vår!

I dag skulle man kunna tro att våren är på väg till vårat avlånga land, solen skiner och folk går runt i solglasögon! Hur underbart är inte det då? I morses när jag körde från en kund spelade jag högmusik hade solglasögon och drömde mig bort till sena sommarkvällar och heta sommardagar! Gud vad jag längtar! Nu får det vara nog med denna kyla. Ge oss sol!

Har varit och lunchat med min mamma i dag, det är inte varje dag man gör det. Vi åt thai, thaimat är gott! Var även inne i té affären köpte en present till min kära Chef han är snäll han. Köpte även te. två olika sorter. Gott! Te är gott! Tänkte även på min kära vän Cecilia när jag var där inne, det kryllade av saker från Gränna där inne. Cecilia ta ditt förnuft i fånga och flytta närmare mig! Jag saknar dig!

I kväll ska vi till trollhättan, ska på årsmöte och efter det blir det mat med gänget. Kan bli intressant. Kul och träffa lite Jenny och dom andra iaf!

Nu ska jag sätta ihop ett skåp, kommer det att gå bra? Nja, jag tror inte det. Men jag ska prova!

Kram!


Livet jävlas med mig.

Livet är orättvist, Lennart har varit här med våra nya anställningsavtal. Jag kommer verkligen att tjäna piss och inget alls. Så efter jobbet ska jag åka i väg och prata med lite folk, kanske kan man få några timmar där iaf. Måste ju verkligen ha några timmar till i veckan! Har ni inget jobb i fickan till mig?

I dag gick upp när klockan ringde andra gången alltså var jag uppe kl 06,15! Och var på gymmet 06,50! Bra jobbat!
Dock jävlades livet med mig, hela min schampoflaska hade åkt ut i min väska! Som tur var låg den i en påse men det var kladd överallt ändå! Sånt gör mig så irriterad!

Från en ganska bra dag blev allt ganska jobbigt.

Emma


Beslutet är taget!

Ja, jag tog beslutet att köpa semlor i alla fall. Så nu ligger det två styckna söta små bullar och väntar på att bli uppätna av mig och Andreas i kväll. Jag ska ha varm mjölk till, det är gott!

I dag har jag haft en bra dag, både Sandra och Cecilia har vart och hälsat på mig på jobbet i dag. Det är sådant som gör en glad. På Torsdag ska jag och Sandra ut och promenara. Mysigt!

Nu är det inte många minutrar kvar tills det är dags att gå hem för dagen!

Kram på er!

Tisdag

I dag gick jag upp tidigare än vanligt och begav mig till gymmet! Skönt, men verkligen jobbigt! Men man mår bra av att träna på morgonen. Man blir piggare helt enkelt att röra på sig på morgonen. Skönt och smart som att kent ska i väg på ett möte vid lunch så jag hade inte hunnit gå på Cirkelträningen ändå. Så nu har jag gjort min träning!

Jag har även lyssnat på min goda vän Cecilia, i dag blev det havregrynsgröt med russin och lite kanel på. Gott! Och framför allt mycket mer mättande än en smörgås som de brukar bli.

I dag är det semeldagen, det är lite jobbigt! Jag gillar semlor men hur går det då med mitt "nya sundare liv" (som jag har startar nu för 1547823 gången) Men jag anser nog att man mår bra av att äta en Semla på Semel dagen! Så det får nog bli att gå in på Ica och köpa med mig två hem till mig och Andreas  i kväll.

I dag börjar även Bokrean, Roligt! Dock har ja inga pengar att köpa böcker för just nu. Men i morgon blir det att gå upp och hälsa på gänget på Bokia/wettergrens. Hoppas det finns några bra kvar då. :)

Hejhej!
Emma


Tränat!

Hej igen!

Det är konstigt det dära, i bland kan man vara borta från bloggen i en hel vecka och sen när man väl har skrivit så skriver man jätte ofta. :) Det är ju samma sak med gymmet det är alltid lika svårt att väl ta sig dit, men när man väl är där så vill man inte gå hem. Märkligt!

Jag har iaf vart på gymmet på lunchen. det blev lite gåband och ett cireklpass. Skönt men nu känns det i kroppen, men det är ju det ska göra. I morgon blir det ett tidigt pass. Skönt att man har kommit igång. Men man ska väl inte ropa hej förens man är över bäcken.

I dag hittade jag även 300kr i min filofax! Det är tacksamt!


Här är jag!

Det var längesedan jag bloggade nu, jag är dålig jag vet. Man skulle kunna tro att jag drack för mycket vin som att det är det sista jag skrev om här på bloggen. Dock var vinet en besvikelse, MEN den hade jäkligt snygg flaska. ;)

Annars flyter det mesta på tycker jag, detta är den sista veckan jag jobbar 100% här på Wettergrens. Nästa vecka går jag ner till 75%, Tråkigt men tyvärr ett måste. Har lite andra små jobb på gång, Så några timmar till ska jag nog få ihop. Och vem vet, vi kanske börjar sälja som tokar här i butiken så jag måste gå upp till 100% igen. Hade varit skönt. Synd att man inte tjänar lite mer, då hade det varit väldigt skönt att bara jobba 75%.

I går städade jag min garderob, det gav mig en stor spark i baken. Jag kan inte ha några kläder alls längre, fy fan va jag ser ut. Så i dag är det hård träning som gäller. Blir en tur till gymmet på lunchen och jag ska verkligen försöka att skärpa mig med vad jag stoppa i min mun. Det är det svåra. Varför ska det vara de svåra? Jag om någon borde ju vara proffs på vad man ska äta och inte äta. Livet är orättvist. Det svåraste tycker jag är frukosten, hur fan ska man ha tid att äta en ordentlig och nyttig frukost egentligen. Jag hinner ju knappt gå upp innan jag måste vara på jobbet. Någon som har något bra tips på frukost?

Nu får det vara slut gnällt!
Emma


Termosvin!

Har skrivit två seriösa inlägg nu, nu är det dags att komma tillbaka till Emma nivån igen. Hehe.
Nä, måste lägga upp en bild på ett nytt vin som Kent hittade på systemet när han var där förut, bad honom köpa en termos med vin till mig när han ändå skulle dit. Och så hade det kommit ett nytt termosvin!



 



Hoppas att det är lika gott som det andra!

Kontaktperson!

Jag funderar på att bli kontaktperson, det är ju både en vettig sak att gör för samhället och även en nyttig sak att gör för sig själv som människa tror jag, sedan att man också tjänar pengar på det är ju bara ett stort plus. Frågan är hur blir man Kontaktperson? Jag ska nog undersöka detta i morgon!


Framtiden?

Livet är märkligt, jag pratade precis med min kära vän R det är en klok man. Han får mig alltid att tänka ett steg längre. Det är i och för sig bra. Vi borde prata oftare jag borde tänka en gång extra jämt.

Vi pratade i alla fall om framtiden, vad vill jag med mitt liv? Jag vill skaffa familj, leva lyckligt och bli gamal med Andreas. Uppfostra mina barn här i Mjöshult  och låta dom få en jätte bra uppväxt.(nej mamma jag är inte gravid) Sen vill jag utväklas som människa och inom mitt jobb. Jag tror inte jag vill jobba i butik resten av mitt liv. Även fast jag gillar mitt jobb så är det inte det jag vill göra resten av mitt liv. Säljare är något jag vill bli. Jag ska sälja som tusan!

Men frågan är vad har alla andra 22 åriga tjejer för framtidsdröm?
Vill dom åka runt i Asien, se världen med en ryggsäck på ryggen? VIll dom jobba sig upp innan dom startar en familj? Vill dom ens ha barn?  VIll dom vara ute på krogen 3 dagar i veckan?

Det jag vill säga är nog egentligen bara att jag trivs med mitt liv, även fast jag får konstiga och även elaka komentarer om hur jag har valt att leva mitt liv. Jag älskar Andreas, jag har mina vänner och jag vill inte springa ner dörrana på stadens klubbar!

Konstigt blogginlägg. Men Herr R lyckas alltid få ut något i våra samtal.



Vårat hus. Här bor vi bra!




Snål eller smart?

Ibland kan man undra vart gränsen går till snålhet? I dag  hade ICA halva priset på nötkört som hade kort datum. Min kollega var inne på morgonen och handlade och såg det av en slump. Smart som jag var gick jag in och köpte en förpackning entrecote och en förpackning lövbiff och en förpackning med ryggbiffs bitar. Smart enligt mig? Men enligt många väldigt snålt. Så i stället för Fläskpannkaka som var planen för middagen i dag blir de entrecote, klyftpotatis, beasås och sparris! Gott! 


Lilla Noha!

Måndag igen, skönt med en hel lång arbetsvecka framför sig. Men det är ju inte så farligt, veckorna springer ju i väg!

I dag var jag nere på stan och uträtte några ärende, spanade in genomfönstret på MQ och vem står inte där? Jo Jennie, Matti och lilla Noha! Så nu har jag fått kolla på undervärket! Så söt han är! :) Det är så att man vill skaffa flera styckna med en gång. :) Så söt!

Mamma och Eric skulle titta in om en stund, mysigt. Länge sedan jag träffade Eric nu!

Om ni vill veta vad jag gjorde i helgen gå in på www.mjoshult.se lägg gärna en komentar med! :)

Kram!


Liten och söt!



Jag gillar denna här bilden!

Böcker och glömda skatter.

I dag kom Kent med 4st pappers påsar med böcker som skulle skämkas vidare till Myrorna från Ingela. Jag bad att få kolla igenom påsarna innan dom gjorde sig av med dom. Så nu står jag här och kollar på alla böcker. (Andreas du kan vara lugn jag ska inte ta med mig alla hem) Men när jag kollade i en av böckerna så ramlade det ut en fyrklöver! Tråkigt nog vad den ena bladet av men låg jämte. Den ska självklart tillbaka till sin ägare. Hur ska hon klara sig utan sin Fyrklöver?  Det är roligt att hitta saker i gamla böcker, lite som en skattjackt! Nu ska jag forsätta leta!



Onsdag!

Så har vi redan onsdag i vecka 6, det är ju inte klockt vad tiden går fort nu för tiden. Snart var vi helg igen, skönt.

Det har hänt mycket sedan jag skrev här, vi har haft inventering på jobbet. Det är allt annat är roligt har jag kommit fram till. Men det blev några timmars övertid. Det är bra i och för sig. Pengar Pengar Pengar.

Något som inte är så roligt är ju att i fredags fick vi reda på att jag kommer att gå ner til 75% i stället för 100%. Tufft, men det ordnar sig. Man får se det som att det finns chans att öppna andra dörrar. Hade man tjänat lite bättre hade 75% vart underbart. Men nu när jag inte tjänar så bra blir det lite tufft, men ja tror det blir bra i slut ändan. Ett stort tack måste jag ge min kära kollega/Chef K. Utan honom hade jag bara haft 50%. Så tack så väldigt mycket vänner.

I kväll ska jag städa när jag kommer hem, på fredag får vi nämligen gäster. Och det kan ju vara skönt att ha det fördigt städat redan nu  så är det bara och ta det sista på fredag! Gud va jag är smart! =) 

Nu ska jag beställa MASSOR av varor! 

Emma   

RSS 2.0