Till min mamma!

I går kväll hörde jag en låt på radion som slog rakt in i hjärtat på mig. Det fick mig att tänka på min kära mamma. Vilken mamma jag har, den bästa som någon sin gjorts! I bland trampar hon lite snett men vem tusan gör inte det? Om jag fick välja på alla mammor i världen hade jag tagit henne. Älskar dig av hela mitt hjärta Mamma!

Denna här låten är för dig! http://www.youtube.com/watch?v=eLS0Y40WwlA



In my daughter's eyes I am a hero
I am strong and wise and I know no fear
But the truth is plain to see
She was sent to rescue me
I see who I wanna be
In my daughter's eyes

In my daughter's eyes everyone is equal
Darkness turns to light and the
world is at peace
This miracle God gave to me
gives me strength when I am weak
I find reason to believe
In my daughter's eyes

And when she wraps her hand
around my finger
It puts a smile in my heart
Everything becomes a little clearer
I realize what life is all about

It's hangin' on when your heart
has had enough
It's giving more when you feel like giving up
I've seen the light
It's in my daughter's eyes

In my daughter's eyes I can see the future
A reflection of who I am and what will be
Though she'll grow and someday leave
Maybe raise a family
When I'm gone I hope you see how happy
she made me
For I'll be there


Bra helg.

Helgen har varit underbar, Jag älskar verkligen detta vädret!

Vi har badat, åkt båt, solat, grejat med båten och även åkt ring efter båten. Det är riktigt skoj faktiskt!
Mer sådan helger vill vi ha! Vi fick till och med mamma ut på sjön i ringen. Och roligt hade hon! :D

Nu är det 4 veckor kvar tills semester, jag längtar! Det kommer att gå fort! Semester är bra grejer!

Efter jobbet ska jag till knalleland och byta min bikini, St 36 är för litet, det är bra att kolla storlekar innan man köper dem! :) Sen ska jag hem till alten och läsa i min bok. Det var ju det jag skulle gjort i helgen men massa annat kom ju upp i stället! :)

Kraaam på er!

Ny bikini och bok!

I morgon ska jag och Andreas ut med båten, lägga oss ute på någon ö någon stans. Där kommer jag itne göra många knop. Sola, bada och läsa min nya bok! :)



Köpte dessa två i går och ett par vanliga svarta trosor till. Roligt med lite färg och mönster istället för det vanliga svarta!

Köpte även den nya Marianne Keyes boken, har ju läst dom andra så då får man väla denna med. Skönt att ha en bok som man slipper tänka så mycket på. Bara hamna i någons annans liv ett tag! :)



Nu får gärna klockan bli 17,00 så jag kan få åka hem och bada! :D

Eric och Nisse!


Så söta! Jag tror det är någon som saknar sin Nisse ganska mycket!

Sommartorsdag!

I dag är det torsdag för den som inte vet det och sommar torsdagar i Borås är speciella. Då är stan full av liv och rörelse, och band som spelar på torget! Mysigt!  I kväll spelar The Boppers på stora torget!



Jag ska möta upp Sandra efter jobbet vi ska vidare till Skopukten. Sandra ska köpa skor!  Vem vet, kanske blir det ett par till mig med? Jag skulle villja ha ett par sådan dära Jesus sandaler eller vad dom heter.. Sen ska jag möta upp Andreas i stan, jag hoppas på att vi ska ut och äta något. Jag är vrålhungring redan! Jordgubbar är gott men ingen bra lunch. :)


Typ sådan fast svarta..

Nu ska jag städa golv! Hej  hopp!

Fika men inget kvällsdopp!

Hej hallo tja! :)

Efter jobbet blev det som sagt var fika med Sandra och Emma, Mycket trevligt. Vi tog stam fiket Viskan där det som vanligt var mycket folk. Sandra var gullig och bjöd mig på fika. En försenad födelsedagspresent sa hon. Tack så mycket vännen! OCh det var som vanligt lika roligt och se Emma. Det borde bli oftare!! 

Har gått hela dagen och varit sugen på att bada och när jag väl kommer hem så har Andreas och Martin varit ute och åkt båt hela eftermiddagen. Dom hade även åkt ring. FUSK! Nu ligger dom båda två på var sin soffa och kollar på Family gay. Jag vill bada, men ingen vill följa med. .. Inte kul o bada själv ju! Aja, det kommer mer sommarkvällar och mer kvällsdopp!

Nu ska jag ladda in lite bilder från Midsommar på www.mjoshult.se


Jordgubbstårta, sol och prinsessor!

Hej vänner!



I dag är det en bra dag, dock är jag lite smått avensjuk på alla dom som ligger vid havet eller vid sjön och solar. Men min tid den kommer den med. Har haft en mysig lunch tillsammans med Jennie och Noah. Fick ett samtal precis när jag skulle på lunch om att det fanns Jordgubbs tårta och kaffe! Vem säger nej till ett sådan erbjudande!? :) Sen att man fick spendera lite tid med sis och hennes lilla Noah det var ju bara en stor bonus. Kul att vi har kommit varandra närmare. Roligt Roligt!

I dag efter jobbet ska jag fika med Emma och Sandra. Mycket trevligt! :) Hoppas det finns plats nere vid Viskan. Det är sådan här dagar man vill bo i stan, tänk ett glas vin i stället för en kaffe? Fast om man bor i stan kan man inte ut och åka båt när man vill och ha naturen så nära som vi har! Jag trivs på landet! :) Men i bland kan det vara gott med ett glas vin! ;)

Saknar även min kära prinsessa Cecilia! Hittade massa roliga bilder på henne och hennes prins. Jag tror dom har det bra på Ios, det såg ut som att Ios var en bra lekplats för herr Fransson! :)


Midsommar!


Midsommartjej! :D

Snart Midsommar!



En oiordning Emma, men håret är på väg åt det ljusa hållet..
Lite silvershampoo i detta så blir det bra! Lite sol med kanske?

Midsommar i morgon Mysigt! Kommer att bli jäkligr bra!

Städa?

Jag borde städa, inte bara borde. Jag MÅSTE verkligen städa. Jag ska bli rik och skaffa en städerska. Det kan väl inte vara så dyrt att hyra in en sådan? *suck* Jennie lär mig i alla fall bra tips på Facebook hur man städar på det enklaste sättet. Jag tycker hon kan komma och visa hur man gör på riktigt.. Man kanske ska ta hem en dammsugareförsäljare?

I morgon ska vi åka till Gränna, ÄNTLIGEN! Den tummen satt långt inne, men nu är den ute och i morgon beger vi oss i väg för att hälsa på den bästa Cecilia och hennes Polkagrisbagare!

Städa...? I alla fall en Jennie variant!

Lika?



Jag hittade en gammal bild, på denna bilden kan man nog säga att vi är lite lika...

Jag blir även sugen på att bleka mitt hår.. .hmmm.. tål att funderas på!

RSS 2.0