Silvriga bilar!

Så kom dagen alla fruktade, den silvriga bilen kom.

Saker som stör mig!

Den senaste tiden har några speciella frågor gnagt i huvudet på mig, det kan bero på att mycket händer runt om kring mig för tillfället. Jag irriterar mig på det mesta, några saker tänkte jag fråga er om ni vet om varför man egentligen gör så här?

Varför står man och glor in i en butik med händerna kupade runt ansiktet så man verkligen ser rakt in, man ska även stå i dörren och tok stirra? Varför kan man inte gå in och kolla? Det är ju gratis? Det gör inte ont? Och det tar lika långt tid som att stå och tokglo rakt in i butiken!!

Får man ta in hundar i butiker?

Varför slickar alla barn som är lika långa som en kassadisk på kanten  på disken? Smakar den gott?

Är det verkligen så svårt att veta om man ska ha påse eller inte? Samma sak gäller kvittona, ska den ligga i påsen eller i plåboken? Eller ska vi gå Crazy och slänga det?

Varför parkerar folk innan dom ska svänga? Finns det bilar som inte går att svänga om man kör fortare än 10km?

Varför blinkar inte folk ut ur rondeller?

Varför kan man inte lägga pinnen på bandet när man plockat upp alla sin varor när man handlar på ICA? Är det så jobbigt?

Vet folk som är över 65 att priserna förändras? Att mjölken inte kommer på glasflaska till dörren och att almenackorna förändras? Hur mycket kan det göra att dom bytt bort lingorna till hallon på allmenackan??

Gud va sur jag låter, fy bubblas!
Men jag irriterar mig!

Emma

Grattis till mamma!

I dag fyller min mamma år, Grattis till väldens bästa mamma! :)



         Hon är snygg med! Min mamma!

Inte sjuk nu!!

Så har vi tisdag, jag tror jag håller på att få den förskylningen som Kent hade förra veckan. Det är nakelden med att jobba så tätt tillsammans. Just nu är ingen bra tid för att bli sjuk, både inventeringen och dop på söndag så nej. Ingen sjukdom här inte tack! Äta massa apelsiner så blir det nog bra!

På lunchen ska jag i väg och leta presenter, en till mamma och så presenter till tvilingarna! Dop presenter är svårt!

Vi ses!

Går på tårna!

Jag går på tårna, varje bil dörr som stängs utanför reagerar jag på (det är konstigt nog väldigt många bildörrar som stängs och öppnas här) Alla bilar är i dag silvriga. Tråkiga besked har kommit, kommer dom tråkia beskeden att drabba oss? Det får vi märka i dag. Nervös är precis vad jag är. Jag har inte lust eller möjlighet med tråkiga besked i dag!!

Denna veckan kommer att gå i inventeringens tecken, På fredag är den stora inventeringsdagen. Gud va roligt det ska bli!!  Eller itne, det är den stora nakdelen med att jobba i butik att man måste inventera. *suck* Men det kommer att gå bra!

På onsdag fyller mamma år. undra vad hon önskar sig? Snälla barn? En teckning? Nä mamma är värd något bra!

kram på er!

Jag har blivit moster.

Tidigt i morses fick jag en syster son, Emma har blivit moster. Mysigt!
Jag önskar alla lycka till Jennie och Mattie och den lilla pojken. Jag vet inte så mycket mer än att det blev en liten pojke och att allt gick bra, något namn hade han ännu inte hunnit fått. Grattis ännu en gång! :)

I dag har jag och Andreas varit och shoppat, köpt ett nytt chassie till datorn jag fick av Dann i går och även en ny mus. En rosa! ;D De ni. Så nu funkar allt kanoners. kul! Jag håller på att städa för fullt, men tog en liten paus, kasst! Jag vet men jag ska aldels strax ta och fortsätta!


Vi ses!

Lördag

Hej på er!

Sitter vid min nya dator! Jo, jag har allt skaffat mig en egen dator. Min kära vän Dann hade en dator som har så snällt sålde till mej för 2 liter Cola! Sådan priser gillar jag. Och Andreas hade en stor klump till skärm och både mus och tagetnbord så allt funkar fint fint utan musfan!! Så i morgon ska jag åka och köpa en ny liten mus som funkar, som man inte behöver sitta och göra stora runda cirklar med för att komma någon stans! :) Blir fint fint! Tack så mycket Dann!

I dag har vi alltså varit i Partille och hälsat på familjen Wästfelt, mycket trevligt. Viggo och Vega är ju så himla mysiga även deras föräldrar! :)

Jag är iaf nöjd över mitt fynd jag har gjort i dag! :)

Vi ses och hörs!

Emma

Torsdag äntligen torsdag!

Så var det trorsdag, i morogn är det fredag! Jag känner att jag verkligen behöver helg nu. Jag är jätte trött! Tror det beror på att jag inte tränat på hela dagen. Som ni kanske vet så brukar ja träna på min lunch det passar mej jätte bra att träna på lunchen. MEN den här veckan har ja inte kommit i väg på lunchen.. ´

Måndag - Kent sjuk
Tisdag- Kent sjuk
Onsdag - Kent på möte
Torsdag - Kent på möte
Fredag - Kent på möte

Så det får bli nya tag på måndag!

På lördag ska vi åka och hälsa på Kristina och Dann och alla deras barn. Ska bli jätte mysigt! Länge sedan jag träffa dom nu. Och nästa Söndag ska vi på dop till just dom eller till Vega och Viggo. Ska bli mysigt det med. Doppresenterna är nästan färdigfixade i alla fall. Roligt!

Vi lär höras!
Kram Emma


Tisdagen den 20/1-2009

Så var det tisdag lunch, klockan tickar på i en ganska hög hastighet i dag. Skönt! Men lite skärmande också. Har en massa pappers arbete att hinna klart med innan dagen är slut. Pappersarbete är inte så roligt, specillet itne när man inte har några bra kontor att sitta vid. Men men man får göra det bästa av det!

Ååh,, nu sa dom precis på radion att det hade hänt en olycka på Bredareds vägen. Kan inte dom lära sig snart att dom måste Salta/Sanda/SKotta den vägen. Hoppas det inte var något allvarligt som hade hänt. Jag blir helt kall när man hör sådant.. Läskigt!

Nä, jobba!
Kram!

Måndag den 19 januari

Så har vi måndag igen, fem härliga dagar att se fram emot med jobb! Vi har mycket att göra, våran inventering är nästa helg så vi har att göra. *suck* Sen ska jag försöka slänga in några träningspass oxå, ser ut som det får bli onsdag, torsdag och fredag. I dag hinner jag inte och i morgon är det inga pass på dagen utan bara på eftermiddagen. Skulle kunna gå dit och köra själv, men känner att jag får ut mer på att köra pass så jag väntar nog tills på onsdag.

I kväll ska vi hem till Pappa och Annica, Andreas skulle hjälpa dom med något oså ska vi spana in deras ny tapeltesade sovrum. Trevligt!

Ha en bra dag!
Kram Emma

Fredag

Så var veckan sista träningspass avslutad, det blev ett pass med cirkelträning! Jag gillar Cirkelträning, skönt att ha några som posuchar (det är ett svårt ord) än när man tränar. Men nu är det skönt att de tar några dagar tills gymmet kallar igen. Det får bli en promenad på söndag i stället. Det är skönt det med!

Nu återstår "bara" tre timmar av veckans arbete också. SKönt!

Ha det så bra så länge!

Konstigt

Jag har haft en kostig vecka, allt är bara dåligt.. 
Fast egentligen är det ju inte dåligt. utan bara humörs dåligt!
Märkligt är vad det är! Klockan är inte ens fyra! Fy bubblans som dom säger där borta i Remene!

I kväll ska vi åka till Tosseryd och hämta Christers bil. Andreas ska hämta massa saker i morgon och min bil dög vist inte att hämta en motorhuv med.. ;) Andreas är föresten väldigt väldigt arg på posten, dom har slarvat bort en skärm för honom... Stackarn!

Jag vill hem... åååh.. jag måste tanka, och hämta min juciepress.. (jenny skrattar du)

Kram på er!

Ingen Core!

Larssa ringde precis, blir inget Core pass i dag. Tråkigt! Fast det kanske är bra, jag mår inte helt hundra. Jag tror jag ska ta en promenad ute på lunchen i stället och ladda för mödarpasset i morgon!

I dag skiner solen, så i dag är allt lite enklare!

Tränat!

Kom från ett ganska så tufft träningspass på gymmet för en liten stund seda, det blev ett cirkelträningspass och sedan en sväng på löpbanden. Skönt! Men nu är jag trött och hungrig. Jag borde gå och äta något. . men vad?

I morgon blir det Core och på fredag lär det bli ett svin tufft pass med Lars och Cirkelträning. I bland ska jag hålla tyst och inte säga så mycket, men jag behöver någon som puschar mej! Och det kan han! :D

Nä, något att äta!

Kram!


utmanad av Malin

3 jobb jag haft:
Wettergrens bokhandel
Manpower - Transcom

Wettergrens konotorsvarohus

3 platser jag bott på:
Vårgårda
Vedum
Borås - Mjöshult

3 saker jag gillar att se på TV:
Må bra filmer (alltså filmer som man vet ungefär hur dom slutar och man gråter lite.. :D )
Matprogram
Idol, lets Dance och alla sådan program.

3 favoriträtter:
Mamma potatismos
Grillad Fläskfilé med potatisgratäng!
Tacos

3 platser där jag helst skulle vilja vara just nu:
Hemma i sängen med Andreas.
Någon stans där det inte regnar och blåser halv storm.
På Toves balkong i Spanien med en öl i handen! ;)

3 personer som antar utmaningen:
Mamma, Maja och Emma

Lycka till! :P


Verkligheten gör sig påmind!


fotot är toksnott av Frajda!

Sådana här bilder behöver man se för att få ännu mer energi för att gå till gymmet och strunta i den dära chokladbiten! Jag ska verkligen försöka ta tag i mitt liv igen, jag mår itne bra av att väga så mycket som jag gör i dag. Nu träna träna träna! För det är ju faktiskt jätte roligt! :D

Jag tycker om denna kvinnan!


Vilken söt mamma jag har!

Träna

Jag har kommit i gång med träningen igen, skönt! man mår så mycket bättre av att träna och jag behöver verkligen gå ner några kilo. Önskar att jag hade lite självdisiplin! Men det är vä inte svårare än att slopa all läsk och onyttigheter, äta riktigt mat och röra på sig. Vist låter det enkelt? *suck*


Tur att det är Fredag i dag i alla fall. Två dagar ledighet! Skönt!

www.mjoshult.se

I bland är jag inte alltid här då håller jag till här www.mjoshult.se


RSS 2.0