FREDAG

I dag är en bra dag Fredag, Jag har många planer med.. Först kommer mamma förbi affären, det var ett tag sedan jag träffa henne.. Ska bli roligt o ses! (hon har bullar med sig...) Sen kommer Sandra och gör mig sällskap på lunchen. Sen i kväll blir det Bio, dock har Andreas valt film och Wolfman ska ses. Sen blir det middag på resturang Köket. Ska bli mysigt och roligt att hitta på något! :)


I dag när jag gick till jobbet.. (ja från Andras bil till butiken..) Så såg jag att någon hade kladdat på en vägg i närheten av där jag jobbar.. Där hade dom skrivit "hata gbg"  Min fråga är... Varför? Varför skriver man en sådan sak på en väg där nästan inga människor ser och vem retar det mest? Göteborgarna eller Boråsarna? Det är ju vi som får betala för det när dom ska ta bort det.. Sådant kan göra mig väldigt irriterad!!

Nä... En skylt ska göra! Golvet i butiken är nämligen en hockeyrink för tillfället!!

KRam på er!


Snart är Våren här!!

Onsdag den 24 feb.. Tiden går fort.. Snart har vi sommar och sol! Härligt! Jag tror våren är på ingång även fast snön ligger vit utanför så är det vår i luften! Det gillar vi! :D Heja Våren!! :D

I dag ska jag träffa tjejkusinerna Forsmark och den nyaste medlem i fam Forsmark..
Ska bli mysigt och väldigt roligt. Länge sedan vi sågs och frågan är om vi någon gång har träffats bara vi? Roligt ska det bli iaf!

Men nu jobb några timmar och sedan tar vi den blåa racer bilen och åker mot Alingsås!!

Kram på er!


Lite vinter bilder.


Så här såg det ut i går när vi vaknade...

Efter att ha sopat av bilen så ser man den knappt ändå...


I dag såg det ut så här när vi vaknade...

Detta var i går.. Det är massor av sö.. Och antagligen en bit under mig med!

Istappar från altantaket.. :)

Det såg ju så mjukt ut.. ;)


Fredag

Veckans bästa dag, det är lite enklare att gå upp på morgonen en fredag. Då vet man att man har två dagar att ligga kvar i sängen lite längre. Skönt! Det är roligt egentligen, tänk att en hel arbetsvecka egentligen handlar om hur många dagar det är kvar tills fredag.. Man börjar redan på tisdag.. "Snart är det fredag.." på onsdag har halva veckan gått och på torsdag är Fredagen inte långt borta alls... Märkligt!


Helgens planer att är att greja i källaren och gå på Gustafs dop på söndag. Jag ska försöka komma igenom berget med tvätt som någon har verkat bygga i våran tvättstuga! Förstår inte vem som smutsar ner så mycket kläder? Jag har ju inte ens några? Märkligt!!

Nu blir det att jobba i några timmar sen tar jag helg!
Kram på er!


bilder



Det har snöat lite i Mjöshult....

Här parkerade jag min bil i morses, jävla skit snö!!
Volvon är inte min bild, utan den blåa! :)


Jävla snö!

Fan, jag ogillar denna dagen till max. Min bil, den står fint cirka 2 meter från vad den stod i natt.. Men denna gången i en snödriva! Bilen är just nu lika mycket värd som alla snö. Jag är trött på att snön alltid ska ställa till en massa besvär!! Att jag inte kommer iväg till jobbet i dag, är ju inte heller så bra! Tur att man har en bra chef som förstår vad snö och bilar faktisk kan göra!

Jag ska ägna dagen åt att tvätta och städa, det behövs verkligen!

Det värsta är väl att det fortsätter att snöa, snö överallt!!


Februari

Det är äntligen Februari, tiden går fort! Tänk det var inte länge sedan det var sommar.. Och nu är vi snart där igen. Även fast det känns väldigt långt borta just i dag när snön har tagit över vårat land. Mer ska det vist komma i eftermiddag/kväll med.. Hoppas det är okej att köra hem bara, ogillar att köra i oväder!

Mycket händer i våra liv just nu, Det är roligt. Saker ska hända då vet man om att man lever. =)

Ta hand om er!


RSS 2.0