Med risk för halshuggning!

Jag har kommit fram till en sak, bland det mest irriterande och ofinaste jag vet är när någon kommer in i en butik som kan språket man talar i det landet man befinner sig, men man ändå pratar sitt eget språk och tittar kontigt på än och sedan skrattar? Va säger dom? Varför kan dom inte prata svenska? Jag hävdar att dom alltid säger.. "kolla va tjock hon är..." "Titta hon har gylfen öppen..." "Hon har halva sin lunch på tröjan..." "Gud, känner du vad hon luktar?.... " Antgligen säger dom väl inte detta, eller så gör dom det. Jävligt irriterande är det. I bland önskar jag att jag kunde alla språk i världen och kunde svara dom när dom säger  elaka saker som "vad tjock hon är.." Ja men jag kanske har ätit några bullar för mycket!!

Kommer man bli halshuggen och halsavklippt nu när man skriver sånna "rasiskta" saker!? Jag är inte rasist jag vill bara förstå vad dom säger när dom tittar och skrattar åt mig.. :(

Vin

Jag har vunnit på vårat vinlotteriet. Göttans! Första pris, 7 flasker vin! Härligt!

Så nu har jag en massa vin!

Möte och sjukdommar!

I dag ska vi åka till Vänersborg, det är säsongens sista månadsmöte. Det lär gå hett till. Synd egentligen att man är med i en klubb/förening där alla mer eller mindre är sura på varandra. Jag kan inget annat än att le åt dom. Hoppas att vi kommer fram till något bra för allas skull. Så vi får en bra träff och en rolig sommar.


Usch, jag tror jag har magsjuka. Varför blir jag sån? Så fort någon pratar om magsjuka så mår jag fruktansvärt illa... När någon pratar om löss så kliar det överallt.. *kliar mig i huvudet*... Det var en kund inne som prata om magsjuka precis... jag mår verkligen skitdåligt! Yeak!


VÅR

Bra att vi är överens om vad man får skriva i en blogg. Precis va fan man vill.. :D 

I dag är det kanonväder, jag vill vara ute! Jag är avensjuka på alla dom som är hemma eller går i skolan. Jag vill oxå vara hemma i solen. Det är verkligen sjukt varmt ute. Helt underbart!!

Jag måste köpa mig en solstol, jag har ingen. Det är helt klart något jag måste undersöka!

vad får man skriva?

Vad får man och vad får man inte skriva i sin blogg? Får man skriva att man tycker illa om en person man gör det? Får man säga vad som helst om vem som helst om man tycker så?

Jag skriver vad jag vill, jag står också för det jag skriver. 

Det är något att fundera på....


tankar längs sjön

Man tänker aldeles för mycket när man är ute och går själv, fast det är skönt att få renasa huvudet. 

I dag när jag gick längs med vattnet var det första gången jag hörd vattnet, är inte det väldigt konstigt? Jag har bott här sen November gått den vägen minst en gång i veckan och inte hört vattnet föräns nu? Hör man inte vatten på vintern? Det har ju inte vart något is... Konstigt..

Sen har jag gått och grubblat på min farmor och farfar i dag. Det är synd att jag har så dålig kontakt med dom. Jag borde ta vara på dom. Men borde inte dom ta vara på mig? Jag har bott här ute sen mitten av November och dom har inte äns vart ute och hälsat på fastän jag har bjudit hit dom massa gånger. Dålig stil egentligen. När jag får barn så ska jag se till att dom får en bra relation med sina mor och far föräldrar.. Inte för att jag tror att det finns någon chans i världen att dom inte skulle få det... Det är viktigt!

Jag har vart på systemet i dag, Cilla hade med sig ett sånt jäkla gott vin i lördags så jag var tvungen att köpa det i dag med. Termos vin det är bra grejer.

I morgon ska jag vara ute hela dagen, njuta av våren och av solen. Nu kommer det säkert att regna bara för jag säger så.. hehe.

Ha en bra fredaskväll vänner!

Emma
Mjöshult

försäkringar!

Nu är jag ännu mer irriterad! *suck*
Andreas ringde försäkringsbolaget och dom gör inget som att vi bara har bilen halvförskärad!
Man tror ju att det ska täcka det ändå? Så nu blir det kanske att toksöka efter snorungarna som förstörde min bil!
Vad täker egentligen en halvförskäring?

*pip* *pip* *pip*

*PIP* *PIP* *PIP* *PIP* Det där vara bara några av dom ord som har kommit ur min mun sen i går kväll, när jag kom hem så såg jag att någon *pip* *pip* *pip* hade tagit en nyckel och repat hela passagerar sidan. Man blir så jäkla trött. Och som att det är passagerar sidan så betyder det ju att dom har gått in mot väggen och gjort det.
Vi har en skola precis vid mitt jobb, jag säger inte att det är dom men möjligheten finns ju.
Det är iaf polisanmält och anmält hos föräkrningsbolaget.

Men min egentliga fråga är varför? Vad fanns det för orsak? Tyckte dom att min pärla från 92 var för fin? Hade dom bara tråkigt? Eller är dom bara helt jävla pantade?

Jag är arg! och jag har ont i mina knän med! *surar*


Klar för att köras!

image11

Så var bilen besiktad och klar, gick igenom med rent papper! :D

Hallen snart klar!

image15


Nu är det nya golvet lagt och listerna uppsatta. Vad tycks?

Nu jäklar är våren här, men stannar den?

Och inte nog med att det händer saker inomhus. I dag känns det verkligen som att det är vår! Hängde ut våra täcken och kuddar. Hoppas att det håller i sig nu bara. :D
image14


Det händer saker i Mjöshult.

Nu är det på gång på riktigt, i går tapelserade Andreas och Christer och det gör som även i dag, Så i dag räknar dom med att bli klara och att golvet ska in. Härligt!
image12

Ser ni hur fräkt det blir.. :)

Suck

I dag är det allas dag förutom min, hela dagen har gått åt pipsvängen. Sen har jag oxå inset att det är kasst att jobba med bara killar. Jag har gått runt JÄTTE röd i hela ansiktet utan att veta om det, jag solade i morses och detta är nog den första gången jag lyckas bränna mig i ansiktet när ja solar solaruim. Det är iaf elakt av dom att jag har gått runt som ett stopljus utan att veta om det.

Sen har ja ätit kebab med, fan. Nu ser jag ut som jag är i nionde månaden.. suck.. I dag hade de vart skönt att dra täcket över huvudet. Jag vet vad ja ska göra när ja kommer hem.... Dricka vin!!

Träningsverk och vattenmelon!

Vilken upppigande komentar jag fick av Frajda, föda ut en melon. Tack vännen! Tur att jag ska vänta ett tag med barn. :)

I dag har det varit en rolig dag på jobbet, massa att göra och mycket nytt. Blir nog kanon fint när det blir klart.
jag har oxå en jävla träningsverk. Fan va ont ja har i armarna, men det är vist bra.. *suck*

Nu är det inte långt kvar tills man ska sätta sig i bilen hem och måla!


Ha det bra vänner och njut av solen!

Emma


Rädd

i går kväll så såg jag på Barnmorskorna på svt, det är ett ganska intressant program. Dock blev jag livrädd, jag kommer aldrig våga födda barn på naturligt sätt.. Det lär göra jävligt ont! Eller?

snö :(

Jag vill ha vår, 9 april och det snöar! Jävla skit. Jag vill kunna gå barfota och känna vårsolen i ansiktet!

Ge mig sol, ge mig vår!!

Kebab

jag är sjukt sugen på kebab. Jäkla skit. Jag hade velat ha en kebab pizza med isbergssallad, tomat, och gurka på. Och så klart en massa sås..Tänk va gott! *drömmer mig bort*

Vad heter du?

Hej!
Jag heter Emma Hörnberg, Vad heter du? ;)

Blogga via mobilen?

Hur bloggar man från mobilen?

Pysselnödig!

Hjälpes. Det är dyrt att handla på Tradera. man skulle köpa en maskin så man kan göra själv helt enkelt. Tänk då skulle ja kunna lägga ut det på tradera och bli rik? Eller? det är nog mer jobb än vad det är vinst tror ja dock. 
Så en så länge nöjer jag mig med att köpa fädiga saker på tradera. Det är ju roligt att få post med.
Måste införskaffa mej ännu en till "verktygslåda" och ha grejerna i, grymt praktiskt faktiskt.

Tillbaka!

Så var man tillbaka på jobbet efter nästan en vecka hemma i sängen eller snare med huvudet i toalletstolen. Skönt att få lite ordning och reda på livet. Struktur är bra!

I går målade vi taket i andra hallen, och räcket och elementet. Så snygg blev det. Även fast räcket bör målas kanske två gånger till så är det redan en stor förbättring! Snyggt! Så i dag ska jag gå och köpa en pensel som man kan måla bakom elementet med. Den jag hade hemma var alldeles för stor, och nästa helg blir det att tapetsera. Frågan är väl om jag ska våga vara hemma, andreas och christer lär väl döda varandra?

Jag har försten ett nytt beroende, Tradera. Det är jätte roligt. Köper en massa scrapbooking saker hela tiden. Tur att det inte kostar så himla mycket. Men jag skyller allt på Frieda, det är ditt fel att jag börja. Jag ska nog ta och göra ordning bordet nere i tvättstugan till mitt scrapbookingbord. Roligt! Så det blir mitt nya projekt! Nu ska vi se om vi kan vinna något roligt på Tradera!


På bättringsvägar!

I dag mår jag lite bättre, men är hemma från jobbet i dag med. Kände inte att det var någon idé att gå i dag som att jag kräktes sista gången i går kväll så är det väl klokt att stanna hemma i dag med.  Och magen är inte helt hundra heller. Magsjuka är helt klart den värsta sjukdomen som finns. Fy fan!

Vilken underbar dag det var i går, så fint väder. Men nu ska det vist regna hela helgen. Tråkigt! Jag hoppas på att våren kommer till oss snart på riktigt!

ta hand om er.
Emma

Bläkk!

Jag mår fortfarande bläkk. Fick inte i mig så mycket mer än vatten i går allt annat kom lika fort upp igen. Har inte vågat prova hur det är i dag... Men på vatten kommer man långt på!  

Jag kollade igenom storelillebrors tjejes bilddagbok och hittade ett fint kort på Lillebror. jag insåg att det var länge sedan jag såg honom att jag till och med saknade honom lite granna.. kanske till och med ganska mycket..


Bläkk

I dag mår jag bläkk.. Haft en helvetes natt och mår jätte dåligt i dag med.
Hemma från jobbet i dag. kasst av mig, Men ja tror varken kunder eller personalen vill att jag kommer idag.

Pärlan

image11


Kolla, vilken pärla!
Det är min!


VÅR

Äntligen! Vist känns det som att våren äntligen har kommit till vårt avlånga land, helt underbart är vad det är. Nu vill man bara ut i det underbara vädret. Hoppas det är fint väder när man slutar jobbet så man kan ta en promenix ner till sjön. Nu håller vi tummarna att det håller i sig också.

I dag har jag vart och provat ut linser, skönt att kunna se utan att behöva använda glasögonen. Jag tycker bara att glasögonen är ivägen hela tiden. Jag var även en naturbegåvning på att plocka ut linser. De ni! :D

Var inne på Telia med min mobil.. IGEN... Så nu har ja en jätte fin lånetelefon så länge jag väntar på besked på vad dom ska göra med den. jag hoppas på den ny telefon. Kan helt klart tänka mig att behålla denna lånetelefonen jag har nu. Den är bra och den har inbyggd stegräknare. Hur fräkt är inte det då?

Nu ska ja öppna dörren och njuta av vårsolen!

Levande

Titta Blogg lever! ;D Undra vad dom har gjort egentligen som tog så lång tid?

RSS 2.0