Läskig man!

Arbets dagen kunde ha börjat bättre, andra samtalet jag får på dagen är samma man som tycker att jag är trevlig och check! Han undrar om jag är "i tjänst" i eftermiddag. Herregud! Han sa inget om vad han vill ha utan bara att han skulle titta in under eftermiddagen. Han frågade även när jag hade lunch. Fy tusan va läskigt! Och Kent som lämnar mig vid 15,00... HOPPAS HOPPAS att han är kvar när han kommer... Fy tusan!

Måndag.


Mitt hår har blivit kort!

Jävla skit!



En bild säger mer än 1000 ord!

Checka Emma med kärringnamnet

I dag kom det in en farbror till butiken, han brukar vara här och handla i bland. Han pratar långsamt och tittar ovanför sina glasögon. Han vägrar att inse att han köper fel bläckpatron till sin skrivare och ringer sedan ner och klagar på att den är fel. Han är väl så där 80 + och tycker att jag är en check tjej det har han sagt förut, men i dag var han tveksam. På min hand står det nämligen 2666204 ett artikelnummer på en plastficka, han trodde jag hade tatuerat mig. Tatueringar är nämligen svåra att få bort det tar lång tid att göra dom, det är även  dyrt  och svåra att ta bort. Men när jag berättade att det var enbart skrivit med bläckpenna så var jag lika check igen.  Han avslutade vårat samtal med något så trevligt som..
" Emma.... Du är check du... men Emma... Det var ett namn på gamla kärringar när jag var ung...Det kan inte vara roligt att heta det... " 

Då funderar jag på om han har missat alla dom som har Emma som namn, vi är  59555 som heter Emma i sverige det finns vist en kille som heter Emma med. :)

Så jag är alltså Check och har ett kärringnamn! *suck*


suck


Detta säger väl allt! Jävla skit!

Älskade sol!


Så här spenderade jag min förmiddag i onsdags, nu är det bara isen som ska bort!
Jag mår så bra av solen!





Den gröna stolen står helt perfekt.


Mjöshult är helt klart stället man ska bo på...

www.mjoshult.se

Sol!

I dag är det en sådan dag som man skulle ha varit ledig på, solen skiner och om man sitter i lä kan man drömma sig bort till värmen. I morses satt jag först på trappan i morgonrock och täcke, jag låssades som att det var juni och jag snart skulle gå och lägga mig och sola. Sedan gick jag ner och till sjön, satt på den gröna stolen och drömde mig bort ännu en gång. Allt var helt perfekt, och ännu mer perfekt hade det varit om isen var borta och jag inte satt i tjock vinterjacka!

Tänk när sommaren kommer och jag  jobbar min sena vecka då kan jag ta morgon dopp innan jag åker till jobbet.... Härligt! Jag gillar sommaren och våren! Jag hoppas att denna vår/sommaren kommer att bli den bästa!

Snälla ge mig mer värme jag mår så mycket bättre då!

Kram!

Lite bilder? :D

Det är relativt skönt att börja klockan tio även fast jag tycker mer om den veckan då man slutar klockan tre. Jag gillar att komma hem i tid på dagen. Men ja ska inte klaga, tänk på folket på ICA. :)

Jag tänkte som att jag faktiskt är hemma och skriver och har snott Andreas dator som att min är så trög så skulle jag kunna ladda upp lite bilder. De är roligt med bilder i en blogg. Jag har nästan aldrig bilder.


Jag tror  att om man tjatar tillräckligt länge så kommer nog våren.

Båten gör sig fin på bild.

Snart försvinner isen eller hur?

Nu måste jag äta frukost., Sen i väg och jobba skriver mer sen!

Kram

Snart är klockan 17,00!

Dagen går långsamt i dag, även fast det bara är 7 timmar att befinna sig på arbetet. Och även har jag varit i väg på lunch med Sandra. Men jag tror det beror på det OTROLIGT tråkiga vädret som det är ute. Vart är solen som dom lovade oss? jag hörde något om 10 grader och sol? Jag ser bara regn och grått överallt! Ge mej vår, snälla!

Jag funderar på vad de blir för mat i dag.. jag är sugen på varma mackor men jag vet inte... sallad är gott med.. Kanske blir det varma mackor och sallad? :D  I bland slår jag huvudet på spiken!

Kram på er!

Måndag

Så har vi måndag igen, det känns som att veckorna bara springer i från oss. Fast snart är våren här och det är bra.
Helgen har varit full av aktiviteter. I fredags slutade jag tidigt, det blev lite städning och sedan vid tre tiden blev det fika med Linda hos Malin och Alma. Vilket söt liten flick Alma är. Senare på kvällen kom Andreas ner och vi spenderade kvällen med Lets Dance och Paj. Mycket trevligt!

Lördagen spenderades även den nere på Lärkstigen där vi hjälpte till att dra ris och elda. Så nu börjar det bli fint även nere vid allen. Roligt! På kvällen var vi hos Jonas och Hanna. Fick god mat och kollade på Melodifestivalen.

Söndagen var vi på Köttbullekalas i Tosseryd, Christer fyller år i dag. När vi kom hem grejade vi och körde in bilar. Blev "av" med tre bilar. Fick in mossan och den gröna bubblan i garaget och bussen i verkstaden! Skönt! Det ser ut som en bilhandel hemma! På kvällen kollade vi på Beck och åt grönskaer med dipp. Jag åt blomkål för första gången, mammas fel att jag inte har ätit det innan. Det smackar ganska okej, men konsistensen var vidirg! Så igen med blomkål!

I dag började jag klocka 10.00, jag gick upp när Andreas åkte eller jag flyttade mig från sängen till soffan och sov en stund där. Sen städade jag hemma så jag slipper göra det när jag kommer hem, då har jag "bara" tvätten kvar.

Snart kommer Sandra, då blir det lunch! Trevligt! Jag tycker om Sandra!

Kram!

HELG

Så var man hemma, skönt att sluta tidigt.

Jag tänkte ta ett varv med dammsugan, sen var tanken att jag skulle ut och gå med både Malin och Linda men det är ju jätte tråkigt värder ute. :( Så det kanske blir en kopp kaffe och lite tjöt i stället? Vi får se om vi får tag på Malin.

Nä, nu ska jag ta ett varv med dammsugan.

Vi hörs!

Aj!

Vaknade upp med en stel nacke, jag går nu runt med huvudet på sne! Det var ingen ide att ligga kvar i sängen när Andreas gick upp, det har kommit en massa snö under gårdags kvällen och natten så det tar nog längre tid att ta sig till jobbet i dag. Måste tanka innan jobbet med, min bensin är nästan helt tom.  Jag hatar att tanka det kostar så mycket pengar!

Dumma nacke!

Galen dag!

I går var det en hel galen dag, massa kunder, levrantrörer och säljare på jobbet! Rolig dag helt klart! Dagen gick väldigt fort och tre timmar övertid var klara på en väldigt kort stund. Så ska dagarna vara jämt! Roligt! :D

I dag sorterar jag bläckpatroner! Jag fick panik i går när det var många bläckpatroner som såldes och dom inte hängde som jag ville. Så nu sorterar jag, blir bra! Trycker ihop dom lite så alla får plats på vägen så dom inte behöver stå på bänken!

I dag är det redan torsdag! Härligt! :D

Kram på er!

Tack!

Titta så fin min blogg har blivit! Min kära vän Jonna har fixat och grejat lite och resultatet blev ju hur bra som helst!
Hoppas inte att min gamla bloggfixar blev ledsen över att jag tog in en annan fixare! ;)

Jag är nöjd tack så mycket Jonna. Titta gärna in hos henne http://jonnastenstrom.blogspot.com/

Tack vännen!

Tisdag!

I dag har jag ont mina smalben, jag viste att det skulle hända! Jag MÅSTE köpa mig ett par nya skor. Fast det får vänta tills nästa månad. Det blev en lite promenad nu på morgonen oxå dock en promenad och inget f örsök att döda mig själv genom att ge mig ut och jogga! =) Det får bli en promenad när jag kommer hem också!!


I dag måste vi göra det sista till Crazy day som är i morgon på jobbet! Mycket som ska fixas!

Kram på er!


Konditon på burk?

I dag har jag hunnit med mycket, kanske beror på att jag gick upp klockan sex! Jag har iaf hunnit med mycket på jobbet, vid lunchtid kom Jenny ingående genom dörren på jobbet. Överaskad till tusen! Jag blev bjuden på en god lunch av världens bästa Jenny. När jag slutade vid 15,00 gick jag in på Ica och köpte jäst sen väl hemma började jag baka Tekakor som faktiskt blev JÄTTE goda. Tack Jonna för receptet, det lär jag göra igen.

Och för en stund sedan kom jag in från att ha varit  på en spring/gå väldigt fort runda. Jäklar vilken dålig konditon jag har, fy fan! Jag tänkte att jag skulle börja jogga lite granna nu när det blir ljusare. Men jag har ingen kondition för fem öre. Pinsamt. Så det fick bli en Jogga, gå fort, jogga gå fort runda. Blev ner till bron och tillbaka. SKönt med frisk luft i alla fall.
Jag skulle behöva nya skor, mina knän mår inte bra av att springa med så platta skor inte gå heller för den delen. Jag får nog gå på charm kurs hos Leksi hon vet hur man får någon att ge en det man verkligen man vill ha! =)

Massa text och inget vettigt! I morgon blir det nya tag med min lilla jogga/gå/jogga runda! =)

Kram

Dockvagn.


                     
Glömde att lägga upp en bild dockvagnen, så söt!
En sådan skulle man haft fast en stor, Fräkt! =)

Lite bilder

nDet känns som att jag har jobbat jätte länge redan inte så konstigt iof, kommer nog bli en lång dag!

Tänkte att jag skulle visa er lite bilder från våran butik, det händer nya saker hela tiden. Jag väntar på en beställnign från en levrantör med nya snygga inslagningspapper.


Skåpet har jag byggt själv! ;)

 
Väntar på nya fina vårfärgen som ska upp här!

Påskägg!

I tid!

I dag kan INGEN säga att jag inte är i tid till jobbet, Klockan var 06,42 när jag larmade av på jobbet. Jag börjar 07,50!
Andreas börjar jobba i dag och firmabilen stod ju kvar på jobbet så det var bara att gå upp och köra honom till jobbet. Ingen ide att åka hem och vända så nu sitter jag här på jobbet. Förundras över folk som storhandlar på Ica klockan 07,00! Sjukt att stå och köa utanför Ica. Märkligt!

Vad ska ni göra idag?


Fixar och bäbis mys!

I dag är jag på grejhumör, jag grejar och fixar. Sorterar papper och slänger saker. Det kan vara farligt när jag är på det humöret men jag tror jag behöver tänka på annat i dag. Så jag forsätter att sorterar och grejar.

I går var vi nere hos Malin, Robert och deras lilla Alma. Hon är två veckor på fredag och luktar godare än den godaste parfymen. Tänk att en sådan liten söt sak kan komma från en människa. Tänk att det var hon som låg och sparkade inne i malins mage. Människokroppen är en märklig maskin!

I går fick vi även ett tråkig besked, men jag vet att hon fixar det. Hon är ju min stålmorsa!

Nu fixa!

Fyndat!

I dag har jag fyndat, jag tycker om att fynda! Jag var inne en sväng på myronas, jag är nämligen ute efter ett smörgåsjärn som man kan ha dirket över öppen eld. Man tröttnar nämligen väldigt lätt på grillad korv när man är ute. =) Men i dag sprang jag på ett gamalt våffeljärn på myronas. 70kr kosta det, inte hela världen. Ända nackdel med den är att de är så jävulens tungt, så det får ju hamna i Andreas ryggsäck och inte i min! =) Så vill någon prova grädda våfflor med mig? :)



Ett sådant är det, mycket praktiskt! =)  

Fniss

Fick mig ett gott skratt när jag kom till jobbet denna tisdagen och kollade min mail.


Hihih... ser ni min mamma? =)

RSS 2.0