Trött på mig själv!

Jag tror seriöst att jag håller på att bli senil, i går hittade jag mina tofflor i kylskåpet! Va fan har jag ställt mina tofflor i kylskåpet för? I dag går allt fel, vaknade sent och när jag skulle köra till jobbet var alla tanter, moppedbilar och bussar framför mig så jag nästan kom sent till jobbet. Jag och Kent skulle åka till Claes Olssons och köpa värktyg, jag går ut med kaffe koppen i handen och ska åka i väg. Åååh.. Jag är så trött på mig själv. Precis för en liten stud sedan gjorde jag sönder TRE termometrar. Herregud.. Jag ska nog bara sitta still resten av dagen! :(

14 okt 2008

Tisdagen den 14 oktober, i morgon är det Andreas födelsedag och även Jills födelsedag.
Mysigt. Jag hoppas att han blir lite nöjd över min present. Man kan ju iaf hoppas.

I går var det en bra dag, jag gjorde saker som jag borde ha gjort för länge sedan i går. Som att åka till färgaffären och lämna in tapetboken som vi lånade för hundra år sedan, jag städade mig garderob och tvättade och vek ihop allt rent och stoppa in det  där det skulle vara. Otroligt duktig är jag nu för tiden. När jag kommer hem ska jag städa gästrummet för jag tror det är någon som vill sova där i helgen. :)

Nu ska jag nog slå in andreas present.. den ligger i bilen! Det är ju ända stället han inte letar. :)

Ha en bra dag och glöm inte att besöka www.mjoshult.se

Emma

Tröttare än trött!

Godmorgon!

Vilken givande dag detta kommer att bli känner det på mig, I går var jag nämligen och hämtade Andreas i stan då han var ute och bowla med grossisterna och en massa annat folk. Jag var hemma lite efter ett i natt och sedan tog det ett tag innan jag somnade så jag har väl sovit ungefär 4½ timme i natt. Och för mig som brukar gå och lägga mig vid elva typ så är det alldels för lite timmars sömn för att orka jobba en hel dag. Körde även in honom till jobbet i dag som att firmabilen stod på jobbet. Därför är jag på jobbet en timme innan utsatt tid. :) Weeahho! Men det är bara några timmar kvar tills man är ledig två hela dagar! Skönt!

I dag kommer även Lennart hit och troligtvis får vi veta lite hur det blir på jobb fronten. Hoppas att han har något svar att ge vem som ska jobba med mig i stället för Andreas. Jobbigt att gå runt och inte vet heller ju.

Nä, nu ska jag gå till City och köpa frukost!
Vi hörs och syns!
Emma


oplanerad!



Vi har haft en bra helg, inga måsten utan bara vara.
Jag gillar sådan helger, dom närmaste helgerna är redan jätte fullbokade.
Så i bland behöver man verkligen bara vara oplanerad!

En tuff arbetsvecka väntar framför oss och jag väntar fortfarande på besked på vem som ska efterträda Andreas när han slutar om bara några veckor. Hoppas jag får som jag vill och det blir någon bra.

Jag är iaf glad att det mesta går åt mitt håll för tillfället.

Ta hand om er kära vänner och glöm inte att läsa på www.mjoshult.se där uppdateras det oftare än här inne.

Kram! 

Från butiken



I onsdags eftermiddag kom presentpapperna och påsarna till butiken, jag var väntat länge på dom.
Så i onsdags eftermiddag var det ommöblering som stod på schemat.
Allt blev tok bra, väskorna fick en mycket bättre plats och man ser dom så mycket bättre och
min fina hylla blev ju kanonsnygg! :D Eller hur?

RSS 2.0