Prinsessa!

I dag får jag träffa min prinsessa min bästaste vän Cecilia! Jag längtar!
Ser fram emot ett par mysiga dagar i Gränna med familjen Larsson/Fransson!


Nöjd!

I dag är jag glad, i går stälde jag mig på Camillas våg. Saker och ting börjar hända, jag är nöjd! 8,6 kg har försvunnit från min kropp. Det betyder att det bara är 1,4 kg kvar till första målet! Jag är nöjd!

I dag skyltar vi fram julen i butiken, jag tycker det känns tidigt att sätta upp julen fast vi är ju sena om man jämför med andra butiken! Hoppas det blir bra iaf. Ni kan få se en bild sen! :D

Puss och hej!


Mage köpes?

Min kropp mår inte bra, jag har ont i magen, huvudet och kroppen! Känns kanoners! Jag tror jag har kommit fram till att det är som det var förra sommaren. Alltså magkatarr. Inget får behållas i magen, kan ju vara skönt att rensa kroppen i bland. Men jag slipper gärna att spendera all tid på toa och i mellan det ligga dubbelvikt av smärta! Dumt!

Jag är alltså inte på topp, jag har ont! Jag har sett på mycket bra på program på tv dock, och stickat! Bra grejer!

Hej på er!

Hihi.. mindre jeans! :D

I går var jag inne med mina byxor som jag köpte för några veckor sedan, dom hade sprukigt i en sömn. Jag skulle bara fråga hur jag skulle göra. Men jag gick där ifrån med ett par nya brallor.. Ett par i en mindre storlek! Det betyder att två storlekar mindre på byxor! Sedan i slutet av augusti! Det tycker jag är bra jobbat! :)


Idag snöar det, fast nu ser det ut som att det har gått över i regn/snö. Bra för jag har inga vinterdäck på bilen så i morses så åkte jag med A till jobbet. Det betyde att jag var en timme tidigare i stan så det fick bli en sväng till gymmet. Det blev promenad på bandet i 30 min, mina ben är trötta! Dom väntar på vila! Snart får dom vila, Två pass kvar bara! :) I dag ska jag och mor på Core och på fredag är det Cirkel med Lars. Det är tufft! Men roligt! :) Det är roligt med det mesta, till och med X-biken var rolig i går! Det är roligt när man får resultat!

Ha en toppen dag! :)
Energikramar till alla mina vänner!


Tack!

Det värmer i hjärtat att läsa era kommentarer och mail. Tack vänner!
Det viktigaste är att man ska må bra och det gör jag. Hoppas på att slippa dumma kommentarer om hur jag bör göra.. Har man ingen konkret åsikt så kan man lika väl hålla den för sig själv.

I går var jag på mitt första pass på kvällen på gymmet, Core och Funktionellstyrka.
Det var jätte roligt, Core är roligt. Och Funktionellstyrka var oxå bra. Förutom att jag verkligen är allt annat är stark! Men det ska vi göra något åt.. :) Det får nog bli en tisdags aktivitet helt enkelt! :)

I morses fick det bli en genomkörare av kroppen nere på gymmet! Härligt att göra det på morgonen när det inte är så mycket folk. :) Då kan man ta sin tid och springa mellan maskiner hur som helst! Bra! :)
På lunchen ska jag och Mamma upp och köra X-bike! Det är jobbigt! Jag är verkligen ingen X-biks person har jag insett, fast så ska man inte tänka! Utan jag ska ge det några chanser till!

Ha en toppen dag! :)
Massor av Energi kramar från
Emma!

 


Mitt val!

Jag har en fundering, om man är överviktig och ligger hemma och äter chips och äter pizza hela dagarna då är det inte så många som bryr sig. Om man är på kalas och en överviktig människa äter massor av tårta då är det ingen som bryr sig. Men om det är någon som försöker ta tag i sitt liv röra på sig, gå ner dom dära kilorna som har hamnat på fel ställe då har folk helt plötsligt en massa åsikter.  Om någon inte äter tårta på ett kalas då är det fel på den, om någon väljer att knapra morötter istället för en påse tv: chips framför n då är det fel.. Jag förstår inte riktigt? Vist jag har en dålig bakgrund när det gäller att gå ner i vikt. Det är inget jag skäms för eller smyger med. Utan min sjukdoms bakgrund hade jag inte varit den Emma jag är i dag. 

Ibland funderar jag på om folk är avundsjuka? Att dom inte har tagit det steget jag har gjort? Att dom fortfarande ligger kvar på soffan och äter sina chips… Och jag inte göra det. (iof gör jag det fortfarande men kanske inte i samma mängd som förut…)

Jag har inte blivit en hälsofrek! Jag har hittat något jag tycker är roligt, att träna. Låt mig få ha det som ett intresse. Låt mig bli av med kilorna som faktiskt är skadliga för mig. Ni hade inte sagt något om jag försökte bli av med någon annan sjukdom? Då hade det varit bra.

Jag lovar er, jag har koll på det. Jag har hjälp denna gången det handlar inte om att jag  inte äta mat det handlar heller inte om att jag äter mat och stoppar fingrarna i halsen!  Det handlar om att jag har gjort ett val, ett val att må bra, ett val till en bättre hälsa! 

Snälla låt mig få må bra!

Emma


RSS 2.0