Tisdags kväll!

Frieda och dom två små prinsessorna har varit här i dag och fikat. Mycket trevligt! Den lilla är så söt, snällare barn får man ju leta efter och Filippa har verkligen blivit så stor.

Jag och  Eric lagade god mat i dag, Pitabröd med kyckling och sallad i.. Gott!

I morgon ska jag åka hem, Vårgårda är tråkigt! Men det är mysigt att får vara med mamma!

Jag sitter och kollar på bygglov, jag har bestämt att vi ska göra om våran källare! Spa blir de i stället för garage! Vi får väl se vad Andreas säger om det bara... hmm...


Emma!


Tisdag

Jag har bott i Vårgårda nästan hela mitt liv, dom senaste tre åren har jag inte spenderat så mycket tid i vårgårda utan mer iBorås. Nu när jag är och besöker mamma inser jag hur jävla tråkigt vårgårda är! Fy fan!

Frieda och barnen kommer hit om en stund och fikar, sen ska vi försöka fjäska till oss så vi får låna bilen av grannen och åka till alingsås. Vi får se om Alingsås är lika tråkigt som vårgårda är? 
 

Dom ringde från jobbet i dag, dom ville att ja skulle komma ner och kolla på den nya lokalen och skriva på mitt kontrakt. Men jag är ju hos mamma. Så kontraktet skulle skickat och jag lär få se lokalen massor av gånger!

Nu ska ja forsätta att ha tråkigt!


Emma

Idioter!

Tänk att man kan glömma så fort....


Hur fan kan det vara roligt att  köra runt i vårgårda hela jävla tiden? En och samma bil har nu passerat våran lägenhet ett tiotal gånger. Sjukt! Har folk inget liv?

Någon borde göra punktering på idiotjävelns däck!


17.57

Jag sitter fortfarnde i Vårgårda, skönt att vara hemma hos mamma. Men jag är glad att jag inte bor här längre, trivs verkligen ute i Mjöshult. Hur bra som helst är det där ute.

I dag ringde dom från Säffle, jag ska upp på torsdag och slåss men min körlärare Gun några dagar.. Jag hoppas det går bra och inom en snar framtid  har jag oxå ett rosa kort!

Nu blir det att ta de lite lungt och umgås med mor och bror en stund till innan Morbror o moster kommer på fika. Trevligt!  Sen får det bli en promenix!

Höres!

Vårgårda

Grattis mamma på 45års dagen!

Befinner mig nu hemma hos mamma nu, tänkte spändera några dagar här. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men de löser väl sig. Ingen hemma ändå, som att andreas jobbar och sover över på jobbet...

Jag har enormt tråkig, Väldigt tråkigt. Hitta på något?


hörs!

Söndag

Hejsan!

Det var ett trevligt kalas i går, god mat och trevligt sällskap! Vi körde hem familjen Svensson och när vi kom hem till dom fick vi gå på ank jakt. Ganska roligt faktiskt. hehe. Dom har så många katter, jag vill ha en! GE MIG!

I dag vaknade jag med ett aning tungt huvud, jobbigt. Men solen skiner så det är helt okaj!

Jag är hälsar på Andreas i garaget, Mika är här oxå.

Nä nu ska jag i väg på en liten promenad i solen!

Vi ses!

Emma

Lördag

Inte bloggat på en hel dag! Herregud! Förlåt! hehe

Andreas dator har kraschat.. fruktansvärt enligt mig! Fast jag överlever, han har ju satt ut en i garget så nu är jag en snäll flickvän och håller honom sällskap mednas jag sitter och surfar! Man får inte vara dum!

I går var det trevligt, vi var ute och hälsade på folket på myren! Längesedan! Skärpning på det helt enkelt. Jag väntar med spännig på att Frieda ska sluta amma så vi kan ut och skaka lite rumpa! Hehe.

I dag är det kalas hos mamma, jag gör allt för andreas ska skynda sej med sitt bilmekk så vi kan komma i väg.

Vi hörs och synes folk!

Emma

14,57

Klockan är redan tre snar, tiden har gått fort. Jag får nog tacka herr Larsson för det. Varför har jag inte läst hans böcker innan? Det är dåligt av mig. Snart kommer Andreas hem det är trevligt.

Jag fick mitt lönebesked och mitt omdöme från manpower i dag. Trevligt trevligt!

Fick även mitt kaffe i dag, snabbt och bra! Gott var det med, hur kalas som helst! Så nu finns de gott kaffe ni kan få smacka om ni kommer hit! :D

Ha det bra!

Emma

Torsdag

I dag har jag på känn att de kommer att bli en dålig dag.. Det känns som allt redan har startat fel.. *surar*

Kaffe och snö.

Bara för att jag hade ett litet samtal med han där uppe förut att han inte kunde ha de så kallt utan snö... Så tok snöar det ute nu! Roligt! Hoppas att de får ligga några dagar i alla fall.. Fast det är säkert borta tills kvällen.

När Nisse och jag var ute och gick förut var vi nere vid vattnet, det hade till och med fryst på.. Så Nisse såg ut som bambi på hal is.. jätte söt var han.. Kunde inget annat än att skratta åt honom.

Jag har vist fått några ihärdiga beundrare som läser min blogg.. Trevligt. Ännu trevligare hade de varit om ni hade kommenterat lite också, så det så.

Jag har verkligen inget att skriva om, fast de brukar jag ju i och för sig inte ha. =)

Jo föresten, jag har beställt kaffe i dag, Två olika sorter, Kaffe smacksatt med vanilj och Kaffe smaksatt med pepparmyntsolja som After Eight. Kan vara hur gott som helst eller hur äckligt som helst.

 

Tack och hej leverpastej!

 

Emma


Kallt!

Varför är det så jävla kallt men ingen snö? Dagens stora problem!


Onsdag

Godmorgon världen!

I dag kommer Andreas hem! Skönt att ha honom hemma, jag tycker fortfarande det är läskigt att vara ensam hemma men det har gått väldigt bra ändå. Skönt det som att detta lär hålla i sig fram till sommaren!

Dagens projekt är att städa lite här hemma, finns inte så mycket och städa men jag ska dammsuga och tvätta golven. Och sedan ska jag ut och gå med Nisse så klart, i det kalla vädret.

Nu blir det att fortsätta att spanna en stund till sen blir det frulle!

Ta hand om er!

Emma

19.32

Först vill jag sända en tanke till en vän som har blivit dabbad av det som händ i gbg. Du kan inte ha haft en rolig dag, fy fan! Är glad att du inte skadades i alla fall!

Eftermiddagen har spenderats med Mamma och Lillebror, vi har gått på kanlleland och kollat lite. Köpte mej två par vantar på slutrean och en klänning. Kanon fin var den! Klänningen kostade bara 49 kr. Sånna köp gillar jag!

Jag är irriterad på att de inte är något vättigt på tv i dag, måste skaffa mig mera kanaler så här kan vi ju inte ha det.

Nä nu blir det titta runt lite på nätet.


Ha det kanoners så länge!


Emma

Solen skiner och vattnet glittrar!

Jag kom precis hem från en lång promenad med Nisse, gick en väg jag inte har gått förut. O jäklar va fint det var, helt klart en av dom finaste platsena på jorden enligt mig. Solen sken och vattnet glittrade! Jag har helt klart lyx som bor så nära vattnet, synd att inte kamran var med bara!

Nu har jag duschat, ska ta på mej lite kläder och sen väntar det en sväng in till Borås med mamma. Vi ska kolla efter saker som låter som gör att mössen försvinner! Hoppas det funkar!

Nä nu måste ja göra iordning mig så man inte skärmmer slaget på allt för många människor! ;)

Emma

Tisdag

Det gick bra att sova själv, varker några möss, mödare eller inbrottstjuvar besökte mig i natt och det är jag glad för.
Nu är det bara en natt till i min ensamhet  sen får jag sälskap av Andreas igen. Skönt!

Undra vad dagen ska bestå av i dag? Det ända som är planerat är en långpromenad med Nisse... Sen får vi se vad som händer.

Vi lär höras!

Emma

Måndagen börjar närma sig ett slut..

Jag har just kollat på en konstig dokumentär, om två kvinnor som var bodybuilder. Dom hade beundrare som betalar sjukt mycket pengar för att få se och röra deras muskler. Sjukt! Dom tjejerna kan ju inte må bra? Eller? En av kunderna var lite besviken på en av tjejena som hade gått upp lite viktig och hade inte kvar alla magmusklerna.. Jag tyckte synd om tjejena även fast dom troligtvis valt det sjävla att hålla på det dom gjorde.

Sängen väntar, dock är det jäkligt ensamt! Om man inte räknar med alla jävla mössen. Suck! Vi MÅSTE göra något åt dom, även fast dom bara är i väggarna så stör dom mej något fruktansvärt!

I dag har jag gått och tänkt på min Mormor och Morfar, Jag hade önskat att dom hade fått se mig växa upp, Träffa mina barn och framför allt Andreas. Det är nog därför jag vill ha barn i ung ålder, inte vänta tills jag är 30 så mina barn får växa upp utan mor och farföräldrar.

Jag är glad att jag har bra föräldrar, som ställer upp så mycket dom bara kan. Jag älskar mina föräldra, jag är nog bara sjukt dålig på att visa dom det.

Nu ska jag lägga mig i sängen iaf, läsa lite i min bok och funderar på om mössen är som i Askungen eller om dom är sånna dära elaka jävlar!

Sov gott vänner, bekanta och familj!
Emma

Soppa

Nu har jag precis ätit världens godaste potatis och purjolöksoppa! Finns massa kvar, vill ni ha?

Emma

Funderar...

Hur svarar man på om någon kommenterar i sin blogg? Det måste ju finnas ett sätt att göra det på... Någon som vet?

Jag har just gjort potatis och purjolöksoppa, eller den är på G.. Den står på spisen och kokar! Gott!!

Emma

Fika besök

Trevligt med lite besök, Emelie och Indra har precis varit här och hälsat på. Vi tog var sin hund och promenerade ner till sjön, helt sjukt va mycket vatten det är i sjön nu. Nu kan man inte gå ner till där båtarna är för vägen är översvämmad. Tråkigt, för det är fint där nere! Jag längtar så till våren det kommer att vara ännu mysigare att bo här när allt är grönt och fint! Längtar!

Nu har iaf Gittan varit och hämtat Emelie och jag och Nils är ensam igen, tråkigt! Försökte övertala henne att hon skulle stanna här och spendera kvällen med mig. Hon skulle vist jobba i morgon! Tråkigt!

Så vad ska jag hitta på nu då? *funderar*

Stig Larsson

Nu har det gått några timmar till, jag fastnade med en väldigt bra bok i sängen. Jag har dissat Stig Larsson ända sedan han kom ut med sin första bok. Jag tycker inte om böcker som alla andra tycker om har jag hävdat innan. Jag får nog ta tillbaka de dära, Stig Larsson var grym! Det är även Läckberg och Marklund oxå. Jag får nog ge med mig och inse att jag vist tycker om böcker som alla andra oxå gör.

Nu ska ja rassla lite, Emelie kommer och hälsar på! Trevligt.

Måndag


Nu är jag ensam hemma tills på onsdag eftermiddag, eller jag har Nisse som sällskap. Ska jag vara ärligt tycker jag inte om det alls, tycker att allt låter konstigt och att det står mödare och inbrottstjuvar i varje hörn. Men jag måste bli vuxen någon gång med, och övning det ger ju färdighet.

Däremot är jag väldigt irriterad på mössen som också vist bodde i detta huset, dom är verkligen jätte äckliga. Vi har fångat en, den hade hamnat i soppåsen och kom inte uppe, den var verkligen inte stor och inte speciellt äcklig heller snare söt. MEN det hör inte hit, jag är rädd för dom! Jag vill inte ha dom i mitt hus, dom kan väl köpa sig ett eget hus. Och det känns som att när Andreas har åkt så vill dom låta och springa i väggarna ännu mer. Jävla möss! På fredag ska ja inskaffa saker som låter och tar bort mössen, så det så! Och tills dess är det väl bara att låssas som att dom inte finns, öronproppar är en bra grej när man ska sova!

Nu ska jag se om jag kan få gjort något vättigt, solen skiner. Funderar på att ta ännu en promenad med Nisse...  

Jag hör av mig!

Emma


Tok röj

Jag har just gjort ett tok röj i huset, svärmor och mamma kommer ju som sagt var hit i dag.. Så jag har både dammsugit och tvättat golven nu på förmiddagen! Duktig! Jag har tagit ner mina jul gardiner i köket som jag nu ska ha gjort i 2 veckor... men nu är dom borta!


Måste köpa nya gardiner till köket, och så måste jag shoppa blommor någon dag.. Har inga blommor alls.. Ser väldigt tråkigt ut faktiskt! Så på fredag blir det gardin och blomster shopping!

Nu dag att göra fin liret där uppe!

Hörs och syns!

Emma!


Godmorgon!

I går när jag vaknade sken solen av rena farten blev man ju på ett helt anant humör, i dag när jag kollade ut var de gråa täcket på igen. Jag säger bara FY FAN va tråkigt!

Undra hur dagen kommer att se ut i dag, Mamma kommer hit med Nisse! Som att Andreas från och med i morgon ska börja sova över på Ringhals Mån - tis  och tis - ons så tyckte jag att jag behövde en vakthund här ute i skogen. Andreas föräldrar skulle kika ut också en sväng, Christer skulle hjälpa Andreas med att få hit en av alla bilar som nu står hos hans föräldrar. Vad jag ska göra? Det fínns alltid saker att göra i ett hus har jag insett!

Vi höres vänner, bekanta och okända!

Emma

Insperarad

Alla verkar skriva blogg nu för tiden, även jag har försökt mig på ett fler tal gånger men gett upp lika många gånger. Jag ger det en chans till och hoppas på att denna blogg lever längre än vad dom andra har gjort. 

Just nu sitter jag framför datorn med en skål popcorn som ja nog få skynda mej att äta om jag ska få några då jag har en sambo som verkar tro att de är dom sista popcorna på jorden. Jag har även en grogg upphäld.. mer än så är den inte.. var sugen men inte längre..Jag har spenderat dagen som den bästa flickvännen någon sin och hållt Andreas sälskap i garaget.. jag har dock allt hittat på en massa bra saker att göra i garaget.. så som att elda upp en massa skräp och även snickarat en lite present till mamma som fyller år nästa måndag. Fick lite insperation av Cecilia att snickra och ha mej! 

Ni ser, jag har inte så mycket vettigt att skriva! Men jag har inte heller tvingat er att läsa!

Ha en fortsatt trevlig lördags kväll bekanta, nära vänner, familj och okända!  

Emma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0