Älskade Nils.

Han är här, i Tisdags kom han. Våran älskade lilla Nils. Ni ska snart få se honom.
Konstigt nog har jag inte så mycket tid.


Arg och irriterad!

Jag är irriterad,

Vad gör jag uppe?
Varför kan inte jag få sova?
Varför var det en räv hos oss i natt och maskokerade en sopsäck som stod på släppkärran.. (nu är det små pappersbitar i halva trädgården...)
Varför kan inte Kotten komma ut?
Varför har jag ont?

Jag vill sova och inte vara uppe 456 gånger på nätterna och kissa!


I dag är en dålig dag! Och nej, det har inte kommit något barn!


10 september 2010

Dagen D är här.  Den 11 Januari fick vi reda på att vi skulle bli föräldrar, Då var 10 sep VÄLDIGT långt borta.
 Men i dag är det 10 september. Hur hände det?
Dock kommer det ingen bebis i dag, antagligen inte den närmaste veckorna heller..


Sol sidan.

Sitter och skrattar åt Sol sidan, det är en väldigt rolig serie. Just nu kollar jag på ett avsnitt om Barnvagnar. Väldigt roligt och väldigt klockrent.



Klaga Klaga klaga!

Kotten har inte kommit ännu, jag har bara varit en dålig bloggare. Varken ett besök på IKEA eller en tur på Knalleland får ut honom! Så nu har jag gett upp, han kommer väl när han kommer helt enkelt. Tänk om Kotten är en tjej, konstigt det hade varit. Mysigt men konstigt, han har ju vart en kille hela tiden..

MIn kropp har starta ett nyttt sätt att jobba på, varnnan timme är en bra tid att vakna på och gå på toaletten. Att jag sedan inte somnar om med en gång efteråt är oxå en härlig grej. Kanske förberder sig kroppen på att det kommer vara någon som ska vara vaken på nätterna framöver.

Vilken dålig bloggarska jag är, jag klagar hela tiden eller pratar om hur ont jag har. Toppen! Roligt att läsa.. :) Men vet ni, jag är en väldigt lycklig gravid tjej! :) Som snart kommer att kunna kalla mig själv Mamma. Det ni!


9 dagar!

OM vi har en liten bebis som håller vad den lovar så är det BARA  9 dagar kvar. 9 dagar!!! HALLÅ!! 9 dagar!! Ingenting ju... Fast jag hoppas fortfarande på att Kotten tycker om att komma i tid precis som sina föräldrar.. Lite tidigare alltså! :) Men "han" kommer väl när han är redo helt enkelt. :)


RSS 2.0