Älskade vän...



Älskade vän, kom hit! Sluta bo på andra sidan jorden. När ska du förstå att du bor på fel ställe.. Jag behöver dig! Älskar dig min älskade vän!!

Http://cillamia.blogg.se skriv till henne att hon ska lämna Gränna och komma närmare Borås!


träningsvärk!

jag säger bara Ajajaj.. Jävlar vilken tränningsvärk jag har mina lår! fy fasiken!! Jag känner mig som plus 90 år!
Men då händer det ju något, jag är nöjd! :D


6.5 kg mindre Emma

Hej på er!
Hur är det med er? Här är det ganska okej, har kommit in i någon dum nere period. Humöret är inte vad det borde vara och tankarna är inte där dom borde vara heller. Jag borde vara nöjd. I dag är det ju vågens dag, i morses visade vågen 6,5 kg mindre än vad den gjorde när jag började för ett par veckor sedan. Det är ju egentligen jätte bra. 3,5 kg kvar tills första riktiga målet är nått.. Känns bra!

Jag borde gå och träna, tänka på något annat.. Det kommer att gå bra! Det är inte farligt! *intalar mig själv*


Onsdag!

Hej på er vänner!

Enligt mig är onsdagen en av dom bästa dagarna, och i dag är det Onsdag!
Man har gjort halva arbetsveckan och snart är det Fredag som är veckans bästa dag.

Min tanke för morgonen var att köra X-bike innan jobbet i dag, men jag vet inte vad som hände. Någon hände, för jag vaknade av att Andreas frågade om jag skulle åka med honom till jobbet och det skulle jag ju inte, för jag skulle ta egen bil lämnat hemmet senast klockan 06,00. Att klockan var 06,20 och passat börjar klockan 06,30 det förstod inte jag riktigt just då. Men som tur är det ett pass klockan 12,15 så jag får hoppas att Kent inte har något bokat så jag kan smita i väg på min lunch.
 För jag är mer än lunchtränare än en morgontränare!

I går var det en mycket inspirerande dag, jag var på gymmet och hade ett litet möte med Johanna. Hon ska fixa ett nytt träningsschema till mig och sen ska hon hjälpa mig lite med kosten och så. Jag är nöjd över att ha så många underbara människor runt omkring mig som verkligen bryr sig! Det är roligt! Sen att folk tror att jag har blivit knäpp på sistone det får dom ta. Denna gången är det nämligen knäppemma som ska stanna!
 På kvällen var det  Hälsoträff hos mamma, Camilla min vän, Hälsocoach och inspirationskälla hade ett Herberlife möte. Hon gick igenom produkterna och en massa annat intressant. Jag fick väga mig på den märkliga vågen som jag fortfarande inte riktigt vet hur den fungerar . Det såg bra ut, fetthalten hade minskat och vågen visade 5,8 kg mindre än vad det gjorde för 8 veckor sedan. Så jag är nöjd! Nu är det bara 4,2 kvar tills första stora målet!  Fast det är inte siffrorna som är det viktigaste utan snare att jag mår väldigt väldigt mycket bättre!  (och att jag kunde köpa en storlek mindre på jeansen och att jag ändå måste ha ett bälte i dom)

 

Nu ska jag göra lite nytta!!

Kram på er!
emma

 

Åååh… Att blogg.se alltid ska krångla! En timme senare komma iaf mitt inlägg upp!


Sockermonstret tar över min kropp!!

Jag tror jag börjar förstå hur det är att vara beroende av något, Hur alkoholister och drogmissbrukare har det! I går upplevde jag en märklig sak. Tycker att hela dagen gick åt att vara sugen på något, på ICA stod jag länge och kollade på smågodiset men duktig som jag är så blev det inget smågodis som fick följa med hem. Väl hemma funderade jag på om jag inte behövde baka något, en kladdkaka kanske hade behövts? Antagligen inte. Jag var duktig även där och någon kladdkaka blev det inte. Sen att jag gick runt och rotade i alla skåp och var orolig hela kvällen.. Det slutade med att halv kopp med varmchoklad åkte ner i magen sen var det inte gott längre! Jag erkänner alltså att Sockermonstret har tagit över min kropp. Jag önskar att det fanns något som kunde hjälpa mig att slippa sugen efter den vita drogen som finns i ALLT!!

Har ni några tips? Jag provar gärna det mesta bara jag slipper må som jag gjorde i går kväll!! 


Hur ska vi får honom att flytta ut??


Vecka 43 & Te

Hej mina kära vänner!
 Måndag och ny vecka, jag önskade i morses att det var Lördag och att jag fick ligga kvar i sängen lite till.. Men det var ju bara att ta tag i saken och starta vecka 43. Helgen har varit bra, vi var på 50års kalas i lördags i Gislaved. Jag funderar fortfarande på vad det är för fel på den staden, Jag blir alltid jätte dålig dagen efter. Så nu får det vara färdig druket på ett bra tag framöver!

Jag har även hunnit med att handla, eller Andreas har handlat åt mig. Jag kom fram till att glädjen måste vara när man får gå ner en storlek på byxorna och man egentligen kunde kanske gå ner en storlek till! Heja Emma!!

Träningen har inte varit bra alls i helgen, mer än en bakispromenad i går med hundarna har det inte blivit någon träning heller.. Utan snare alkohol, dålig mat och tårta!! Men det är inte varje dag Svenne fyller 50år! Nya tag och Cirkelträning på lunchen. I dag ska jag även få mitt nya träningsschema, gymmet har hjälpt mig att utforma ett bra träningsschema så jag tränar rätt! Roligt! :)

Jag har även kommit på att jag är en fruktansvärt bra kund, gick till ICA innan jobbet i dag. Såg en reklam om Te..Tänkte på teet jag fick hos Linda i Onsdag.. Går till Te hyllan köper ett te som ser gott ut, men så hittar jag ett annat te med. Varför ska dom göra så fina kartonger? Då måste man ju köpa dom. Hoppas nu att det är gott!
Härom vecken köpte jag ett annat te oxå på grund av förpackningen!




Dagens Te inköp.


För några veckor sedan hamnade detta te i mina ägor!


V42
Måndag - 1 timmes gympa i Bredareds idrottshall! :)
Tisdag - 30 min Cirkel träning på lunchen. =)
Onsdag-  20 min Powerwalking+ 10 minuter Roddmaskin på lunchen!
Torsdag -  Hoppade Coren och åt lunch med födelsedagsbarnet i stället...... :(
Fredag - X-bike 45 min
Lördag -  Hm.. Inget alls! :( Där emot en massa vin!
Söndag - Dåligt även på söndagen förutom en bakis proemand blev det inget här heller..


Tack Emma

Tack underbara Emmma för hjälpen med min blogg! Blev hur fint som helst nu blev jag ännu mer sugen på att ta tag i mitt bloggande! Tack tack tack! :)

Besök gärna Emma på hennes blogg Http://Emmabrandmark.blogg.se

X-bike!

I dag är jag faktiskt lite stolt över mig själv!
06,30 satt jag på X-biken och körde stenhårt i 45 min!
Att min kondition var på botten det viste jag redan, men i dag fick verkligen reda på det!
Nästa onsdag blir det ett nytt pass med X-bike! Roligt som tusan var det!
Men Aj va ont i rumpan jag lär få!

Träning V42!
Måndag - 1 timmes gympa i Bredareds idrottshall! :)
Tisdag - 30 min Cirkel träning på lunchen. =)
Onsdag-  20 min Powerwalking+ 10 minuter Roddmaskin på lunchen!
Torsdag -  Hoppade Coren och åt lunch med födelsedagsbarnet i stället...... :(
Fredag - 45 min X-bike innan jobbet!
Lördag -
Söndag


Är det någon som är sugen på att hjälpa mig att fixa min design på bloggen? :D


Grattis Andreas!

Hej hopp!
I dag är det Andreas födelsedag! Grattis till honom. Jag gillar födelsedagar, jag tycker det är mysigt. I dag är det även Jillans födelsedag. Tänk att det redan har gått 5 år sedan du fyllde 18år och firade den med familjen Hörnberg. :) Tiden springer i väg! :) I dag kommer det lite folk hem på smörgåstårta som min kära mor har bakat.. Bakar man smörgåstårtor? Jag känner att denna dagen inte kommer att vara den bästa i "hälso" synpunkt. Men va tusan! Andreas fyller ju bara år en gång om året! :)

V42
Måndag - 1 timmes gympa i Bredareds idrottshall! :)
Tisdag - 30 min Cirkel träning på lunchen. =)
Onsdag-  20 min Powerwalking+ 10 minuter Roddmaskin på lunchen!
Torsdag -  Hoppade Coren och åt lunch med födelsedagsbarnet i stället...... :(
Fredag - 06:30 ska jag vist vara på gymmet och köra X-bike, herregud!!
Lördag -
Söndag

Nähä, ha det så bra kära vänner!


Onsdag.

Onsdag är enligt mig nästan den bästa dagen i veckan! Då har man gjort halva arbetsveckan och bara två dagar kvar att jobba tills det är ledig helg! :) Skönt!

I dag skulle jag gå på mitt första X-bike pass men det var tyvärr inte så många anmälda till det passat så det blev inget med det, jag körde lite Powerwalking på bandet och lite roddmaskin! Svettigt och bra!

I kväll ska jag även ner till Linda på pysselkväll! Ska bli mysigt vi är några tjejer från Mjöshult som ska samlas och dricka kaffe, prata och pyssla! Det behöver jag, jag behöver hjälp med min stickning! :)

I dag var tanken att jag skulle hinna med ett besök på Gina Tricots utförsäljning! Om vi säger så här, det var lite kö! Jag var där lite innan 10 och jag har fasiken aldrig sett en sådan kö för en butik innan! Herrejösses vad folk! Jag ställde mig inte i den kön kan jag ju säga!



Bilden är tok snodd från www.bt.se  


Träningen denna veckan ser ut så här än så länge! :)
V42
Måndag - 1 timmes gympa i Bredareds idrottshall! :)
Tisdag - 30 min Cirkel träning på lunchen. =)
Onsdag-  20 min Powerwalking+ 10 minuter Roddmaskin på lunchen!
Torsdag - 
Fredag -
Lördag -
Söndag

Avslutar med ett bra citat som jag såg nere på gymmet i dag!
You are what you eat, what you drink and what you think


Hon lever!

Tiita vem som har vågat tittat in här igen! :) Jag lever alltså! :)

Med mig är det bara bra, det rullar på med det mesta och Träning/mat fronten funkar faktiskt bra. Har kommit i gång med träningen på gymmet nu med. Jag förstår inte varför jag får för mig att det inte är min grej. Det är verkligen jätte roligt när man väl har kommit dit. :) Roligt!

Tänkte jag skulle skriva upp hur jag tränar här i bloggen, mest för min egen del! Skönt att på något sätt ha ett litet "krav" på mig att skriva här vad jag har gjort. Inte lika roligt att skriva "legat på soffan och vräkt i mig godis".. som att att skriva " 1 timme på gymmet, svettigt och bra.." :D =D

V 42
Måndag - 1 timmes gympa i Bredareds idrottshall! :)
Tisdag - 30 min Cirkel träning på lunchen. =)
Onsdag-
Torsdag -  Uppskriven på Core på lunchen
Fredag - Upp skriven på Cirkelträning på lunchen!
Lördag -
Söndag


Tisdag!

Godmorgon mina kära vänner! :)

Hoppas att allt är bra med er, här är allt toppen! :)
I går kom jag ÄNTLIGEN i väg till gymmet, var där på morgonen och körde bara lite kondition. Men jag var i väg, och nu när man väl har varit där så är det lättare att komma i väg. I dag var det meningen att jag skulle till gymmet innan jobbet, men både jag och A sov lite för länge plus att det var is på rutorna så han hann inte köra mig till gymmet. Men det fick bli en promenad från hans jobb och troligtvis ett pass på lunchen i stället! :)
I går han jag även med ett  pass med gympa på kvällen i Bredared. :) Skönt! :) Hoppas att jag kan hålla igång ett tag nu bara. jag har 5 kg kvar tills mitt första stora mål och det får gärna ske innan jul det är iaf målet! :)

Nu ska jag beställa en massa roligt pyssel och färger! :) Roligt! :)

Hej hopp!


RSS 2.0