Duktiga Emma

Jag är glad över att jag har min Emma, tänk vad vore min blogg utan duktiga Emma!
Tack för hjälpen ännu en gång, snart är våren här!

http://Emmabrandmark.blogg.se


Det rullar på!

Jag tänkte bara säga att jag är ganska nöjd.. Året har helt klart börjat bra!
Jag behöver lite flyt i mitt liv. <3


Tvåtusentio

Välkommen tvåtusentio!

Tvåtusentio året som jag har på känn att komma bli mitt år, det finns massa saker jag vill ha gjort under tvåtusentio. Saker som jag faktiskt tror kan gå min väg. Denna gången är det min tur!

Att jag började mitt ”nya liv” i augusti förra året vet ni ju redan, dock gjorde jag misstaget och tog ”julledig” i mitt nya liv. Då goda shaker bytts ut mot julmust och choklad sallader byttes ut mot ännu mer choklad och massor av mat som kanske kunde ha hamnat någon annan stans. Nästa vecka börjar gymmet funka som vanligt då börjar passen igen. I dag började jag dagen med en shake och så får det fortsätta nyttig mat och träning! Målet ska ju nås! Frågan är bara vad jag ska ha som mål? Jag funderar på om det verkligen är siffrorna på vågen som får bestämma att jag har lyckats det måste finnas något annat sätt. Det tåls att fundera på!

Att tvåtusentio kommer att bjuda på många underbara saker det är jag helt säker på, jag ska få mitt första kusinbarn adels snart. Runt om kring mig går folk med stora magar och nya liv är på väg eller har precis kommit till våran jord. Jag ser fram emot att få följa lilla L-O och alla dom andra nya liven.

Mitt nyårslöfte är att umgås mer med mina vänner och att hitta min takt, den har jag tappat och jag har bestämt mig för att hitta den! Hur man nu hittar en takt, när man är född tondöv och taktlös!

Jag tror helt enkelt på tvåtusentio!

Ta hand om er kära vänner!

Kramar

Emma


Gott nytt år!

iGOTT NYTT ÅR!!!
Jag känner på mig att 2010 kommer att bli ett grymt år!!

Jag trodde aldrig jag skulle bli en sådan som tog kort på Katter.. Men jag är ledsen, Våran lilla Chips är bara hur söt som helst.. (förtom när hon lever jävel mitt i natten och biter mig i tårna..)

RSS 2.0