ÄNTLIGEN!

Äntligen fick jag tummen ur röven och var på gymet, och jag kan säga dig tummen satt jäkla långt inne!
Det var verkligen jätte roligt, känns som att Svenssons helt klart är ett bra gym, där är inte alla trådsmala eller mega biffar. Där är alla "normal"... hur nu man är när man är "normal"?  Det fanns iaf både gamla och unga, starka och svaga, smala och dom som var lite större.. Jag hoppas att jag känner lika dant i morgon bitti då klockan ringer klockan 6! :D


Nu städa!

Puss

Funderingar

Skulle du villja veta vad som kommer att hända dig i framtiden?
Skulle du villja kunna ta kontakt med dina nära och kära som inte finns med oss längre?

Hade ett långt samtal med vän förut, pratade om att ta kontakt med framtiden eller det förflutna...

Jag grubblar så det knackar, skulle jag villja ha kontakt med mormor o morfar? Finns dom här runt om kring mig? Eller sitter morfar i sin hammock och äter äpplen och mormor springer runt och fixar o donar någon annan stans?

Det är frågar som bör funderas på.... Saknade är dom iaf!

Skärpning Emma!

Förlåt.

Bloggen har legat åt sidan, det har varit jobb jobb jobb på schemat i stället.

Men nu har vi äntligen öppnat, det är inte klart än men vi har öppnat.
Den 11 Mars är det officiell öppning men buller och brak!


Jag är ensam hemma även denna veckan, fast de är sista veckan andreas jobbar så här. Ska bli skönt att ha honom hemma på kvällarna igen.

Jag har gjort fynd på bokrean i dag, massa drinkböcker! Alltid lika roligt!

Nu blir det att göra lite mat o sen kolla på Bygglov!


scrapbooking

Sitter och kollar på en massa scrapbooking saker.. Frieda har lurat mig!
Jag är sjukt sugen på att också göra fina saker, undra om  jag kan? 
Jag och Frieda har iaf bokat in sista helgen i mars då ska vi till gbg och gå på scrapbooking-mässa! Roligt! 
Så i morgon får det nog bli en sväng till  scrapbooking butiken.....

Andreas är inte hemma, han är ju och jobbar. Jag är lite smått irriterad dock, hans nya chef ringde förut och bad mig att hälsa att han skulle ringa honom... Och ja har försökt få tag på honom nu ett bra tag men han svara inte. Surt!

Om man skulle ducha och sedan hoppa i säng? Det är ju en dag i morgon med... Och i morgon blir det att jobba över också.. jobbigt, men butiken ska ju öppnas på måndag så det är ett måste!

Sov gott mina vänner när ni nu gör det!

Emma Hörnberg
Mjöshult.

klar

image9

Nu är bilen tvättad, dammsugen och torkad inuti. 

(Som ni ser är detta en gammal bild)




Nu blir det att ta ett röj här hemma också. Inte bara bilen som ska vara ren och fin! :)

Söndag

Ny dag, nya tag. Vi kom hem vid halv 5 i natt. Så i dag är man allt lite seg.

Planerna för dagen är att tvätta och städ forden. Nu dax att sätta igång.

03.51

Herrejäklar! Va fan gör jag uppe? Men nu blir det nog att ta bilen hem till Mjöshult.

Jag tackar för mig och Barkislan 2008.


Emma Hörnberg
tångamatsal, vårgårda


Myren

Nu har vi varit en sväng på Myren, ätit tacos och kollat på melodifestivalen. Trevligt! Vi kollade igenom våra semesterbilder och äntligen har jag fått dom en bra bit på väg hem till Mjöshult. Roligt!

Jag ser fram emot en resa med Frieda och Fredrik igen, och denna gången ska vi inte ta det lika lungt som vi gjorde sist. :) Jag längtar över huvetaget över att Frieda ska sluta amma och börja dricka mjölkdrinkar i stället!


emma hörnberg
tånga, vårgårda

Lan inget för mig


Det känns skönt att åka här i från snart, hem till familjen på Myren. Kolla melodifestivalen och få träffa lite folk som inte sitter och pratar någon konstigt datorspråk eller helt plötsligt skriker, svär och slår näven i datorn! Lan är verkligen inget för mig egentligen.... Jag har redan tröttnat, va gör man? jag har läst en massa bloggar, skrivit massa blogg.. kollat massa bilder och tjuvkollat lite över allt...  Nu är de tråkigt!

Nu räcker det med blogga på ett tag... Nu håller vi tummarna på att Carola och Andreas inte går vidare i kväll!



Emma Hörnberg
Vårgårda, tånga matsal!

Så här är det.....

image7

I bland tror man att man har gjort något jävligt elakt mot vågen!

kladdkaka

Mamma har kommit, hon har gjort kladdkaka! Jag gillar min mamma!

Mat

image6

Jag är hungrig!
Mamma har mat hemma på g till oss, vi väntar bara på att dom ska sluta bowla.
Eric leder än så länge!
Grattis till honom.. bara en spelare kvar sen blir det mat!

Nytt!

Kolla.. BALLONGER!!!!

Stort!

Det händer stora saker i Vårgårda i dag, vi har ju barkislan (www.barkis.se). Kanske en av dom största sakerna på länge, vi har nämligen både Alingsås tidningen och Kuriren här. Stora saker händer alltså i vårgårda! :) Sen har vi ju oxå Kalle här, och det är ju inte varje dag man träffar honom. :)

Barkis Lan!

Ja för det är här jag befinner mig, i vårgårda på Barkis lan. Det sitter ett tjogotal svettiga killar och spelar dator, eller hälften ligger på golvet och sover. Jag har ett bra liv.

Vart och hämtat Hampus, jag är grymt avensjuk på Fredrik och Friedas hus. Det är sjukt fin och kommer att  bli skit snyggt. Fast jag har oxå ett fint hus. Det skulle bara behövas grejas lite med... Nya tapeter lite här och där så har jag oxå ett drömhus!

Nu funderar jag på att göra något vättigt, men vad?

Jag tror förästen att jag ska tvinga maja att fixa min blogg i dag, eller iaf lära mig lite så min blogg blir lite personlig....


Emma Hörnberg
Vågårda, tånga matsal!

Godmorgon

Nu har jag sovit från halv fyra eller vad klockan var när vi kom hem till kär Mjöshult. Skönt! Andreas ligger fortfarande och sover, sju sovare!

Dagen ska spenderas i Vårgårda, Ska försöka hinna med att träffa emelie en sväng och även kolla om dom på myren kanske är hemma och åka ner dit och säga hej. Melodifestivalen är i dag med, det ska jag se på! Hur vart är nästa fråga?

Nu ska jag äta lite frukost och sedan blir det nog att ge sig i väg till vårgårda!

Puss och kram!

Emma Hörnberg.
Mjöshult

Vårgårda.

Jag sitter i Vårgårda, på tånga, i matsalen. Varför? antagligen för att jag är korkad.

Mobilen död!

Min mobil har gått sönder, Skärmen började att krångla redan i går men i dag dog den. Eller det går att ringa på den och svara. Men man ser inget. Roligt! Så nu måste jag på något sätt försöka hitta en mobil.. fan!

Jobbet går bra, det är ganska roligt. Fast ja vet inte, har en konstig känsla. Måste jobba nästa helg, vi som skulle ha kräftskiva, funderar på att sjuta på festen en vecka?  åååhh!

åååååååh! Och andreas är inte hemma, han är på något jäkla möte med Hemvärnet! Jäkla Cristian har lurat med honom i vårgårda så nu lär han ju vara på övning varje helg....

*suckar och forsätter att surar*



En tur till vårgårda..

I dag har det  varit en tung dag på jobbet, det kommer som sagt att bli två fruktansvärt jobbiga veckor! Men det klara vi. Det är väl bara att plocka upp allt och se galda ut! Men tro nu inte att jag inte tycker att det är roligt, det är skit kul. Det kommer att bli jätte bra! Ni är välkommna att handla kontorsvaror av mig sen! :)

Efter jobbet åkte jag hem till mamma, första gången jag hälsade på mamma själv med bil. Va och sa hej till pappa med försökt få han att byta lampa på bilen, men de kunde han vist inte. Tråkigt! Så jag åker fortfarande runt med bara ett halvljus! bra! Andreas får fixa detta i morgon när han kommer hem! 

I morses var jag och hämta mitt körkort. Trevligt! Så nu har jag ett riktigt körkort och ingen jäkla lapp! Kändes som när mamma skrev att det var okaj att man inte var med på idrotten...

Nu blir det duschen och sen Hause! :D


Emma Hörnberg
Mjöshult

Första dagen på jobbet...

Första dagen på det nya jobbet är avklarat, det var bra. Men djävulskt mycket att göra. 
Jag har svårt att se hur allt det ska bli klart tills den 25 feb, men det måste vi väl fixa antar jag. Fösta dagen på jobbet
skulle nog ha gått bättre om jag bara hade fått vara frisk.

I dag har jag kört i knallelandsrondellen för första gången, läskigt! Men jag klara det! Fan jag är nog den fegaste människan när de gäller att köra bil. Men i morgon ska jag iaf åka och hämta mitt rosa kort så ja slipper gå runt med ett jäkla A4 papper i plånboken!

Nu ger jag upp för dagen och laddar för en givande dag i morgon!

Ta hand om er gott folk!

Emma Hörnberg, Mjöshult!

Lördag

*snörvel*

Ute ur Let`s dance

Dilba åka ur Lets Dance. Tur var det!
image4


Nu sägen, eller iaf soffan!

Sjuk

Jag har blivit sjukare än vanligt, ligger och snörvlar och hostar! Sjukt jobbigt och väldigt irriterande. Jag har mer eller mindre varit arbetslös sen början av året och vart frisk i två månader! Roligt för mig! När jag ska börja jobba på måndag blir jag så klart dödssjuk! Jag hoppas på att detta jäkla snoret försvinner!

Nu blir det att lägga sig i soffan igen. Det är ju roligt på tv i kväll iaf! :)

Kram på er mina vänner och er som jag inte känner.. :)

Ett besök i garaget.

Klockan 21,00 tittar andreas på mej och ber mig att följa med honom till garaget, så jag har hjälpt han att städa lite. Fruktansvärt snäll är rätta ordet för att beskriva mig.

www.battlegear.se/kvist kolla in den länken om ni vågar! :P

Tutut!

Efter att ha surat och svurit åt bilen ett tag gick jag ut för att vara arg på bilen igen, vred runt nyckeln och den starta igen. Tur för Venoton, annars hade jag blivit ännu argare. Två trevliga granar kom förbi och fråga om jag behövde hjälp att putta bilen, Det var snällt, men behövdes inte.

Väl ute på vägen kändes det konstigt, som jag gjorde något jag absolut inte fick göra. Men efter ett tag kändes det väldigt bra. I dag gick det iaf bättre att köra än vad de gjorde i går. Andreas såg som att han aldigt hade gjort något farligare. :)

Nu ska jag röja lite granna här hemma.

Va ska ni hitta på i helgen?

ARG!

Fy fan! Jag är så jävla arg, inget funkar som jag vill i dag. jag skulle ut och åka, första gången själv. Jo va händer? Bil jäveln funkar inte, ååååh... jävla skit bil! *surar*

Mjöshult!

I går var vi på möte om vattnet och avloppet i Mjöshult, egentligen berör det inte oss så jätte mycket som att vi inte bor nere i smeten. Men det var trevligt att se vilka som bor här i Mjöshult. Nästan alla är gråhåriga och troligtvis har 80% redan gått i pension. Så vi sänkte allt medelåldern lite granna. Men vi träffade en massa härliga original, Veteranlasse var en stor Stjärna och gav kvällens bästa kommentar "Har vi avlopps vatten i vårat dricksvatten har vi ett jävla gott skitvatten". Han var störtskön! Det finns iaf 101 st bostäder i Mjöshult varav 18 är fasta boende. Bara så ni vet.

Jag ska nog ut och köra bil, måste öva lite. hehe. Andreas var ju jätte rädd i går när vi var ute och åkte. men jag försökte förklara för honom att jag har faktiskt körkort och ja kan ju inte få körkort om ja inte kan köra bil? Eller?

Nu blir det Frukost och sedan ut och åka bil.

Emma Hörnberg
Mjöshult! 


Snor!

I går började  halsen göra ont, i dag går det knappt att svälja. Näsan är full av sno och hjärnan med.
Det är synd om mig. Andreas kommer hem i dag, då jävlar ska jag ut och köra bil...

Jag skulle villja ha en egen bil.


Körkort

I dag har jag fått körkort! Jag är grym, bara så du vet!

Jävla mus jävel!

Jag hatar dom. Fy fan! Skulle slänga skräp i soptunna.. va hittar man då? jo en jävla mus jävle som ligger i påsen och försöker komma upp.. Så äckligt! Jag hatar dom! Jag ska se till o fixa mitt sopskåp.. Massa fogskum så dom inte kommer in.. och en jävla massa fällor! FY FAN!!

Till dig Frieda!

Sitter och ska framkalla lite bilder och hittade en bild jag måste få visa er och speciellt Frieda! Sluta amma så vi kan fortsätta våran kväll!


image3

UNDERKÄND!

Vaknade kall svettig med en bild framför ögonen.. Ett papper med stora feta röda bokstäver UNDERKÄND.
Fan jag måste klara det!

Glömde

Glömde att berätta att jag har lagt ut lite bilder från kvällen på http://hornberg.bilddagboken.se!

image2Andreas!

Gislaved

Så var denna avklarad och bara en vecka kvar tills jag börjar mitt nya jobb. Hoppas att det kommer att bli så bra som jag tror det blir.

Jag hoppas på tur denna veckan. För nu jävlar ska det gå bra!

Går dagen spenderades i Gislaved, Trevligt som vanligt. Dock är Gislaved en skit stad och jag ska inte dricka alkohol på ett bra tag fram över. Men det är väl så man säger varje gång. Tack iaf för en trevlig kväll med många skratt!


Jag har verkligen inget att skriva om? varför skriver man blogg egentligen?

Ha det bra!
Emma


Borta bra men hemma bäst!

Nu är jag tillbaka till Mjöshult, efter ett par dagar flängande. Det var trevligt att hälsa på mamma hemma i Vårgårda men jag är glad att ja inte bor där längre, då är Mjöshult bättre! Jag har även hunnit med en sväng till säffle, det är oxå ett ställe jag inte hade flyttat till! Men Gun är bra och har ja tur så har ja bara en resa kvar dit upp! =)

Kvällen kommer att spenderas i liggläge i soffan! Andreas och Martin? är ute i garaget och leker bilmekaniker. Vet dock inte hur bra det går för dom?

Nä nu blir det att läsa i kapp sig på bloggarna! ;)

Ha det bra i skit vädret!

Emma

RSS 2.0