Golfbollshaka!



Så här snygg är jag! Jag gömmer mig i ett hörn i butiken och tar kort på mig själv.. känns en anning konstigt!
Därför får ni nöja er med denna bild! :P Har ni sett att min haka er ut som en golfboll?

Mag ont!

Jag står upp i dag, Core passet i går var tokjobbigt men jätte roligt. Men det känns i magen i dag att jag har träningsvärk. Något som jag inte rekomenderar är att ha tokmensvärk och träningsvärk i magen samtidigt! Jag håller på att avlida!

I går var vi och klippt oss, jag har 15 cm kortare hår.Joline är duktig och jag är nöjd. Någon dag ska jag våga göra något modigt med mitt hår men inte än. Snart..

Snart är denna arbetsdagen slut och då är det helg, veckorna springer förbi. Snart är det jul.

I morgon ska vi hjälpa pappa och Annica och flytta. Ska bli roligt och se det nya huset.

På åteseende!

Emma

Min kropp!

Aj aj aj! Mina kropp gör så ont! Har kommit i gång med träningen igen. Skönt verkligen! Jag gillar att träna dock inte dagen efter, jag har så jävla ont! Jag har insett att jag har muskler där jag trodde att man inte hade muskler. I dag har jag iaf pallat mig i väg på ett Core pass på lunchen. Det var jätte roligt, men lite krånglit men nästa gång blir det nog mycket bättre.

I dag ska jag kippa mig, har som vanligt ingen aning om vad jag ska göra. Jag är ju alldels för feg för allt. Vill ju ha mitt långa hår men ändå vill jag att det ska hända något med det.

Det har varit dåligt på bloggandet det senaste, jag måste skärpa mig!

Grattis till Filippa som fyller 6 år i dag!

Tillbaka till verkligheten

Så var man tillbaka på jobbet, 3 veckor och 2 dagars ledighet! Det är helt okej att vara tillbaka på jobbet igen, självklart vill jag ju vara hemma och inte jobba alls. Men så kan man inte leva, pengar måste tjänas och folk bör man träffa!

Jag har haft en bra semester iaf, besökt Falkenberg, Kungshamn, Vänersborg, High Chaparall och Liseberg. Men bäst av allt är att jag har fått sova ut och bestämma själv vad man ska göra. Så nu är det arbete ända fram till jul igen då nästa semester dag kommer! Gud va roligt!

Emelie har satt en dum idé i huvudet på mig, ska jag permanenta mig? Jag gillar mitt hår när det är lockigt och det hade varit roligt att göra något med det så det är mer än bara hår... Får ta och undersöka vad detta kostar...

Ni har väl Besökt http://www.mjoshult.se/ ?

Puss på er!


RSS 2.0