Snart är det dax!

I dag är det sista dagen innan semester, om jag längtar! Vid tre tiden lämnar jag butiken och beger mig ner mot Falkenberg! Skönt!

I går var det en allmänt lugn kväll, vi käkade lite, packade och var ute och gick. Träffade ännu en gång på familjen Ferm och satt och pratade med dom ett tag. Alltid lika trevligt. Dom följde med oss på våran lilla promenad och jag fann en ny vän i Pelle. Tänk att så lite kan göra en så glad. Vi lämnade familjen ferm vid brevlådorna och jag gick där i från med ett leende på läpparna.

Jag är fortfarande trött och magen gör ont. Medicinen är inte bra. Jag brode ringa läkaren om fråga om det kan vara medicinen som dödar min mage eller vad det är som är fel.

Vi hörs av!

Kram Emma


Tisdag

I morgon går vi på semester, skönt! Jobbar till 15 ungefär och sedan sticker vi ner till Falkenberg, ska se Rhapsody in Rock med Andreas familj. Trevligt. Sen till helgen är det VWännerträffen som är en självklar het att åka på. Kanske sista året man är med och hjälper till också, klubben har verkligen ballat ur. Skönt med semester i alla fall tre veckor!

Magen mår bättre, fick behålla maten i går eller mat och mat en smörgås. Lunchen fick jag behålla också två st ost frallor. Så nu verkar det ordna upp sig, mår fortfarande illa och har nog feber också. Men ja lever. Min mage har ballat ur med, måste ringa läkaren i morgon och kolla om det finns någon annan medicin. Det verkar som att inte min mage gillar den medicinen. Haft samma problem förut med. suck!

När jag kommer hem ska det packas, och köra igång ännu en maskin. I dag kan man ju till och med hänga ut. Kläderna blir så mycket skönare och luktar så gott när dom har hängt ute och torkat.

Ha det så bra mina vänner!

Massa kramar!    


Sjuk

Det har varit lite tyst här i bloggen ett tag, det beror på att jag har varit sjuk. Eller jag är sjuk! Sen i måndags eftermiddag har jag inte kunnat behålla någon mat alls, var hemma förra veckan och spenderade en massa tid i soffan framför alldeles för många dåliga filmer. Var inne på akuten i fredags, där är dom helt odugliga och fick som svar att jag hade fått tillbaka mina ätstörningar. Jag ringde svärmor så hon fick fixa en tid på läkarstationen tills i dag. Så nu har jag varit där, jag har en infektion i kroppen. Han trodde att det kunde vara magkatarr, fick medicin och är det inte bättre på torsdag så ska jag höra av mig. Så just nu är det lite kämpigt!

Ha det bra!


Termosvin!

Ja, det röda termosvinet är kanon gott. Det var Cecilia som hittade vinet en dag och var jätte stolt över att hon hade hittat det perfekta vinet. Vin i en termosflaska mer eller mindre. Eller en glasflaska med en "mugg" som lock! Så himla praktiskt! Och väldigt väldigt gott. Men i dag när jag slösurfade runt på bilddagboken så såg jag en tjej som hade en termosflaska fast med VITT vin i. Det är ju faktiskt mycket bättre att ha. Så nu har jag skickat i väg Andreas till systemet för att inhandla två st. Gloria Chardonnay (nr 32400).  Så i kväll blir det tacos och det nya vinet! Mums!


Cilla

Jag är en bra försäljare, i alla fall till lätta offer! Jag sa till Cilla idag... "Nu när du är arbetslös, ska du inte börja blogga då?" 5 min senare var hon i full gång. Så nu har jag ännu en blogg att bevaka på Bloggkoll.com!

www.Cillamia.blogg.se

Fredagen den 11 juli

Det var trevligt i går. Roligt och träffa Emelie och Sarah, längesedan jag träffade Sarah. Måste vi göra om.

Idag blir det slapp dag. Spendera massa tid i soffan när vi kommer hem och bara ha det allmänt skönt. Ät något gott osådär. Mysigt.

I morgon ska jag lära mig att svettsa. De du! Jag ska nämligen sätta ihop min fina lilla bil! Så jag oxå har en bubbla som man kan åka i! :) Roligt!

Kram på er!

Adam Tensta och minnen

Solen skoner över Borås i dag. Härligt! Jag hoppas att det håller i sig fram till i kväll då det är "Torsdagskväll" med Adam Tensta. Jag inte den blekaste vem han är mer än att dom hade ett repotag med honom i senaste VR. Så insatt är jag, sökte på honom på Youtube och det är inte speciellt bra heller. Men va fan, det är ju talangjackt innan och massa folk och mys. Om artisten är bra är det helt klart ett stort plus men det är själva stämningen som är så mysig på "Torsdagskvällar". Så en sväng in till stan blir det allt efter jobbet.



Var inne på en tjejs blogg som mamma har lite kontakt med via nätet. Hon skrev att hon var orlolig över sin dotter. Mamma hade svarat på det inlägget och berättade om när jag var sjuk. Hon berättade om när jag stängde in mig i min egen värd, i min egen lilla bubbla. Där ingen fick komma in utan en stor utskällning! Min bubbla var min fristad. Jag spenderade nästa två år i min bubbla, gjorde inget förutom att ligga hemma i sängen och läsa och läsa och läsa eller sitta vid datorn.  I samma veva träffade jag mitt ex, det gjorde nog inte saken så mycket bättre. Jag mådde så dåligt! Jag ville att alla skulle se hur ont jag hade öveallt, men ändå så gömde jag mig för alla. Jag ville att mamma och pappa skulle berätta hur mycket dom älskade mig att dom skulle krama mig men när dom gjorde det så blev jag bara arg arg arg! Jag skrek, bad dom dra åt helvete. Att dom itne förstod att jag inte vill ha något med dom att göra. Det är konstigt det dära.. Då var jag för tjock i mina ögon, då var jag för fet och mådde så jävla dåligt. Nu mår jag bra bättre än vad jag har gjort på väldigt länge. Har dock ett par kilo för mycket på kroppen som gärna får försvinna men jag mår bra.
Jag är lycklig!


Det jag försöker säga är nog att jag mår bra, att jag tror att det var bra att jag fick uppleva det jag gjorde. Att jag fick lite skinn på näsan. Att det hela gjorde så jag kom mig själv nära på något sätt. Det betyder inte att jag vill se ut som jag gör i kroppen i dag. Nej jag behöver gå ner lite i vikt och det ska jag göra med. Men på ett bra sätt och jag ska fortfarande må bra. För det gjorde jag inte. Och genom dn tuffa tiden har jag träffat min älskade Cecilia och min lillasyster. Jag har oxå kommit mamma så mycket närmare. Hon är i dag en av mina bästa vänner och det är jag stolt över. Jag älskar dig mamma!  Utan henne så hade jag inte mått så bra som jag gör i dag! Tack!

Måne och Sol!

Det är sjukt, mamma kommenterade just mitt förra inlägg och då fick jag ett leende på läpparna. När jag var liten sjöng mamma en psalm för mig! Jag kommer inte från en tokkristen familj om ni tror det, kyrkan går man när någon döps, gifter, konfirmerad eller när någon begravs. Så mycket har jag varit i kyrkan. Men när jag var liten så var min favorit låt "Måne och Sol" Det är ju inte normalt.. Vad gjorde ni med mig egentligen mamma? Och läs bara texten det är ju en tokkristen text. Mamma mamma..

Måne och sol
Måne och sol, vatten och vind och blommor och barn skapade Gud.
Himmel och jord, allting är hans.
Herren vår Gud vill vi tacka.
Herre, vi tackar dig. Herre, vi prisar dig.
Herre, vi sjunger ditt heliga namn.
Jesus, Guds Son, levde och dog, för alla, för oss, lever idag.
Ja, han är här, ja, han är här.
Herren vår Gud vill vi tacka.
Herre, vi tackar dig. Herre, vi prisar dig.
Herre, vi sjunger ditt heliga namn.
Anden, vår tröst, levande varm och helig och stark, talar om Gud.
Stöder och bär dag efter dag.
Herren vår Gud vill vi tacka.
Herre, vi tackar dig. Herre, vi prisar dig.
Herre, vi sjunger ditt heliga namn.


En del av mitt hjärta!

Min favorit låt över alla låtar är helt klart "En del av mitt hjärta" av Tomas Ledin. Försökte kolla om han skulle göra något spelning i sommar men det värkar vara dött på den fronten. Tråkigt! Han är helt klart en av dom bästa! Här kommer texten, kanske en av dom få texterna som jag faktiskt kan om man inte räknar med barnlåtar och snapsvisor! ;)



Vad gör du nu för tiden?
Varför hör du aldrig av dej?
Det var alldeles för länge sen vi sågs...

Det var de första ord hon sa,
När vi sprang på varann,
Ute på stan, tidigare idag

Bor du kvar i samma två?
Vad jobbar du med?
Hon bubblade av frågor, jag svarade
Sen avbröt hon mej med sitt underbara le'ende

Du skall veta att jag saknar dej
Det finns känslor som aldrig tar slut
Du skall veta att jag inte glömt
Det finns bilder som aldrig suddas ut
Jag har vaknat mitt i natten utav tystnaden,
Och önskat att du sov här bredvid mig igen
En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dej

Jag lovade att ringa, det skulle bli rätt snart
Hon fick mitt nummer och min nya adress
Sen rusade hon iväg, hon hade bråttom förståss
För bråttom för att hinna se,
Att jag följdes hennes gång med en förundrad blick
Det fanns så mycket kvar att säga, men hon bara gick

Du skall veta att jag saknar dej
Det finns känslor som aldrig tar slut
Du skall veta att jag inte glömt
Det finns bilder som aldrig suddas ut
Jag har suttit med vänner, på en stökig restaurang,
Och kommit på mig själv vara nån annan stans
En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dej

En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dej

Jag förstod aldrig riktigt,
Vad som hände den där gången,
Förrutom att allt blev fel
Det fanns så mycket kvar att ge,
Det fanns kärlek mellan oss
Varför packade du din väska istället för att slåss

Du skall veta att jag saknar dej
Det finns känslor som aldrig tar slut
Du skall veta att jag inte glömt
Det finns bilder som aldrig suddas ut

Du skall veta att jag saknar dej
Det finns känslor som aldrig tar slut
Du skall veta att jag inte glömt
Det finns bilder som aldrig suddas ut
Jag har fått för mej att jag sett dig,
Jag har ropat ditt namn,
Jag har sprunigt rakt fram mot en främmande famn

En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dej
En del av mitt hjärta
En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dej
En del av mitt hjärta...
En del av mitt hjärta...
För dej



Sol

Oså kom solen! Tur att jag tog brillorna med mig! Det verkar även som att vi kommer i väg till Göteborg.
Men än ska vi inte ropa Hej! :D

Vega och Viggo till världen!

Måste säga grattis till Dann och Kristina som i går fick sina tvillingar! Vega och Viggo!
Hoppas att allt gick bra, måste åka och hälsa på er snart! :)


Och om man ska tro SMHI så ser det ut som att det inte ska vara något regn i Göteborg i kväll. Hade varit kanon tycker jag. Nu håller vi bara tummarna att Andreas får ordning på bilen också. :) Sen blir det fika i Göteborg.


Regn regn regn!

Vilken himla tur att jag vände i dörren i morses och hämtade min solglasögon! För i dag behövs dom verkligen när jag kör hem.... ELLER INTE! Fy fan, vilket tråkigt väder det är. Så här borde det ju inte får vara. Nu har ju dom flesta i sverige semester också. Industrisemestern har börjat och Sverige ser ut som det brukar göra på sommaren. REGN REGN REGN! Fy fasiken!


Bilden är toksnodd från google.com.

Vecka 31 då kommer det finna vädret! Jag känner det på mig!

Onsdag snart fredag!

Onsdag är det i dag. Redan! I morgon är det torsdag och sen är det fredag! :) Skönt!  På måndag kommer Andreas tillbaka till jobbet och allt blir som vanligt i några veckor tills jag går på semester. :)

Det tokregnar ute, undra om vi verkligen ska åka till gbg i kväll om det är sånt här piss väder? Vi får väl se hur det går för andreas när han ska laga bilen.. Något har gått sönder på den, ovanligt va? :)

Cilla och Kristian har kommit hem. Roligt! Nu måste vi ses snart också. När?

I går kväll var vi nere och skulle lämna några rör till en av våra grannar men på vägen fastnade vi hemma hos familjen Ferm. Trevligt. Satt och tjöta lite och drack en öl. Sommaren är snart här!

Massa kramar på er!

Blondinbella, Stinalee, kenza!

Jag har funderar länge på varför jag läser folks bloggar? Är det mer än ett tidsfördriv? Jag läser dom "stora" bloggarna så dom Blondinbella, Stinalee och Kenzas bloggar. Men jag läser även mina vänner bloggar och folk som jag inte känner som troligtvis inte har så där jätte många läsare. Mest för att det är roligt och intressant och se hur folk lever sina liv.

Jag vet inte hur många gånger jag har skakat på huvudet åt blondinbellas inlägg, om kändis premiärer, tv program och modereportage. Men ändå läser jag den varje dag? Varför? Det är ett mysterium. Blondinbella har ju verkligen tagit hela "kändis" grejen på allvar. Hon gör ALLT för att synas och för att skapa sig ett namn. Självklart går det bra för henne och var många människor som är avundsjuka på henne för det. Det är tråkigt att folk ska vara så avundsjuka att dom kastar glasflaskor efter henne och om inte värre misshandlar en av henne bästa kompisar på grund av att han är hennes vän. Så mycket ont har hon väl ändå inte skapat?

Om man jämför Stinalee som inte bor i Stockholm som inte är med i alla tv program eller tidningar så läser jag hellre hennes blogg för där kan man iaf sätta sig in i hennes vardag. Även fast hon är minst lika ytlig och utseende fixerad så är hon ändå mer nere på jorden. Eller hur?

Jag vet inte vad jag försöker säga med detta inlägget, men troligtvis att det är konstigt att folk är så avundsjuka och att dom inte kan glädas åt andras framgång.


Bläk!

Jag säger bara bläk!


Helgen

Så var det måndag och ännu en veckas arbete framför mig. Denna veckan har både Andreas och Kent semester så jag är helt själv i butiken. Tråkigt. Men det är så det är.

Helgen har varit bra. Fredagen gick i lugnets tecken. Åt lite god mat. Plockade lite hemma och var ute och gick. På lördagen dök Mamma, Eric och Nisse upp. Vi solade och badade hela dagen. Var inne på Maxi och handlade mat och grillade på kvälle. Dom sov över och mamma och jag drack lite gott vin. I går hjälpte mamma mig med tvätten, hon stök massor av kläder. Jag hatar att strycka förstår inte rikgit medningen med det, förutom skjortor oså. Men nu är det iaf gjort. Tack för hjälpen mamma. Jag damsög och tvättade alla golven med. Skönt att få det gjort.

Denna veckan händer det nog inte så mycket, vi ska till göteborg på onsdag och fika med massa folkvagnsfolk. Kan bli trevligt och på torsdag är det ju torsdagskväll nere i stan. Helgen är än så länge oplanerad.

Ha en bra dag!
Emma

Att göra listan fortsätter

Av att göra listan har jag hunnit med detta.. 

 

Att göra lista;
 -Sluta jobbet klockan 17,00
- Gå över vägen och handla
Åka hem utan att bli påkörd eller köra på någon.
- Plocka in maten jag har handlat.
- Ta hand om all tvätt, ner i tvättstugan och
   häng upp maskinen som är i och i med en ny!
- Plocka upp hemma....
Jag har iaf börjat! 
- Städa toaletten
- Vädra sängkläderna
- Ut och gå. Jag har faktiskt varit ute och gått två gånger 

Det går alltså inte så bra på min att göra lista, jag har varit ute och gått två gånger i stället för att städa. Tog med mig kamran ner andra gången väl nere vid vattnet så var så klart batterina slut.. *suck* 

Det är en mycket skum värme ute i dag, klibbigt som fasiken. Hoppas på att det är fint väder i morgon så min kropp blir lite brun. Iaf snyggare och vara stor och brun än fet och blek! 

Nä om man skulle ta ett röj så slipper jag ju faktiskt det i morgon.... smart idé! 

Pratade med Jonas förut, min kära sambo har ju lyckats åka utan mobil. Lyckat för honom mindre lyckat för mig. Dom hade iaf batteri torsk. Så Andreas och Steffo var och köpte ett nytt batteri. Alltid händer det någon när bubblan är ute och åker.... 

 

Ha en trevlig kväll!

Kram 


Att göra lista!

Att göra lista;
 -Sluta jobbet klockan 17,00
- Gå över vägen och handla
-  Åka hem utan att bli påkörd eller köra på någon.
- Plocka in maten jag har handlat.
- Ta hand om all tvätt, ner i tvättstugan och
   häng upp maskinen som är i och i med en ny!
- Plocka upp hemma
- Städa toaletten
- Vädra sängkläderna
- Ut och gå.


Mellan något av alla dom dära sakerna ska jag dricka vin!
Jag ska dricka vin i min ensamhet i kväll!
Får man det? Om man städar och är duktig tycker jag att man kan få ta sig ett glas vin eller två. Eller hur? :)

Vad är erat fredagsnöje denna fredag?

Fredagen den 4 Juli

Läste på  http://majan.blogg.se sida att hon hade skickat ett sms till 118100 för att få svar på vem hon var. Jag var ju tvungen att fråga jag med, men jag fick ett kasst svar. "Emma Hörnberg är en helt underbar tjej i detta avlånga land. Hon har alltid nära till skratt och rolig att umgås med. 118100 tror att det är du!" Det kan ju faktiskt vara till vem som? Eller? Kasst! Hehe. Undra om man skulle fråga någont annat roligt.. Fast det är väl antagligen skit dyrt.

Gårdagen var trevlig, jag gillar torsdagskvällar, mysigt med massa folk och att butikerna har öppet lite längre. Jag fyndade en luvtröja på HM för 149 kr! Ett bra köp! Andreas fyndade en tshirt på HM också. Trevligt!

I kväll åker Andreas till Karlstad, lämnar mig ensam hemma hela helgen. Kan väl kanske göra gott för oss. Vi har ju träffaats varje dag nu ett väldigt lång tag. Jag tror det är bra att sakna varandra. Men det kommer att bli tomt och jag hade gärna följt  med till Karlstad.

Ser ut att bli en lika fin dag i dag. Hoppas att det håller i sig i morgon med. Då ska jag prässa!

På åtesende!
Emma en helt underbar tjej


Båttur!

Gårdagen var kanonmysig! När vi väl kom ut på sjön var det hur bra som helst. Att vi innan var tvungen att åka till fristad och köpa bensin, batterina krånglade och att någon glömt att skruva på korken på bensindunken hör inte hit. Väl ute på sjön var allt kanon. Vi grillade korv på en klippa på en ö. Jag badade och Andreas och jag bara myste i solen! Det är helt klart någon som ska göras om!

Att jag har skit på linsen är inte alls irriterande.  Men detta är iaf vad vi hade som utsikt i går när vi grillade!




Nu på morgen händer det saker, haft tokmassa att göra  i butiken, polisen har varit här och en hund har räddads från en varmbil. Hoppas att dagen forsätter i detta tempot då går dagen så mycket fortare. I kväll blir det stan och Torsdagskväll! Roligt, Det är Idol Amanda i kväll som spelar och en kille från vårgårda som ska vara med på talangjakten. Jag stör mig lite å att jag inte vet vem han är vid namn. Kanske vet när jag väl ser honom!

Nu åter till arbetet!

Emma


SOLEN!

Solen har äntligen bestämt sig för att visa sig för vårat avlånga land igen. UNDERBART! I dag ska jag åka båt, gud va härligt det ska bli. Jag har redan bestämt att vi ska åka båt, undra om Andreas vet om det. Kan ju inte åka själv. Mamma maila och sa att hon skulle ut till temta, jag vill med! MAMMA TA MED MIG! Men men, jag står här, tjänar pengar och får ingen sol alls på mig.

Jag måste berätta för Andreas att vi ska åka båt i dag!

Hejdå!

RSS 2.0