Helgen.

Helgen har varit bra, inte gjort något speciellt men ändå hunnit med en massa.

Fredag:  Efter jobbet åkte vi till Vårgårda för att träffa Hanna och Jonas, vi begav oss till Vårgårda flygfält. Kollade när bilar körde fram och tillbaka över flygfältet. Mindre roligt helt enkelt. Speciellt när det regnade och ingen körde speciellt bra. Träffade dock en gammal klasskompis som även är min fösta pojkvän. Min dagmamma var hans mormor. Det var roligt och träffa honom han har precis blivit pappa. Roligt. Efter vi hade kollat en stund åkte vi till Nyfiken som inte är nyfiken längre utan heter något annat som ja inte kommer på vad det heter och åt mat. Riktigt gott var det, och vinet var också jätte gott!

Lördag: Jag plockade ordning lite hemma, grejade och städad min klädkammare! Duktig. Andreas skulle passa Jojo så Anders kom med henne vid ett tiden. Hon är söt Jojo, men det märks att hon är en valp. Bus hela tiden! Jag begav mig till Vårgårda och träffade Tove innan hon skulle bege sig till Danmark på festival och sedan direkt vidare till Norge för att jobba. Det var roligt att träffa Tove, hon och jag har varit bästisar sen förskolan och det är alltid lika roligt att träffa henne fast vi har växt i från varandra dom senaste åren. Efter mitt besök hos familjen Andersson så begav jag mig till Sine för att fira Jeanette som hade fyllt 50år, massa god mat och trevligsällskap. Andreas var hemma och passade Jojo.

Söndag: Vi åkte in till stan för att handla mat och olja och filter till min bil. Storhandlade även på Willys. När vi var i affären ringde Hanna och frågade om vi dom kunde komma förbi på våran numera traditionella söndagsmiddag! ;) Andreas och jag lagade Helgrillade whiskyrökt fläskfilé potatisgratäng, sås och sallad. Kanongott!



Tidigt i morses gick strömmen, det har tokblåst och regnat hela natten det håller fortfarande på. Som tur var vaknade Andreas av att telefonen pep och märkte att strömmen hade gått. Annars hade vi sovit ännu. I dag är det en sådan dag som man  bara vill ligga hemma i soffan och kolla på film. En riktigt höstdag, men i mitten av veckan kommer värmen säger dom. Hoppas verkligen det!


None


 


JÄVLA GETINGJÄVEL!

JÄVLA GETINGJÄVEL! VI har ett getingbo, det sitter på insidan av våran vindsdörr. Andreas har försökt att få bort det hela veckan, han har rivit, sprutat massa konstiga saker på dom. Men han blir inte stucken, Jag går förbi och vips så har en jävel stukigt mig i pannan! Det gör så jävla ont! Fy fan! 

Städningen går det inte lika bra med, gud va tråkigt det är. Jag har iaf tagit tag i tvätten. Maskinen går för full. Önskar att det skulle vara lite finare väder så man kunde hänga ut det. Ska väl ta ett tag med herr dammsugare nu. Sen får det vara! 

Ska på Kalas i dag, moster har fyllt 50 år så jag ska dit och gratulera. Mamma jobbar och Eric är hos pappa och Fredrik hos Sandra. Så det blir att åka dit själv. Andreas är hundvakt åt hans brors hund så han får stanna hemma han med. Och han är nog inte allt för ledsen för det heller. 

Nä om man skulle ta tag i sitt liv.... 


 


Fy fasiken!

None

Fy fasiken säger jag bara!

Lunch

Nu var luchen avklarad, jag blev sviken av mina kära pojkvän på lunchen. Har skulle luncha med Martin i dag så jag bad min kära kollga K att gå över och köpa mig en smörgås på ICA som ligger över gatan som att jag inte kan lämna butiken. Det gjorde han så snällt så, inte nog med det. Han vägrade att ta penga också. Så i dag blev jag bjuden på lunch trevligt. Jag måste nog bjuda honom på lunch någon dag.

Det går ganska bra att vara ensam, lite tråkigt är det. Men det har varit relativt mycket folk inne och jag har att göra. Skönt är det!

Förensten jag fick även en bok i dag.  "Tillsammans är man mindre ensam" verkar helt okej. Kanske skulle ha en slappdag i morgon. Nej just det ja, jag ska ha storstädning hemma i morgon. Tråkigt! Men det hinns nog med några kapitel ändå! :)

På åtesende!
Emma

Fredagen den 27 Juni

Hejsan!


Gårdagen var trevlig, vi var nere i stan på "Torsdagskväll". Började med ett inte allt för trevligt besök på Telia. Jag får pengarna tillbaka om jag har orginalkvittot kvar. Och det har vi så klart gjort oss av med som att tanten på telia sa att det inte gällde längre som att vi fick en ny telefon! SURKÄRRING är vad hon är. Så nu skulle Andreas ringa någon o ta reda på vad man gör nu?

Vi var även och käkade på Jensens, trevligt med mycket god mat. Dit blir det att gå någon mer gång. Köpte mig även ett par nya jenas. Insåg också att jag är tråkig, tog ett par precis lika dana jeans som ja redan har i dag. Utan hål och mindre slitna. ;) Dom är helt klart perfekta!

I dag börjar ensamheten på jobbet, jobbAndreas har gått på semester och ensam är jag i butiiken. Med sällskap av våran Säljare K. Skönt att ha någon om det skulle hända något. Kommer nog att bli två långa veckor iaf!

I dag ska vi även åka till Vårgårda efter jobbet, ska träffa Jonas och Hanna och kolla på bilar på flygfältet. Kul? Nja, men trevligt o träffa Jonas och Hanna! :) Dom tycker jag om. Vi har även planerat en tripp ner till Tyskland i sommar! Kommer att bli kanontrevligt!

Nu åter till jobbet!
Ha det bra!
Emma

Torsdagskväll!

Det blev inget grillat i går kväll, vi tog det enkla och åt bara smörgås! Men det är gott det med, få bli grillning till kvällen.

I går vågade vi ut på våran lilla rund, man har inte kunnat gå ut förut för alla jävla knott! Nu är det knott men inte alls i den mägnden, när man kollade ut förut var det svart. Nu är det bara svartprickit! ;) men dom säger att knotten lär försvinna när som helst.

I kväll är det årets första "torsdagskväll", det är trevligt. Mycket folk och i bland är det till och med bra artister som uppträder. Ska ni dit?

I dag gick jag från Andreas jobb som att jag samåkte med honom men i stället för att ta den vanliga vägen förbi Norby gick jag in mot stan och tog den vägen. En omväg! Ja, men mycket roligare att gå den vägen att bara se stora hus och bilar. Sen är det skönt med en lite längre promenad så här på morgonen!

Kram på er!


Grilla

Kan man få kalsupar utan att vara i närheten av vatten? Jag tror just jag fick det, konstig sak! Hela huvudet gör skit ont. Skumt! Är vad det är.

Den här dagen har gått ganska smärtfritt, mycket och göra! Det är roligt. Även har jag hunnit med att städa lagret och A har hunnit med att sortera pennorna. Så nu är dom i ordning efter katalogen. De ni!

Solen skiner, jag vill grilla! Köpte ett stort kryddpaket  på nätet häromdagen som jag fick hem i Måndags. Måste ju prova mitt grillset! Fans även med en kebabkrydda, undra om man kan göra egen god kebabsås av den? Värt att prova.

Solen skiner, ska det vara fint väder nu framöver? Hade vairt bra!


Vilket luddigt inlägg, som vanligt!

På återseende!

Emma



Mjoshult.se

Gör lite rekla för min andra blogg!

www.mjoshult.se

Onsdag

I går fick jag låna några böcker av mamma, böcker om det som har varit. Min stora fråga är i dag, kan man dö utav saknad? Dö utan kärlek? Jag tror man kan det. Vad tror nI?

I dag har jag varit på gymet, duktig. På fredag bär det av igen! Det är skönt att vara där. I dag var det dock väldigt mycket folk och väldigt konstigt folk. man skulle ha ett gym för sig själv, det hade vart det bästa!

I dag kom lönen! Skönt! Så i dag efter jobbet blir det att storhandla. Fylla upp!

Nu ska ja ta och läsa lite bloggar. Ha en bra dag och i dag regnar det ju faktiskt inte!

På återsende!
Emma

Tisdag!

I dag mår jag lite bättre, mår fortfarande konstigt. Vet inte hur jag ska förklara det. Magen mår inte bra iaf och inte jag heller. I går hade jag en sådan helskotta huvudvärk så i dag är glasögonen på. Men det hjälper ju inte det heller. Kasst! Jag är bra på att klaga, det är jag nog bäst på! Någon dag ska jag bli posetiv! :)

Jag funderar på varför jordgubbarna har gått upp i pris efter midsommar? Är inte det konstigt?

Utmanad av mamma!

Regler:

-Beskriv först reglerna  -Svara på alla frågor  -Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar,be dem läsa din  -Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?

1. Ta mig igenom denna dag. Mår urk!  

2. Spendera några timmar framför tvn i soffan när jag kommer hem.

3. Hänga upp maskinen med tvätt.

4. Lägga i en ny maskin.

5. Träffa Tove innan hon lämnar Sverige, igen!


Vad gjorde du för 10 år sedan?

För tio år sedan var jag elva år. Jag hade förlorat min mormor och morfar i Cancer. Levde lycklig utan att veta vad som väntade mig runt hörnet.


Ställen du bott på?

1. Borde mitt första år i Vårgårda på Korsgatan.

2. 88  flyttade vi vidare till Djupedalsgatan.  

3. 89 Vedum. Stort rött hus på landet!  

4. 91 tillbaka till Djupedalsgatan ( nu till en 6:a)Vårgårda

5. 2000 till Stommen

6. 2002 till Parkgatan där jag bor nu tillsammans med mina 3 killar ,,,,Fredrik, Eric  och Nisse

7. 2006 Borde jag mer eller mindre hemma hos Andreas i hans etta på Sjöbo i Borås.

8. 2007 Flyttade vi till Mjöshult där vi bor i ag.


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

Utan inbördes ordning

1. Betala alla mina och övriga familjer skulder

2. Renovera huset!  

3. Köpa mor min ett hus och en ny bil!

4. Spara en massa pengar!  

5. Köpa allt det där man vill ha som man egentligen inte har råd med.


Personer du vill veta mer om

Min mormor, jag insåg häromdagen att jag inte har den blekaste vem min mormor var.


Personer jag utmanar

Alla min läsare!


Urk!

Usch och fy och blä! Jag mår pyton. Har fått i mig en halvsallad i dag. Mår så jäkla märkligt. Nu vill jag bara hem och sova.

Helgen

Midsommar var bra, mycket folk, god mat och god rabarbersnaps! Lördagen spenderades mest i  liggande läge framför soffan eller i sängen med tidningar jag fått av mamma granne! Cilla och Christian stannade till sent på lördagskvällen vi käkade pizza och åt allt för mycket onyttigt. I går väckte mamma oss halv tio och sa att det är nog bäst ni  går upp nu. 5 min senare stod morbror Stefan och hans kamrat med var sin fyrhjuling på vår infart. Trevligt. Sen spenderade jag och Andreas en massa tid i soffan kollade på många bra program så som Landet runt! Vi städade även i verkstaden, duktigt! Senare på eftermiddagen kom Hanna och Jonas, vi åt middag som vist har börjat bli en vana. Förra söndagen åt vi mat hos dom. :) Det var en bra film på Sexan i går vid 22, den satt vi så klart uppe och kollade på.

Vaknade i morses av att jag hade ont i magen eller inte ont. Det är konstigt. Är yr med, skumt är var det är.


Nu ska jag försöka få denna dagen att gå på jobbet också.


på återseende!

Emma


Midsommar

Hejsan!

Tog en tidig lunch i dag och tvingade lillebror Fredrik att följa med mig och handla inför morgon dagen. Så nu har vi sill och potatis så vi klara oss. :) Självklart glömde jag kycklingen så jag måste ändå bege mig in i kasoset lite senare. Suck! Man skulle kunna tro att folk aldrig har sett mat innan, alla sliter och drar i allt. Och Ica hade ingen Hallonsoda heller, måste vara det värsta med allt ihopa. Men Andreas skulle åka och kolla på Willy senare.

Jag planerar fortfarande på om vi ska sita ute? Hur ska vi få plats i så fall? Får åka hem och undersöka saken senare. Hoppas min melon mår bra också, fyllde en melon i går. Mums!

Ha en bra dag!

Kram

Glöm inte o besök. http://www.mjoshult.se/

Mjoshult.se och midsommar!

I går öppnades min nya hemsida www.mjoshult.se en mycket fin sida. :) Jag får tacka Andreas som har hjälpt mig med sidan eller inte bara hjälpt, han har typ gjort allt! :) Så nu ska jag skvallra vad som händer i Mjöshult. :)

Midsommar närmar sig med stormsteg. Vi ska vara hemma och ha lite fest. Jag har försökt att få ordning på allt men det är fasiken inte lätt. Någon ska ha det med sig och någon det? Vem tar de? Regnar det? Kan vi sitta ute? Kommer dom? Men det är roligt också. Jag räknar med en bra midsommar med mycket skratt. Jag har till och med gjort egen snaps! Rabarbersnaps! Gott!

Förästen så vann jag! Seger åt Emma!

Min lillasyster Johanna!



För jag har världens bästa lillasyster!

Brutna ben och arga tanter!

Jag har brutit mitt smalben! Man skulle kunna tror det i alla fall. Jävulens vad ont det gör. Skulle springa upp i en våt metalltrappa! Lyckat! Trillade såklart och slog i mitt smalben! Fasiken! Så nu är jag mer eller mindre halvdöd.

Det var en kund inne hos mig nu, hon var jätte arg för att vi inte hade en sak hemma. Hon ville prata med min chef och grejer. Jag gick med onda steg ut i lunchrummet och berättade för Andreas att han hade en arg tant som ville prata med honom.. Mycket märkligt! Man kan väl inte vara arg för att en sak är slut? *suck*

Jag funderar på om jag ska bege mig till systembolaget när jag slutar och köpa en rolig flaska med vin.. Är sugen på något gott röttvin. Något förslag?

Fredagen den 13!

I dag är jag lite stolt över mig själv, Jag var och tränade i morses. De ni! Tok länge sedan jag var i väg. Mina knän tycker inte om att träna, det gör jätte ont. Men i dag så stuntade jag vad knän sa och gick i väg till gymmet iaf. Fasiken va skönt det var efteråt. Helt klart något jag måste ta upp igen. Skönt skönt.

I dag är det fredag, veckorna bara rinner i väg. Nästa fredag är det midsommar. Vi tänkte ha lite fest hemma. Så vet ni inte vad ni ska göra så är ni välkomman hem till Mjöshult. :)

Hoppas att denna dag går fort så man får åka hem. :)

På återsende kära läsare!

Emma


Telia och LG

Nu har jag varit nere i Telia butiken, det var den trevliga killen som hjälpes oss i dag. Vi förklade för honom vad som hade hänt denna gången och han bara skratta. Dom senaste gångerna är det han som har hjälpt oss så han försod att vi var irriterade. Han kunde tyvärr inte göra något förutom att jag slapp betala avgiften och så gav han oss nummret till LG där vi själva fick söka kontakt och berätta vad som hade hänt med telefonen. Andreas ringsde och pratade med någon på LG han sa att det var ju självklart att den skulle reklameras och det skulle den ha gjort tredje gången. Så det var bara att vända och lämna in telefonen igen. Denna gången var det sen bitcha tjejen som hjälpte oss, undra om hon någon sin ler? Telefonen är iaf i väg skickad ännu en gång och för hoppningsvis så ser jag aldrig mer den igen!

Jag hade fin besök i butiken också, Fredrik och lilla söta Amélie har varit här. Hon är så söt. På lördag blir det även att följa med på Calypso i Alingsås. Frieda ska göra sin debut efter Amelie kom till världen! :)

På åtesende kära vänner!

Godmorgon!

Godmorgon bloggen!

I går ville inte blogg.se samarbeta med mig, gick inte att logga in på hela dagen. Surt, men nu verkar det funka igen.

I går var jag på Telia och skulle hämta min telefon som var tillbaka från lagningen för 111gången. När jag väl kommer dit så säger tjejen i kassan att jag måste betala 419 kr för att få tillbaka den. Om jag var arg? Det hade visat sig att det inte alls var något fel på min telefon.  Men det konstigaste av allt är ju att det är samma fel på telefonen nu som det har varit alla andra 111 gångerna jag har lämnat in den. Jag tror dom bara är trötta på mig. Men jag kommer iaf inte att betala någon jävla avgift. Så i dag ska jag till telia och prata med chefen där, andreas ska följa med mig.  Något måste dom göra åt den dära jävla skit telfonen!!

Jag funderar på att färga mitt hår idag, tänkte lägga i lite mera slingor. Måste bara övetala herr Kvist att göra det på mig.


Åhhh. Jag vill ha jordgubbar!

Helgens bravader!

Helgen har varit kanon, på torsdags kväll kom det två bubblor hem till Mjöshult med Jenny, Jonas och Hanna i. I Mjöshult var det uppvärmning och bilfixning. Vi grillade och provsmackade med ölen och Cidern. Mamma och Eric tittade även dom förbi, vi tog även en kvällsdopp! Trevligt!

På Fredagsmorgon bar det i väg till Mantorp. Vi mötte upp Johannes på någon bro mitt i ingenstans! Resan gick bra, det gick inte tok fort men vad förväntar man sig när man åker bubbla och har en husvagn efter sig? Alla bilar höll iaf även fast jonas bil fick för sig att spruta ut sig en massa rök och att Andreas soppakran stängde av sig. Men vad är det för problem om man jämför med förra årets bravader?

Helgen blev iaf kanon, vi hade dunder väder och massa trevligt folk.

Nu är det tisdag och jag är fortfarande tok sliten, det tar på än att vara borta på sånt här. Även fast husvagnen var med så sover man så jävla dåligt när man är ute så dära. Nä tacka vetja min säng! :)

I går såldes även Forden till Herr R. Lite sorligt, jag gillar Forden!

På återseende kära vänner!


1,5 timme kvar!

Det känns bra nu, nu ljög jag. Det är 1,5 timme kvar tills jag får låsa dörren och gå hem. Ska in till Ica med, köpa sallad, Chips och potatis. Det lär vara mycket folk där. Väl hemma står det troligtvis en kall Hannas Smultronscider och väntar på mig. Gott! Man får tacka Frieda för att hon presenterade mig för hanna smultron. Kanske en av världens godaste cider!

Jag måste även packa, vi åker ju i morgon. Och nej jag har inte packat ännu skulle ha gjort det hela veckan. Men men. Så är det! Packa, städa, laga mat, grilla och mitt där någon stans så måste jag bada! Underbart! 

Sol, bad och hannas sultroncider! Då är jag på ett bra ställe! :D

4 timmar kvar!

Så var det bara 4 timmar och 20 min kvar tills man får gå hem. I dag är det verkligen tok tråkigt på jobbet, jag avundas alla på parkeringen som är finklädda och går med leendet uppe vid öronen. Jag avundas alla dom som får ligga hemma och sola och jag avundas dom som har möjligheten att få vara ute på sina jobb i dag. Sen så är jag tokavensjuk på jobbAndreas som troligtvis sitter och dricker öl i solen nu..  Men i morgon är det min tur att vara ute  hela dagen, dricka cider och ha leende som går hela vägen upp till öronen!

På återsende!

Studenten

Jag ser vita mössor i dag, kom just ut ett gäng killar från Ica klädda i vita mössor och kostymer. Dom lär dö av värmeslag i dag. I dag är det alltså ett år sedan jag sprang ut från Sundlergymnastiet för sista gången. Skönt, det är verkligen inte ett ställe jag saknar. Sprang på min gamla lärare i måndags på Maxi i alingsås. Jag gjorde en hej rörelse med huvudet och sedan gick jag väldigt fort. Värre människa får man leta efter. Men en sådan dag som denna då det kryllar av studenter och man hör vrål från skolan mitt i mot " FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN" Så kan jag inte låta bli att toksakna mina Yeahh flickor. Varför träffas vi aldrig för? Jag saknar er flickor!!

Så grattis till studenten!


Torsdagen den 5 Juni

Det var en mysig kväll i går, vi var ute och provade den nya motron till båten dem gick som en pärla, nu går den nästan för fort. Sen senare på kvällen tog vi oss en kvällsdopp. Klockan 21,00 på kvällen var det 21 grader i vattnet. Underbart!

Fick ett ubergulligt sms av min "lillasyster" i natt, jag hade skickat henne ett halsband en ängel fick hon. I dag tar hon studenten. Samma datum som jag tog studenten för ett år sedan. Den tjejen kommer att gå långt i livet, bara hon släpper alla måsten. Jag tycker så fruktansvärt mycket om dej Johanna!

Denna dag kommer att bli tok lång, i dag tar dom studenten i Borås och det är dagen före Sveriges nationaldag lär väl inte vara allt för många kunder här och jobbandreas är ju fortfarande inte här. Tråkigt.

I kväll kommer Jenny, Jonas och Hanna hem till oss jag hoppas att Larsson oxå kommer. Blir lite grillat och kíllarna skulle fixa bromsarna på bubblan. För i morgon bär det av till Bugrun!


På åtesende!

Emma


Slut

Så var arbetsdagen snart slut. Skönt att få komma hem och njuta lite grana av värmen. När jag kommer hem ska jag fasiken bada. Det är jätte varmt här inne och ännu varmare ute. Det kanske blir en sväng med båten också. Måste packa inför på fredag med. Det är mycket jag bör göra.. *suck*

Man får väl tacka vännen J att hon har underhållt mej med sms hela dagen! :D

Vi hörs av i morgon vänner!

None
Mitt vakra Mjöshult!

Underbar dag!

I dag är det en sådan dag som allt blir fel. Jag tappar saker, skriver fel i kassan, kör på saker och är 2 cm från att bli överkörd. Sådan dagar älskar jag. Det kanske är 35 grader här inne också, härligt! Vår hyresvärd skulle fixa det, men han skulle oxå ta bort fogskummet runt fönstren när frosten försvann.. Så vi får väl vänta!


lunchen avklarad!

Så var lunchen avklarad också, mer eller mindre på stående fot. Men så är det när man är ensam i butiken. Deet blev gårdagens rester, Tacos! Gud va gott det är! Jag hade kunnat äta tacos flera gånger i veckan. Gott gott! :D

Det är snart midsommar, vad ska ni göra då? Vi tänkte vara hemma i år. Skönt att få fira den första midsommaren hemma. jag trivs ju som sagt var i Mjöshult!

Undra när chefen dyker upp?

Mumms!

Om jag fick välja en dryck att dricka resten av mitt liv och det inte fick vara vatten så skulle jag helt klart valt den helt otroligtgoda Hallondrycken från Brämhults. Mums!



Drömmar

I natt har jag sovit totalt tokdåligt, drömt massa konstiga saker. Vaknad av att Andreas pötte på mig och undrade vad fasiken jag höll på med. I morses när jag vaknde mådde jag jätte konstigt. Det var länge sedan jag hade sådan nätter och jag hoppas det det tar lång tid innan nästa kommer. När jag var liten drömde jag mardrömmar jätte ofta, fick panikångest i sömnen. Usch och fy!

I dag kom mina skattepengar. Roligt. Dom är väl behövde då jag mer eller mindre var tokpank. Så tack för det!

Nä, nu kaffe!

Svejsan!

Ensam

Det kommer att bli en lång dag i dag. Min arbetskamrat har lämnat mej för sweden rock, det betyder att jag får ta hand om butiken själv i två dagar. Så jag känner väl mig inte allt för posetiv inför två dagar av ensamhet.

Jag fick svar från läkarn i går om mina knän, det är inget fel på dom. Jag hade inte räknat med det heller. Det känns som hur dåligt jag än mår eller hur ont jag har så är det aldrig fel på mig. Jag kan inte ut och gå långpromenader utan att mina knän gör tok ont, efter en dag på jobbet värker knäna. Men det är inget fel på dom. *surar*

Nä, nu ska jag väl ta och göra lite nytta också, vi lär höras mer gånger idag.

Kram Emma

Flyttat

Nu har min blogg blivit flyttat. Ser ju ungefär lika dant ut som det andra. Hade vart roligt om dom ändra lite granna, lite nya designer oså dära.

Jag tror att jag är sjuk, mår hur konstigt som helt. Mår illa och är yr. Inget roligt alls, fy bubblan. Ringde hem till mamma Fredrik låg vist hemma och mådde dåligt han oxå. Något som går? Jag har vart sjuk en massa gånger sen jag började jobba. Undera om man skulle uppsöka en läkare kanske? Googlade lite förut om kom fram till att jag troligtvis ha massa hemska sjukdomar.

När jag kommer hem ska jag ta och städa ur husvagnen för på fredag bär det av till Mantorp park och Bugrun! Roligt.Det är verkligen något jag ser fram emot!

Familjen på Myren har fått kattungar, 6 små söta svarta kattungar! Vi lär inte våga åka och hälsa på då har vi nog med oss allihopa hem sen! :D

Ta hand om er!

Emma

Uppdatering

image45



I dag är jag så här snygg! Mitt försök med att få håret att se ljusare ut var kanske inte det bästa.
Det får nog bli lite mer slingor! Suck. Det ser ju faktisk hejkonbacon ut!


image46

Tänkte oxå berätta att jag inte ska bli trädgårdsmänniska, jag dödade blomorna på jobbet.

Solen är Underbar!

Underbara sommar! Jag älskar Svensk sommar! Snälla, låt detta fortsätta. Solen är undebar!

RSS 2.0