Fika med Sandra

Som att jag redan har jobbat nu i tre dagar och mått så där så tycker jag att jag lika gärna kan gå och fika efter jobbet. Jag ska träffa min vän Sandra efter jobbet. Ska bli mysigt, blir nog Café viskan. Jag är hungrig så det blir nog något gott där. Mums!  Sandra är nog det ända bra som Transcom har fört med sig. Vi tackar Transcom och Manpower att jag har hittat en sådan bra vän som Sandra helt enkelt.

Och Malin, du är saknad! Tänk om vi hade kunnat bo lite närmare, bra hade det varit!

Nyfiken!

Jag hade velat veta vilka det är som läser min blogg egentligen.. Det ökar sakta men säkert på besökarna.. Vem är du?

Något är anorlunda

Över natten har det hänt något med min blogg, helt plötsligt så är min blogg inte vad den brukar vara!
Trevligt, jag tror att den skyldiga heter Jens, Tack så mycket!

I dag åker Andreas till Jönnköping, tråkigt! Jag förstår inte rikigt vad han ska dit och göra? Förstår ni? En helt onödig sak men han tycker det är roligt så då får han väl göra det då. Jag ska spendera helgen hos pappa och Annica, ska bli trevligt. Vi hittar inte på så mycket nu för tiden. Så det ska bli trevligt att hälsa på.

Vi hörs mina vänner.
Kram!

Snart är onsdagens arbete slut..

Så har snart onsdagens arbetsdag också gått, Ganska skönt. Nu är det bara i morgon kvar att vara ensam sedan kommer Kent tillbaka. Dagarna går väldigt väldigt långsamt när man är ensam.

Andreas skulle ha åkt till DH i kväll men han åker inte förens i morgon bitti, det tackar vi för! Då blir det en natt mindre att sova ensam. På Fredag ska jag åka till Pappa och Annica, ska bli roligt. Skulle även hälsat på familjen Wästfelt men jag vill inte åka dit när jag är sjuk, eller tokförskyld och ont överallt. Bättre att bli frisk och sedan träffa dom.

Nu ska jag tvätta av golvet här inne, golvet är fullt med salt!

Kram på er!

Kan man bli senil vid 21 års ålder?

Frågan är ganska enkel, kan man bli senil vid 21 års ålder? Jag tror seriöst att jag håller på att bli det. I går hände något mycket mycket märkligt. Jag stängde butiken, hade nycklarna till bilen i handen LÅSTE UPP BILEN, la in min väska och matkassen i bilen skulle ta nycklarna och starta bilen. Men nycklarna var helt borta. Jag letade och letade, ringde mamma som var i stan så hon fick komma och hjälpa mig att leta. Mamma och Eric kom och hjälpte mig, dom var helt borta! I över en timme letade vi, utan resultat. jag ringde Andreas och bad han komma in med  reserv nycklarna då jag inte hittade mina, han dum förklarade mig! Med all rätt! Så klart hittade mamma nycklarna, jag ringde Andreas men han hade redan åkt och glömt mobilen hemma. Han var mycket nöjd över att behöva åka 4 mil i onödan.

Men saken är inte att jag har tappat bort mina nycklar utan att hitta dom, utan att jag kunde inte få fram hur dom kunde ha försvunnit. Jag har alltid varit bra på att känna ingen personer. Väldigt bra till och med. Nu känner jag inte igen folk som var inne dagen innan och bestälde något. Fy! Jag är seriöst orolig vad det är som är fel. Det första som dyker upp i mitt huvud är Cancer. Klart att det är Cancer! Fy! 


Sjuk

åååhh.. jag vill inte bli sjuk! Men jag tror jag är på väg att bli det, huvudet är jätte tungt,
halsen gör ont och örat gör ännu ondare! :(

Dumma Dumma imunförsvar!
 
Och jobba måste jag göra ändå, Kent är på kurs nere i Helsingborg och kommer inte hem förens på torsdagkväll!

*surar*

Armband

När jag tog studenten fick jag ett armband av min mamma, hon i sin tur hade fått det av pappa som morgon gåva
 när dom gifte sig. Nu är ju mamma och pappa skilda och kanske ville mamma inte använda armbandet
som hade sådan minen från en av deras lyckligaste dagar.
 Jag gillar att få saker som betyder något, jag har min mormors vigselring också.
Smycken som betyder något tycker jag om.



Det sitter fint på min arm.

Sladdjakt!



Jag är på sladd jakt, jag letar efter den svarta sladden!
Vart fan tar den vägen?

Måndag

Hejsan!

Hoppas att ni har haft en bra helg, har inte hunnit blogga alls i helgen. Eller hunnit och hunnit, det är inte lika naturligt att göra det hemma som på jobbet. Konstigt men sant! Min blogg är en jobbblogg! ;)

Det har snöat, vi har massa vit snö på marken och det snöar faktiskt även nu. Mysigt! I går satte jag upp lite ljusslingor ute, runt altanen och på gäststugan. Snart är det jul! Mysigt!

Jag mår lite konstigt, mina öron gör ont! Jag låssas som inget alls och går och tränar 12,15 i stället. Ett hårt pass med Cirkelträning! Skönt! Jag gillar att träna, jag funderar på att gå på en sådan där mätning och se hur mycket fett som finns på min kropp egentligen.. ganska mycket antagligen! Hade varit roligt att se eller egentligen kul att jämföra med senare! :)

Kram på er!


Emma, duktig, duktigast!

Oj, vad duktig jag har varit. I går kollade jag nämligen på Bröllops form på tv4 i går kväll och blev tokinsperad av tjejen som var med. Så för en gång skull var jag smart och gå och träna medans insperationen fanns kvar i kroppen och inte vänta tills på måndag då man startat sitt nya liv för 145796 gången. Utan 12,15 var jag uppe och körde ett Cirkelträningspass med Larssa, Han var inte snäll alls mot mig. Men jäklar va skönt att vara i gång igen! På måndag hoppas jag att jag kan komma i väg på lunchen igen och besöka Svenssons!


I dag kommer föresten Nisse och hälsar på oss över helgen! Mysigt!


Bröder!


I går var lillelillebror inne i butiken, han är söt! Och även när han fyller 50år kommer han att vara min lillaplutt!


Förra veckan var den storelillebroden inne.

Dom är söta mina bröder, nu ska jag iväg och träna!

Äntligen Fredag!

Godmorgon Fredag!

Tänk att det redan är fredag, helt jäkla underbart! Jag tycker att det alldels nyss var fredag. Veckorna går läskigt fort nu för tiden snart har vi jul och sen har vi 2009! Tiden går fort helt enkelt.

I dag har jag med mig min kamra till jobbet, tror ni jag har sladden med mig? Nej självklart inte, jag skulle ju visa er vardagsrummet! Det är kaso, men iaf färdiggipsat! Så på lördag ska dom spika lister, sen spakla och sen måla taket! Sen är det bara tapeterna kvar! Och nya möbler.. (drömma får man ju göra)

I natt har det snöat! Oj, vad snö det har kommit!

Kan göra ett liten jämföreöse, denna bild är tagen 08,25

Så här ser parkeringen ut nu. Hur ser den ut om en timme?
På fredagar är det nämligen helt tokigt med folk inne på ICA. Det är till och med svårt att komma ut på fredagar efter jobbet!

Sur!

Jag trodde i min vildaste fantasi att jag skulle kunna få vara ledig lite jul, ack så fel jag hade! Jag tog ut tre veckors semester i somras för att jag vill ha en i jul. Men ack vad bra det är att jobba inom handels! Tror jag ska bli kontorsråtta!

Torsdag!

Godmorgon vilken stålande dag det är i dag... Eller inte!

I dag är det halt ute, jäklar vad nära det vara jag körde i diket i dag! Läskigt som tusan!
I dag är Kent i Göteborg hela dagen det betyder att det blir en lång och ensam dag på jobbet i dag. tråkigt! Hoppas det blir mycket att göra. Tänk om klockan kunde vara 16,37 nu.. Då hade jag snart slutat!

Jag håller på att bli sjuk eller kanske inte, har börjat gå ont i halsen och mitt öra gör ont. Jobbigt!
Jag ska äta clementiner så jag inte blir sjuk!

Tack för maten Karin!

Sitter och äter lunch, smart av mej att installera en dator inne i Kents gammla kontor som ligger precis vid lunchrummet. Då kan man surfa lite på lunchen. I dag har Karin lagat mat till mig, jag har alltid samma problem när hon lagar mat till mig när jag ska värama maten i micron så blir det först alldels för kallt fast jag kör det på 8 min i stället för 7min. Men jag tror ändå att det är okaj.. Börjar äta och så märker jag alltid att det inte är okej med kall Lasagn utan går till micro och värmer maten lite till.. Vad händer då? Jo det blir alldes för varmt! Suck! Vilket ilandsproblem!


Onsdag!

Godmorgon vänner!

Det ser ut att bli en fin dag, bara att det inte regnar  är ju en jätte bonus. Kallt som tusan var det i morses också, kanske det är fortfarande. Andreas ringde och sa att det var jätte halt ute att jag skulle åka lite tidigare till jobbet. Det var JÄTTE halt nere vid översvämingen men annars var det lungt. Mina lilla röda racer bil gick som en klocka!

Vi hörs!
Emma

solen

Weeeah.. Solen lysser i mina ögon!


Snö

På radion sa dom att snön är på väg hitåt! HEJA SNÖN! Jag gillar snö, mycket mer än allt jäkla regn som kommer hela tiden. Med snön blir det ljusare och mycket bättre. Så jag hoppas verkligen att snön är på väg och kommer att stanna!


Lista.

Humör: Trött men ändå på  ganska bra humör
Gjort: Ätit pepparkakor och drukigt kaffe, jobbat jag är ju faktiskt på jobbet..
Planer: Lunch snart, jobba klart, funderar på skinksås till middag.
Ser på: På allt regn och bloggkoll.
Lyssnar på: Mix megapol Borås
Läser: Bloggkoll.
Dricker: Kaffe, kaffe och åter kaffe
Äter: Pepparkakor

Bästa: I dag är det tisdag, alltså är det snart onsdag,och sen torsdag, och sedan FREDAG!
Sämsta: Regn,regn och åter regn!
Barn:  Inga sådan har jag sett i dag.
Väder: Regn, mörkt, och Regn!


Vad kan detta var?



Vad kan detta vara?

Frukost



Jag börjar bli mer och mer lik min mamma.

Lejon

Oj, vad jag har bloggat i dag! Jag är duktig jag.

Det var en försäljare inne hos mig alldels nyss, han tyckte jag hade för lite av hans varor. Som vanligt! Tänk om jag hade haft allt alla försäljare ville att jag skulle ha i butiken. Då hade det varit trångt. Jag fick iaf en present av honom, eller jag
och jag butiken fick en. Ett lejon!

 


Undra hur jag ska komma hem i dag? Tror ni att Andreas har hittat gubben?

Saknad!



Jag har kommit fram till att jag saknar Emma! Det är ganska tråkigt på jobbet utan henne....


Jag har kommit fram till att jag saknar Emma

Skönt

Jag vill inte jobba i dag, jag vill vara ute och gå långpromenader! Var ute på lunchen och lämnade in lite pengar och vilket toppen väder vi har idag. Det är kallt, men ack så skönt! Jag gillar när det är kallt och solen skinen. Så länge solen visar sig och det itne är jätte mörkt hela dagarna är jag nöjd!

Man skulle kunna tro att jag har en tråkig dag....


Kallt!

Nu har jag varit på jobbet i över 2 timmar! Jag är duktig jag!
 
Det är iskallt på jobbet i dag, mina fingrar är jätte kalla. Jag borde skaffa mig sådan hära "torgvantar".

Kallt Kallt kallt!

Godmorgon

Godmorgon!

Förra veckan var Kent på jobbet innan mig varje dag, i dag tänkte jag slå honom med hästlängder jag var på jobbert 06,52!  Det ni! Nä seriöst jag var tvungen att att ta Volvon in till stan samtidigt som Andreas åkte han skulle nämligen ut i skogen och leta efter en gubbe som har velat bort sig. Så här sitter jag! 


I dag är inte Emma på jobbet, jag kommer att sakna Emma. Vi får se till att få massor att göra så hon får börja jobba här på heltid! KOM OCH KÖP!

Ha en bra morgon!
Emma

Fest

Fest är trevligt, dock inte liks trevligt när man är den ända nykter. Vi är hemma hos Alvik och Maja, jag har snott Kalles dator, den är otroligt liten och mycket märklig....

Tacos!

Det regnar varför regnar det hela jäkla tiden?
Jag har varit och slagits med tanterna och barnfamiljerna på ICA. Jag gillar inte att handla på torsdagar och fredagar!
I dag blir det i alla fall tacos, gott! Men jag skyller allt på Kent om Andreas säger.. "det äter vi ju jämt..". Dumma Kent! :D

Kram på er!

Dumma dumma Emma!

Jag har gjort en dum sak nu, jag har öppnat pepparkaksburken! Fan vad goda dom är. MUMS!

Torsdag

dag är det en månad kvar tills det är Lucia, mysigt! Vem vet, man kanske skulle ha ett lucia tåg i butiken.. Kent som Stjärngosse och jag som Lucia! Så himla praktiskt! ;)

I dag är det en virrig dag, jag har glömt både nycklar och maten hemma.. Vaknade alldels för sent och ser ut som en monster. Men jag börjar bli van, ´Jag borde byta namn till "virggiaEmma".

Skönt att det redan är Torsdag det betyder ju att i morgon är det helg! Jag gillar helger!

Torsdag

I dag är det en månad kvar tills det är Lucia, mysigt! Vem vet, man kanske skulle ha ett lucia tåg i butiken.. Kent som Stjärngosse och jag som Lucia! Så himla praktiskt! ;)

I dag är det en virrig dag, jag har glömt både nycklar och maten hemma.. Vaknade alldels för sent och ser ut som en monster. Men jag börjar bli van, ´Jag borde byta namn till "virggiaEmma".

Skönt att det redan är Torsdag det betyder ju att i morgon är det helg! Jag gillar helger!

Regn, REGN och åter REGN!

Klockan är inte ens fem och det är bäcksvart ute! Fy fan va tråkigt och regnar gör det också. Tråkigt tråkigt!

När jag kommer hem ska jag laga lite mat och hjälpa Andreas med vardagsrummet...Vi har börjat greja där inne nu, Kommer att bli kanoners! :)

Snart får man gå hem med. SKÖNT!

Sur och irriterad!

I dag är det en piss dag, en riktigt ligga under täcket dag! Fy fan!

Allt började att jag skulle åka med Andreas till jobbet, så hann jag träna innan jobbet och som att vi ändå skulle åka och fika hos Pelle efter jobbet passade det utmärkt att vi samåkte. Tror du då inte att bilfan inte starta Andreas försökte och försökte men inget hände förutom att det började bränt och det rök ur hela motorn. Inget annat att göra än att ta volvon till jobbet men då hade klockan redan blivit alldes för mycket för att gå och träna. Så jag traskade till jobbet från Norby och var på jobbet så där 45 min innan jag började.. Roligt. .Sen har det mesta varit jobbigt och fel..

Jag ser fram emot att träffa Pelle i eftermiddag, han gör mig glad. Får även besök av mina nya favoriter Viggo och Vega om en stund. Att deras föräldrar följer med gör det hela ännu bättre. :)

Nä nu ska jag försöka bli lite gladare.. kanske är det kaffe som saknas!

Kram på er!
Emma

Nytt i butiken.


Vi har gjort om blockhyllan...




Vi har fått in spel...



Färgpenne hyllan är grejad..


Emma grejade.


Kolla vad fint det blev.



Emma gjorde en fin skylt.



Med två emmor blir inget fel!



Bläk!

Jag blir tokig!

RSS 2.0