Lycka


"Dom som är lyckliga hemma bör stanna hemma."
image10

Grilla

I kväll ska vi grilla.. Gud va gott! Grillad fläskfile blir det med klyftpotatis och sallad och aioli! Mums!


Apoteksfolk

I början blev jag livrädd, det lät som någon stod bakom mig, eller att någon var längstinne i butiken och lät konstigt. Det tog nog en vecka innan vi kom på att om man sitter inne på kontoret hör man när Apoteksfolket går på toa, och det som vi trodde var något helt annat är helt enkelt apoteksfolket som tar toapapper. Undra om dom vet att det är lyhört? Jag ogillar lyhörda hus, jag är gald att vi bor i ett eget hus. Där kan man ta så mycket toalletpapper man vill och ingen hör än.


Skönt att det är fredag i dag iaf. Final i lets dance i kväll med va?


Emma


Cecilia Cecilia!

Står här med ett jätte stort leende på läpparna. Cecila du är underbar! Klart som fan att jag inte ringde 112 för att jag fick punka. Det är bara du som gör en sådan sak. haha. Vad hade du gjort om du fick punka?


Scrapbooking-mässa

Jag tycker det är roligt att Anne läser min blogg. Men hon är verkligen inte bra på att komentera. Det är ingen av er faktiskt.

I morgon ska jag och Frieda åka på mässa, hoppas jag? Scrapbooking mässa! Jag fick hem en massa saker som jag hade beställt från Tradera. Roligt! Så nu är det "bara" att sätta igång att pyssla!

Hörs!

Emma


Vilken dag.

I går var allt i från min dag, jag var ju som sagt själv i butiken, mådde mindre bra hade konstant huvudvärk hela dagen. Men när jag skulle åka hem hittade jag inte mina nyklar till bilen, efter att ha letat igenom mina två väskor och min jacka tusenmiljoner gånger stack nyckeln ut igenom fodret på jackan. Suck. Jag körde Kent till bilverkstaden och sedan i väg till knalleland. Gjorde mina ärenden där och när jag kom ut till bilen så är vänster bakdäck platt. Grattis! Andreas var i Vänersborg så det var bara att ringa svärfar och be han komma och hjälpa mig. Han kom och tryckte i lite däck på burk i hjulet och så pumpa vi det. Sen var det raka vägen hem till soffan och där råkade jag somna... vilken dag!

I dag är jag på ilsket humör, så akta er.


På återseende!


Inte min dag.

Mitt huvud värker, jag fryser och jag har ont i hela kroppen. Grattis Emma du håller på att bli sjuk. Känns ju inte som de bästa som kunde hända, som att Jobbandreas redan ligger hemma och är sjuk.

i dag är det inte min dag.

ensam!

I dag är jag ensam på jobbet, jobbandreas ligger hemma med 40 graders feber. Synd om honom men nästan lika synd om mig. Ensam hela dagen! fy fasiken. Det är svin kallt här inne i dag med, jag funderar på om jag med håller på att bli sjuk. Hoppas inte.


I går började Andreas göra iordning elen i hallen, det sluta med att han mer eller mindre var och greja med elen i halva huset. Det verkar som att dom som bodde där innan oss inte var elektriker. :)

Hörs o syns!

Emma

Onsdagen den 26 mars

I dag har jag varit i U-hamn och vart och besökt Tovex bil, var med vår säljare Kent på kundbesök. Trevligt men något annat än det vanliga. I morgon ska jobbandreas bort på förmiddagen så då blir jag ensam. Tråkigt!

I går var vi och valde tapeter, kan nog bli riktigt fräkt. i dag skulle Andreas fixa med elen och på fredag ska det gipsas sen är det bara att börja spakla och upp med tapeterna. Roligt!

I går köpte jag ännu mer saker på Tradera, Roligt! Jag har även köpt en "värktygslåda" med massa fak i som jag ska lägga mina små saker i. På lördag blir det mässa med Frajda! Roligt! :D


Nu är lunchen slut! Vi hörs!


Emma


Gamal kärlek rostar aldrig..

http://www.aftonbladet.se/karleksex/article2117682.ab  Så nt tycker jag om. 

Pizza

Varför åt jag pizza? Jag är mätt som en gris! Åt en halv kebabpizza och håller på att dö nu..
Väldigt synd om mig får jag allt säga.


Jag har bokat tid hos optikern, ska ta och fixa linser. Tänkte att det kunde vara bra att ha nu när sommaren kommer.. ;) För så mycket vår känslor jag har i dag.. *suck* JÄKLA SNÖ!!

Tapeter

I går rev Andreas och svärfar ur hallen, golvet åkte ut och panelen på väggen åkte ut. Så nu är det dags för nya tapeter och nytt golv. Skönt!

Var inne en snabbis i färgaffärn, jävlar vad tapeter det finns o välja mellan. Tänkte gå in och kolla på lunchen.
Jag har full respekt för dig Frajda som måste välja tapeter till hela huset, jag tycker det är svårt med ett rum!


bläkk!

I dag är det ingen bra dag, jag mår dåligt. Jag har jätte ont i huvudet och mår illa.. Grattis till mig! Träningen gick skit i morses. Gick lite på bandet och körde lite armar. Sen gick jag o tog en lång dusch i stället. Hoppas att jag inte mår så här hela dagen.... bläkkk

Tacos hos Emelie.

Gårdagen var trevlig, vi var hemma hos Emelie och åt tacos. Det slutade med för många drinkar och huvudvärk i dag. Har sovit hos mamma i natt, måste vara första gången på flera år som jag sover här utan någon i min familj hemma. Konstig kännsla faktiskt. Och mamma borde köpa en nya säng, fan va hård den är!

Nu ska jag faktiskt ta och plocka ihop lite böcker som ska hem till oss in i vår nya bokhyllor.

Undra när Andreas vaknar?

Trevligt

Gårdagen var trevlig, god mat, trevligt sällskap och en hel del scrapbooking prat. Jag körde dock på grund av att huvdet inte var på min sida. Hade konstant huvudverk hela dagen.

I dag kommer Pappa och c/o på fika, trevligt. Andreas är ute och kör traktor med Handers dom är knas.

Nu ska jag kolla om kladdkakan som står i ugnen är klar!

Ha det bra!

Godmorgon

Vaknde jätte tidigt och kunde itne somna om. Jag är sjukt trött men sova det kan jag inte.

Det var trevligt i går, god mat och trevligtsällska. Dom tre J är bra, dom kan man vara sig själva med.

I dag ska vi hem till familjen på myren, det kommer att bli trevligt. Det kanske blir badtunna i kväll med, mysigt i så fall! Snö och varmtbad är jätte skönt! Och Frieda ska dricka mjölkdrinkar med mig.

Nu ska jag kolla om det är något på tvn. Ha en bra påsk!

Kramar från häxan Emma!

Kalas och städ

Nu har vi hunnit med ett kalas hos Andreas farmor som fyller år i dag! Grattis till henne! Blev både tårta och smörgås tårta.. Gott men kanske inte det bästa. Nu håller vi på att städa för fullt, snart klara!


Nu ska jag fortsätta att städa.

Emma

SNÖ

Vaknade 20 över 9 och var pigg. Inge kostigt, jag somnade i soffan i går. Ovanligt! Och det är faktiskt tre timmar mer än vad jag får sova när jag jobbar.

I kväll kommer inte andreas syster hit, hon banga. Så i stället kommer Jonasarna, jenny och troligtvis mamma hit. Trevligt! Vi hade ju köpt en massa mat och då måste den ju ätas upp.

Det snöar ute, eller om det regnar. Något gör det iaf och snöat har det gjort i natt. Mysigt med all snö men det är ju tre månader för sent! *suck* För ett åresedan satt vi på balkongen och åt god yogurt och mumsiga tomater! :) Det var mysigt det. Bättre än snö!!

NU ska jag ta tag i tvättstugan. Duktig emma!

Hemma

Så var man hemma från jobbet och nu är det lång ledigt i hela fyra dagar! Skönt! 

Nu ska jag börja plocka här hemma sen blir det tacos i kväll! Gott!

Grattis Andreas och Kent

Vi var med i ett vin lotteri här på jobbet och nu ringde dom och berättade att jag inte vann men att både Andreas och Kent vann. Fusk!

Men jag räknar med en bra firmafest nu när dom har 12 flaskor vin tillsammans! ;)

Ost och skinka

Nu var lunchen avklarad, blev en god ost och skink sallad på syskonen Andersson. Dom har jätte goda sallader!

Förrensten är jag fortfarande i choka att folk är helt tokia bara för att det är påsk! Det finns knappt en parkering utanför.. och det tuttas och har sig!

Nu är min lunch slut!

Vi hörs!

Emma

Trött

Jag förstår inte varför jag känner mig så fruktansvärt trött? Jag har sommnat på soffan varje dag denna veckan och så fort jag går in och lägger mig somnar jag med en gång. Sjukt! Undra vad det är för fel på mig? Var inne på apoteket för att köpa lite vitaminer kanske ska det hjälpa?

Har ni några idér om varför jag är så trött?

Dymmelonsdagspass

Nu har jag fått reda på det, det var i går man skulle sätta dymmelonsdagspass på folk. Och i dag flyger häxorna i väg till blåkulla. Tack mamma för upplysningen.


Nu får det bli att fixa ordning på lagret! :)

Jag blev inte påkörd!


Jag blev inte påkörd av någon bil eller kundvagn. Men jag fattar inte varför folk storhandlar klockan 8,00 på morgonen? Har dom inget vättigare att göra? Jag tror dock att det kommer att vara lika mycket folk hela dagen.
Nä, nu ska jag faktiskt skriva kuvert. Tog med mig kuverten som ska ut till klubben och tänkte ta lite dötid med att skriva härliga adresser! :) Jag är en snäll sekreteraresambo!

I kväll när jag kommer hem måste jag städa, för i morgon kommer Andreas syster och Micke hem till oss..


Skärtorsdagen

Dom köpte bilen i går! :) så nu ska vi börja kolla på en liten röd bil åt mig. :)

i dag var det jätte jobbigt på gymmet, hade noll motivation och allt var bara sjukt jobbigt. men jag gick mina tretio minutrar på bandet och körde lite armar och mage. Det var iaf bättre än att ligga hemma i sängen.

Nu måste jag gå och köpa frukost, men det är SJUKT mycket bilar utan för city så jag vill inte riktigt.

Nu biter vi i det sura äpplet och går och köper frukost!


Vi hörs!
Emma


Förästen... är det itne i dag man ska sätta lappar på folk?

Varken städ eller promenix!

Blev varken promenad eller storstädning när jag kom hem från jobbet, Jag följde med Andreas ner till stan igen för att visa dröm Venton för någon snubbe vid Knalleland. Han var intresserad men tyckte det var för mycket yt rost och för mycket pengar. Nu är det en kille här och kollar på den, hoppas att han köper den. Hade vart skönt får sålt den.
Vi får se om det kommer en glad eller en irriterad Andreas in...

I morgon är det sista dagen innan ledighet. SKÖNT. Hoppas att dagen går relativt fort i morgon bara. Kom och handla lite kontorsvaror av mig i morgon vettja?

Och  du Robban.. Jag är grym, mitt nya mål är att bli bloggmiljoner! :D



Städat

Jag har just gjort en kraftansträngning och städat vårat lager. Jag har  fyllt våra "häckar" som vi fick i dag med kartong. Sen har jag sopat och grejat. Duktigt! Lite kvar och en massa "bröte" som jag itne vet vart de ska ta vägen? Men jag överlämnar det till morgon dagen eller till min kollega Andreas! Skönt iaf med ett lager som inte ser ut som hej kom och hjälp mig!

Nu är det bara mindre en en timme kvar på arbetsdagen och jag funderar på vad som står på schemat när jag kommer hem. Städa? Ja troligtvis. Promenad? Ja om vädret är lika fint i mjöshult som det är i Borås blir det helt klart en promenix när jag kommer hem.


Hörs- Emma!


Lunchen avklarad

Det blev en "karins lassagn" till lunch, snabbt och gott!
Kanske inte det nyttigaste men det var billigt och bra.. :)

Jag var inne på City och handlade lunch, tanterna är hysteriska. Ska det bli världskrig? Eller varför tokhandlar alla? Det är väl inte påskafton förrens på lördag? Och affärerna är väl öppna som vanligt fram tills dess? Dom är galna iaf, jävla pensioner!

På återsende...


Emma


vårblommor!

Har ni sett att bloggen har fått ett vår utseende? Så himla fint!
Tack Jens för hjälpen!

Lunch snart, om jobbandreas kan palla sig i väg först på lunch!
 
Så vad ska ni göra i påsk?


Päron!

Jag har kommit fram till en sak, jag tror jag är allegisk mot frukt med grönt skal. Så som äpple och päron! Det kliar en massa på tandköttet nu efter jag har ätit pärmon! Tråkigt, päron som är så gott!

Jag har ingen att luncha med i dag, Andreas är nere i Varberg och jobbar. Men kommer hem i kväll eller redan vid 16 tiden antar jag. Så i dag blir det att luncha själva. vad ska man äta?


Vår Ruset

 

I dag när jag var på gymmet var det reklam om Vår ruset på tv, och då kom jag fram till att de vill jag gå.
Så nu är det bestämt den 8 maj ska jag och mamma till Vänersborg för att gå/springa vårruset!
Trevligt. Någon som ska följa med?

I dag blir det en lång dag på jobbet.. kom och hälsa på mig?

I dag är ett år sedan vi var på Fuerteventura, Jag vill tillbaka till solen och dom goda tomaterna.
Fast mest av allt längtar jag efter en riktig svensk sommar.

En dag på jobbet.

I morsses var jag arg, riktigt arg. Bilen gick itne att få upp och efter en massa slit så fick vi upp bilen. Sen satt isen sten hård fast på rutan. Då jag stod och skrek på isen erbjöd sig min underbara pojkvän att köra mig. Det var snäll! Så nu får han vänta en timme  i stan på mig när han slutar, men i detta fina väder kan ju inte det vara så jobbigt.

Jag var och träna i morses. Skönt. I och för sig har jag tränat varje vardags morgon nu i snart 3 veckor. SKÖNT! Det är helt klart värt det att gå upp tidigare för att gå och träna. Jag märker att jag mår mycket bättre och kilona kanske börjara försvinna med. Ännu bättre!

I dag när jag kommer hem ska jag börja greja i gästrummet. Vi köpte två nya hyllor dit i söndags. Så nu ska mina böcker upp! Dom ligger fortfarande kvar i lådan!


hejsan svejsan!


jävla snö

Det snöar, inte lite fjut i luften som senare förvandlas till inget alls. Utan det verkligen toksnöar! Helt jävla sjukt! I går satt jag ute mot väggen med solen i ansiktet i nästan 45 min, då var våren här!
När jag var ute och gick i lördags reagera jag på att tusilagona hade kommit.. Våren hade kommit!
Men när jag vaknade i morses så var det en massa snö!!!!

Det kan inte komma snö på vintern men på våren då jävlar snöar det.. *forsätter att sura och går och tar hand om papperskorgshyllan.... *

Jag lever!

Titta jag lever! :)

RSS 2.0