Emma kom hit nu! :D

Emma, nu får du komma och hälsa på igen!





Och en massa papper! :D

Så efter julledigheten blir det att plocka bort julpåsarna och pappret och in med nytt fint!
I bland är mitt jobb ganska kul! :D

Gratis linser från fargadeliser.com

Jag och nästan alla bloggar har vairt inne på www.fargadelinser.com och klickat hem ett par färgad liser gratis! Jag tänker skaffa mig ett par gröna ögon, jag tycker om mina blåa ögon men fräkt att se hur man skulle se ut i gröna ögon.

Smart av Fargadeliser.com att göra denna driven, helt klart kommer dom få mycket reklam runt om kring i Sverige, Och är det bra så lär ju väldigt många köpa mer sen. Smart marknadsföring helt enkelt,



Söt!


En gång i tiden var jag riktigt söt!

Målning och sjukan

Ensam hemma, det är verkligen inget jag tycker om. Andreas får spendera natten på sjukan, oprationen gick bra i alla fall så i morgon kommer han hem. Skönt! Jag har gått på hel spänd hela dagen, en opration är alltid en opration!

I dag har jag och Andreas pappa målat taket för sista gången! Skönt! Fy fan va jobbigt det är att måla tak och framför allt tråkigt. På lördag kommer tapeterna upp och sen är vi ju nästan klara! :D Så jäkla bra, det bli jul i Mjöshult med!

I dag mår jag lite bättre med, den dyra nässprejen verkar hjälpa!

På återsende!

Emma

Resultat!


Åkte hem från jobbet i dag, mådde verkligen skit. La mig sov ett par timmar och sen var det bara att måla taket. Det var tvugen att göras även fast huvudet ovh kroppen vill något annat!
Men detta är resultatet av att Emma målar taker ensam!
TUR att det går bort med vatten!

Ont

Jag mår inte bra idag, mitt huvud gör så ont och det värker i hela kroppen!
Jag vill hem och sova!

Måndag igen!

Så var det måndag igen, veckorna går så fort.

I fredags var jag hos doktorn, mitt huvud och öron har ju gjort ont nu ett bra tag och i fredags fick jag nog av konstant huvudvärk! Det visade sig att jag hade en svullen trumhinna och en tidig studie av bihålsinflammation. Kasst!
Så det blev medicin och så väntar vi på att det ska gå över.. (som det inte har gjort ännu)

Helgen har gått i målandet tecken, taket är nu målat två gånger och i dag blir det ytligare en gång. Elementen och murstocken är målad! Skönt. Nu kanske vi får klart vardagsrummet innan jul! :D

Andreas ska operas på onsdag.. jag tycker det ska bli lite läskigt. Jag är nog mer nervös än vad han är..

Nä nu ska jag fortstätta jobba!


Redan fredag!

I dag är det fredag, redan! Jag förstår inte vad som händer med tiden, den bara försvinner! Snart har vi julafton och 2009! Vart tog dom 9 åren vägen? Jag mins så tydligt 2000, Det var stort! :) Mycket har hänt sen dess helt klart!

Pratade precis med Andreas, han har varit på sjukhuset i dag för sin axel, nästa onsdag ska han operar den och sen blir det sjukskrivning i 6 -10 veckor! Tråkigt för honom men det är bra att dom äntligen gör något åt hans axel.
Och jag kommer ju få ett jätte fint och städat hus lagad mat när jag kommer oså. ;) 

 Så är det! Nu ska jag jobba!
Hejsan!

Tisdag

I dag borde jag ha stannat kvar i sängen!


Godmorgon!


I dag är det första december, sjukt vad tiden går fort!

Har hunnit med en hel del nu på morgonen, så som att solat innan jobbet, nästan blivit påkörd och hängt upp en julstjärna!

RSS 2.0