Vatten

Andreas kom in i morses och sa... " Du måste gå upp, det är vatten i hela källan och jag måste åka till jobbet..." Vi har nämligen en väldigt smart funktion på våran tvättmaskin, vattnent går egenom en vask och sedan ner i avloppet.. Det gör att det fastnar massa ludd i vasken och om man glömmer att ta bort luddet så blir det stopp! Och det glömmde vist jag i går, Så nu har jag städat hela tvättstugan! Roligt nöje en sådan här mulen tisdag!

I går planterade jag lite granna, planterade två st tomtatplantor. Sen fick jag två st svartavinvbärsbuskar av familjen Ferm. Satte även dom sista potatisen och Andreas grävde plintar, Så nu har vi bara 10 kvar! Christer skulle dyka upp i dag så vi får väl hoppas det kommer ner några till i dag och på torsdag kommer ju Cilla och Christian. Han är nog bra på att gräva!

Nä om man skulle kolla om det är något bra på tvn... fast det är väl inte så troligt!

19st



19 st sådan här ska ner i marken 50 cm djupt ska det vara... jag har gjort en halv! Sen gick jag in!

Sommar och sol!

Liseberg var härligt i går, mysigt att träffa pappa, Annica och "lilla" Simon. (Hjälps vad han växer) Det var ju självklart trevligt att träffa Fredrik med men han träffar jag ju oftare. Det är iaf lyx att få gå på familjedagen, då man slipper stå i kö på alla grejer, i går fick vi till och med vänta lite i Kanonen för att de skulle komma lite mer folk.. Det är lyx!

Jag längtar till sommaren, jag längtar till varma sommardagar, till solen, till när träden blir gröna och gräset blir grönare! Men mest av allt längtar jag nog till semestern, få vara ledig en massa dagar. Jag hoppas på fyra veckor men det är inte riktigt klart ännu hur många veckor de blir. Ge mej sol! Fast i helgen skulle de ju vist bli kanonväder, det ser vi fram emot! :D

Nä, sluta dröm om semster och varma sommar dagar Emma fortsätt att jobba!

Besök och Liseberg

Gårdagen var trevlig, Andreas föräldrar var hemma och hälsade på  Christer hjälpte Andreas att mäta ut våran altan. Nu är det bara att gräva! Gud va roligt! Sen kom även Jennie och lilla Noah ut och hälsade på. Mysigt. Vi visade dom Mjöshult, och som vanligt tog det väldigt mycket längre tid än vad det egentligen borde ha tagit. Man träffar alltid så mycket folk. :) Mysigt var det iaf att ha dom på besök, det får vi göra om.

I dag är det Liseberg som står på schemat. Mysigt! Det bästa är nog att träffa pappa och Annika iof men att göra det på Liseberg är ju inte helt fel det heller. :) Trevligt!



Vi ses!

Fika med Sandra!

Efter jobbet mötte jag upp Sandra, vi tog en promenad ner till stan och tog en fika på Viskan, tyvärr fanns det ju inga bord i solen. Tråkigt! Däremot sprang jag på Jennie och lilla Noah, det var roligt att se dom. Det syns verkligen inte på Jennie att hon födde barn för 11 veckor sedan. Snygg brud det dära! :) Fikan med Sandra var som vanligt väldigt trevlig. Sandra är trevlig! :)

Nu sitter jag hemma och  väntar på att Andreas ska komma hem. Satte mig här nere en stund för det var verkligen inget alls på tv. Såg en sväng på "hjälp jag är med i en japansk tvshove eller vad det nu heter" HERREGUD!! Då har man ju verkligen hamnat långt nere om man friviligt går med på en sådan grej. Hade väl varit en sak och åka till något sådant ställe ett kompis gäng. Men för hela svenska folket. ALDRIG! hehe.. MEn snart börjar Medium och det är bra!

Hej så länge!

Lyckorus till Eric!

Ni som känner mig, vet att jag egentligen inte är en sådan där musiktjej.
Jag kan nog inte säga att jag har någon speciell idol  inom musiken heller.
Däremot kan jag snöa in mig på en vis låt och spela den om och om igen.
I helgen påminde Eric mig om en låt som vi spelade en massa han och jag när jag bodde hemma.
Lyckorus med Elin Sigvarsson. En av dom finaste låtarna och texterna helt klart. 
(kanske inte lika fin när jag och Eric sitter och sjunger denna men bra är den.)
Roligt att jag och Eric har en egen låt, en riktigt kärleksång med! Han är söt han, min lillelillebror!




 

LYCKORUS!
Adrig förr har så mycket tid gått så fort
tänker på alla saker vi har gjort
sen den dagen du och jag blev ett par
är det ett år, tolv månader, trehundrasextiofem dar
men alltid samma känsla, även att vi förändras
och lågan brinner trots att vindarna har blåst hårt ibland
och om vi någon gång gråter så möts vi alltid åter
i lyckorus och det är därför jag älskar dig

jag minns allt, det finns inget rum som är tomt
ser hur det goda berövar oss på allt ont
och jag tar vara på varenda minut
så låt mig vandra här på vår väg utan slut
och alltid samma känsla, även att vi förändras
vi lyser starkt och klart fast tiden borde satt sina spår
och om vi någon gång gråter så möts vi alltid åter
i lyckorus och det är därför jag älskar dig

kom och lägg din kind mot min
dröm om oss om du somnar in
jag är här hos dig

och det är alltid samma känsla, även att vi förändras
vi lyser starkt och klart fast tiden borde satt sina spår
och om vi någon gång gråter så möts vi alltid åter
i lyckorus och det är därför jag älskar dig



Hade jag varit lite mer haj på datorer hade jag kunnat lägga in en fin länk som alla andra gör från youtube så kunde ni får lyssna, men jag förstår jag aldrig på hur man gör. Så jag lägger bara in en länk så får ni tycka på den själva! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=QHnga0owQ-0

Förlåt.

Jag vet att jag är dålig, fruktansvärt dålig på att blogga jag vet.

Nu slutar jag om några minuter, då ska jag hem och laga middag och sedan njuta i solen!

I morgon tar vi nya tag med denna blogg!

Duktiga Emma!

Jag var duktig, jag var inne på ICA kom ut med chips som bara Andreas tycker om inga bullar!

Kanelbullar!

Kan dom jävla kanelbullarna bara försvinna ut ur mitt huvud!

Gubben kom!

Måste börja detta inlägg med VILKET UNDERBART VÄDER VI HAR!!!!
Snälla Herr Sol stanna kvar hos oss ett tag nu!

I går kom den läskiga manen in 16,40 kom en liten man in, han stod och titade konstigt på mig ett tag. Det gjorde mig faktiskt lite rädd. MEN som tur var vill han bara byta ett par papper som han hade köp på ett par veckor tidigare. Det gick ganska bra och jag var nöjd över att han "bara" ville byta papper. MEN så när han har fått byta papprena mot några mappar så frågar han mig om jag tycker om godis? Jag tycker om godis men vill inte ha godis av honom.
Han är verkligen verkligen jätte läskig!  Jag fick två styckna godis bars av honom han sa att den en var väldigt god och den andra var äcklig.. (Varför ger man bort något man inte tycker om???) Jag kan ju lova att jag inte kommer att äta dom godisarna. Jag tror helt klart att han har för giftat dom!

När jag trodde allt var över så frågar gubben mig om jag tycker om teater (jag tänker bara nejenejenjen bjud mig inte på teater nu med) Jag säger att jag tycker  teater och hoppas att han nu inte ska bjuda mig på teater. Han berättar att han har har skrivit ett teater manus och frågar om jag vill läsa det. Va fan svara man på de? Nej, tack det vill jag itne hade vart det bästa, men inte emma inte jag svarar att det kan jag väl göra!! JAg blir så jävla trött på mig själv.
Så på fredag kommer han in, jag HOPPAS verkligen att han kommer in när kent är här då får kent berätta för honom att jag är itne intresserad av något som har med honom att göra.

Men i dag gläds jag över att solen är här och att jag har fått lunchat med Sandra, Tessan och Rikard  och att vi ska ner till Linda och Henrik i kväll och grilla!

Hej hej!




RSS 2.0