Ska ta lite kort så ni får se så fint det blev.. ;)

Ha det bra så länge!
Kram


Snart är klockan 5

Snart är klockan fem och jag får åka hem. Först ska jag in på Ica och knö med lite människor. Sen ska jag hem, laga mat och kolla på Idol. Undra om det tänker regna i dag med? Jag är fortfarande sugen på att ut och gå....

Det händer mycket roliga saker denna veckan på jobbet, mycket besök och många nya saker som kommer att dyka upp i butiken. Snart har vi fått det som vi vill ha det. Roligt! I morgon kommer pennorna som vi har väntat. Men nu vet jag inte rikgit vart jag ska göra av dom. *funderar* Hoppas Kent kommer in i morgon så jag får bolla lite idér med honom och så ska han få hjälpa mig att lyfta ner våran inredning. Min Andreas var här och kollade på det och det verkar som att det bara är skruvat i väggen. Kanon  bra blir det ju då! :D

Nä nu ska jag ta och flytta på tonerna så jag kan ställa kaffemaskinen där

Bra dag

I dag är det en bra dag, vaknade relativt snabbt i dag i dag hörde jag till och med väckarklockan! Jag kan väl erkänna att sängen lockade mer än gymmet. Men väl där så är det inte så farligt, som vanligt! Har faktiskt varit på gymmet varje morgon denna veckan. Duktigt jag är. Funderar dock på att stänga butiken en timme i morgon och gå och träna Core, tror dock inte att någon annan än jag och kanske dom på gymmet tycker det är en bra idé. Jag får helt enkelt vänta tills nästa vecka.

I dag har det varit en kvinna här från ett företag som säljer kort, roligt! Har beställt en massa kort och nu är bara problemet vart fasikten jag ska få tag i 190cm tom vägg.. Har ett förslag men måste ha hjälp för att det ska funka. Får snällt vänta tills på måndag då Andreas är tillbaka, eller om jag kan lura Kent att hjälpa mig. :)

Trevligt Trevligt.

Irriterande

Jag kom just på en sak, det mest otrevligaste man kan göra är verkligen att prata i telefon när man står och ska betala. Hur ska jag veta vem han pratar med? *SUCK*
Tänk på det nästa gång du står i kön till kassan. Ta samtalet senare eller gå ur kön!

Godis

Det har varit en bra dag hitils, det flytter på helt enkelt. Haft en försäljare här i dag, han har visat vad vi ska ha i vårat jul sortiment i Godis och presentväg. Trevligt! Alltid roligt med lite avbrott i den gamla vanliga.

I går gjorde vi inte så mycket, jag hjälpte andreas att måla taket i bussen. Jag är numera svart prickig på heka händerna.. Tur att det bara är händerna i alla fall. :)

Vad jag ska göra när jag kommer hem, det vet jag inte riktigt ännu.. Är det fint väder ska jag ut och gå. 
 
Vi hörs!

Kunder...

Det var just inne en kund, hon betalade med en 50 och fick 14,5 tillbaka. Sen påstår hon att hon gav mig en hundra lapp. Det gjorde hon inte, det kan jag svära mitt liv på. Hon trodde inte på mig, sånt gör mig rädd. Så hädan efter ska jag inte lägga i pengarna i kassan förens "affären är klar".  Det var jobbigt. Hon trodde jag lurade henne... Det gjorde jag inte!
Läskigt...  Nu slutar jag alldels snart.. Hem!

Halva dagen

Halva dagen har gått, skönt! Nu är det inte många timmar kvar tills klockan slår 17,00, då ska jag hem och göra något bra.... Kanske ta vara på mina äpplen? Jag ska äta svampsmörgås i alla fall. Åt ju ingen svamp så i dag blir det svamp...

Är det ingen som har någon bra sida jag kan få surfa in på och fördriva lite tid... Någon rolig blogg eller något sådan? :)


Kramkram

Måndag

Så var det måndag och ännu en ny vecka har börjat, det är faktiskt drygt 15 veckor kvar tills det är ju. Tänk på det ni.

Helgen har varit bra, i lördags var Cilla och Christian hemma hos oss. Trevligt som vanligt. Dock var det killarnas tur att flippa ur totalt på alkoholen. Det var väldigt synd om dom i går ska jag säga er. Stakare! Vi botade i alla fall baksmällan med att ta en tur ute i skogen, det blev två timmar skogsvandring och cirka 7 liter svamp. Inte illa pinkat!

I dag var jag uppe med tuppen, var på gymmet det blev ett ganska enkelt pass. Kondition i 40 min och sen lite armar. Nu väntar en vecka ensam på jobbet då Andreas har lämnat Sverige.

Nu blir det frukost!

Kram 


Vad hände...

I lördags var vi hemma hos Andreas föräldrar, Andreas föräldrar var dock inte hemma men det var hans bror Anders och hans vän.

Här lagar dom mat, grillspett! 

I söndags var vi och hämtade en bil åt Jonas i skogen. 

Det var inte denna... men nästan...

Denna här fick följa med Jonas hem.

I måndags tog Andreas och Mika ner skorstenen... 

SÅ nu har vi ingen skorsten.... 


Lastbilschafför!

Jämte mitt jobb ligger det en färghandel, några gånger i veckan kommer det en jätte stor lasbil med varor till dom. Lasbilchaffören är grymma på att backa, men i dag är det nog en ny kille som kör. Han tog tag i någon på gatan och bad honom att hjälpa honom att komma rätt, körde över kanter och hade sig. Inte alls lika profsigt som det brukar vara! Tur att man inte är lasbildchafför! 

I dag är det en bra dag, det är fredag och jag ska med våran säljare ut och åka och hälsa på lite kunder. Trevligt! Sen är det ju också fredag!  Vad ska ni göra? :)

 


I tid

Snacka om att vara i tid till jobbet, kvart i 7 hasade jag in genom dörren till jobbet. Jag börjar klockan åtta. :) Åkte med Andreas till jobbet i dag, och i vanliga fall brukar jag träna innan jobbet men i dag gick det verkligen inte. Känner mig som en gravid 80 åring. Jag har ont över allt! Men det visar sig väl bara att det jag har gjort är nyttigt! Så det får bli en långpromenix i morgon och gymmet på måndag morgon i stället!

Nu ska jag äta frukost!

Kram Emma

Core

Åh herregud! Dom dödar mig långsamt uppe på Svensson, fast det är väl det jag behöver. Spenderade lunchen uppe på Svenssons hälsocenter på ett Core pass. Det var bara jag som var "nybörjare" så det blev ett tungt pass. Jag hängde med ganska okej men inte helt hundra. Det var roligt att efter passet kom inströkteren fram och sa att jag var duktig och att hon inte riktigt trodde att jag skulle orka så mycket som jag gjorde. Roligt att höra. Synd att jag missar nästa veckas pass då JobbAndreas åker på semester. Men då får det bli egen träning på morgonen i stället. Tänkte även ta och prova Cirkelträning som dom kör i gång med på gymmet om två veckor. Verkar roligt.

I morgon lär jag inte kunna gå!



 


Bilden är toksnodd från friskis sida!

Kaos

Dagen började hemskt! Glömde hyrfilmerna och mobilen hemma, fick vända och hämta dom. Väl på jobbet så var det precis som vanlig, gick runt i mig egen lilla värd på lagret och plockade upp almanackor för 2009. Den som beställde alla dom almanackorna borde ha ett kokstryk! Det värsta är väl att det kommer lika många till. Jag fick ett sms vid lunch av min underbara vän Cilla, hon var på väg hem och tog vägen förbi Borås och åt lunch med mig. Skönt att få vädra tankarna med henne, hon är underbar! Jag älskar dig min vän! Vi bestämde att hon och Christian skulle komma hem till oss på lördag. Trevligt. Efter lunchen fortsatte jag med mina almanackor och där är jag än.
 
Jobbar till klockan sex i morgon med, sen på fredag slutar jag som vanligt och nästa vecka blir jag ensam på jobbet då Andreas åker på semester.

Nä om jag ska ta och göra klart mina almanackor!

Ha det så bra så hörs vi!



02-09-08


Bilden talar för sig själv.

ajajajaja.

Aj min mage! Jag håller på att avlida här på jobbet. Jag MÅSTE lära mig att läsa på saker innan jag äter eller dricker det. I lugnan ro så drack jag choklad till frukost, ni vet en sådan man blandar med vatten. Klart som fan att det är mjölk i den! Ååh. jag blir så trött på mig själv. Så nu står jag dubbelvikt på jobbet och magen gör volter. Jag önskar att jag blev allergisk när jag var liten och inte nu. Då är man uppväxt med att kolla och ha koll på vad man stoppar i munnen.. Jävla skit helt enkelt!!

Så dör jag så vet ni varför...


RSS 2.0