Inte på min sida!

Varför känns det som att gud (eller vem fasiken det än är som bestämmer) gör allt för att jävlas med mig just nu?
Vad har jag gjort för ont egentligen?

Fusk Emma

Det är tråkigt att det märks så tydigt när man har fuskat! Hela helgen var ju en ren katastof och det straffar sig på vågen i dag! Inga minus i dag inte, utan snare 0,7 kilo upp! Surt som tusan! Men det är nya tag och kämpa hårdare tills nästa vecka!


Jävla skit!

Sockermonstret ett poäng!

Måndag!

Måndag, alla dessa måndagar! Tror ni att det finns med måndagar än fredagar? Det känns som att det alltid är måndag och aldrig fredag!

Helgen har varit full med aktiviteter, fredagen spenderades i Vårgårda och hjälpte Mamma och Eric att flytta. Upp och ner och upp och ner! Hela dagen, surade lite över att jag inte hade min stegräknare på mig. Det blev många steg. Det blir bra i deras nya lägenhet och jag hoppas att dom kommer att trivas bra där.

I lördags var vi i väg på Mörlanda marknad, trevligt! Träffade favoriterna Jerker och Annica! :) Alltid lika roligt att se dom. Sedan bar det i väg till Tosseryd för lite fix med någon elgrej som Andreas hade satt upp  tidigare i veckan och det bjöds även på lunch. Kvällen spenderades nere hos Malin, Robban och lill tjejen. Med god mat och trevligt sällskap! Som vanligt!

I går var jag hemma hos mamma ännu en gång, körde dit en hylla, en tv bänk och ett skrivbord. Jag har blivit proffs på att köra med kärra förstår ni..(även fast det inte är lika lätt att backa med kärra...) Väl hemma i Mjöshult fixades och grejades lite hemma. Vi var ute en sväng och plockade lite svamp och sen hängde vi framför tvn..

Tränings och mat delen denna helg har gått helt åt helskotta. Förutom att jag sprang i trappor och bar lådor hela fredagen har det inte varit många nyttiga saker. Tyvärr! Men nya tag i dag och inga mer utflippade helger på ett bra tag. Jag ska ju nå mitt mål! Då funkar inte pizza, smörgåsar, choklad och äpplepajer! *SUCK* Fick hem min nya träningcykel i fredags, i går blev det 15 min och herregud vilken dålig kondition jag har!!  Så nu blir det att cykla lite varje dag och inom en kort framtid så är konditionen iaf bättre! I dag är det gympa med! Malin då ska vi plocka äpplen! ;)

Nu ska jag jobba vidare! Puss på er!


Promenad!

När klockan ringde i morses så trodde jag Andreas skojade med mig! Det är inte normalt att gå upp klockan 6 på morgon! Fy tusan! Men jag hade ju bestämt mig och väskan stod packad vid dörren så det var ju bara att ta på sig träningskläderna och ge sig ut till bilen! Morgon människa är något jag inte är!

Med mössa på huvudet!! och mix megapol i öronen begav jag mig mot solariumet, efter besöket på solariumet så bestämde jag mig för att skippa gymmet. Jag kännde verkligen inte för det! Så jag lämnde in väskan på jobbet och begav mig på en promenad i stan. Gick en jäkla bit och kom tillbaka 1 timme 20 min senare! Skönt! Så det blev en bra promenad i dag 1,40 min! Skönt att rensa skallen och roligt att kolla på hus i stället för älgar när man promenerar!

Efter jobbet ska jag hjälpa Pelle, roligt! Sen ska jag sova! Jag är jätte trött!

Ta hand om er!


Träna och flytta!

Hem kommen från Vårgårda.. Har hjälpt mamma och Eric med att köra lite lådor och utformat en plan för fredagen. Planen går ut på att dom ska packa klart tills på fredag och på fredag ska mamma kunna sova där! Så det är bara att bära! Fixar vi! :)

I morgon ska jag åka med Andreas till jobbet, det blir promenad från hans jobb till solariumet sen blir det en tur till gymmet! Nu jäklar! :) Ser fram emot det.

Nu ska väskan packas!

Puss och godnatt!

Emma är bra!

Ingen ny pärla blev det i går. Det var snare en sönder rostad pärla! :(
Så jag letar fortfarande bra BILLIGA bilar? Säg till om ni hittar någon är ni söta!

I dag är det onsdag, onsdagar betyder vågens dag!
5 kilo har jag gått ner på tre veckor! Jag är faktiskt ganska nöjd! Nu är det "bara" 5 kvar till nästa måla som är ett av huvudmålen. Jag firar det hela med en ny smak! Exotiska frukter! MUMS!

Dock ligger jag under mot sockermonstret. Jag funderar på Krom tabbleter.. Ska nog undersöka detta i dag!

Kram på er!

En ny pärla?

I eftermiddag ska jag och Andreas i väg och kolla på en ny pärla till mig. Min har ju gått sönder så vi får hoppas att denna är bra och att man kan åka fler än två i den! ;)

Ni lär få veta om den var bra eller inte!


Tisdag!

Godmorgon!

Jag vaknade av att Andreas ringde, Jag gillar verkligen inte att bli väckt av telefonen. (jag gillar inte att bli väckt alls) Att han ville att jag skulle ta med mig någon elgrej som han hade glömt gjorde inte saken bättre. Suck!

I går var jag och Malin på gympa i Bredareds idrottshall, andra gången vi var där och i går gick det faktiskt mycket bättre. Jag hänger fortfarane inte med på konstiga lulllull steg och höger ben och vänster arm. Men det ger sig väl, pulsen ökade och det är ju lite av själva meningen!

Letar bil gör vi med, vi har hittat en som jag vill ha. Har mailat på den och tänkte även ringa till henne i dag. Hoppas den är kvar och att den är bra. Min lilla söta pärla är ju trasig! :( Dumt!

På fredag flyttar mamma, då är det lådor som ska bäras och möbler! Dom trapporna upp är allt annat är roliga men det får gå! Bara att ta i! Det är en väldigt fin lägenhet dom har skaffat sig iaf! Där kommer dom nog trivas bra! :)

Nä, om man skulle göra sig lite fukost! Kanske skulle lyxa till det med lite äppledricka, vanilj och kanel? :) Mums!

Puss på er!

Fredag!

I dag känns det bättre än i går iaf! Vet inte vad denna deppighet beror på, men något är inte helt rätt med fröken Hörnberg. Men det löser sig väl får vi väl hoppas! :)

I dag har jag provat en mycket god frukost, Äppledricka, Vanilijpulver, och kanel! Mums! Vilken underbar hitt!
Det kommer lätt att bli en av räddningarna till det gröna sockermonstret! Kanongott! :)

Ska ta en promenad i det fina vädret med Sandra efter jobbet! Vi får skaffa oss nya varnor när Viskans godsaker inte längre är huvudmålet! (även fast en stor chokladkaka inte hade varit fel...)

I morgon ska vi gå på fotboll med, Elfsborg - Gais! Då får vi se när Gais spelar skiten ur Elfsborg.. ;)
Och loppis på söndag! kanon ju!

Ååååh!

Jävla skit!

Utmanad av Frajda!

Utmand av Frajda! Att det kan vara så svårt att hitta på saker på E! Märkligt!

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 ersoner och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!


1. Vad heter du?:
EMMA
2. Ett ord på fyra bokstäver: ELDA
3. Flicknamn: Eva
4. Pojknamn: Evert
5. Yrke: Elektriker
6. Färg:
E9 96 7A (hihih)
7. Klädesplagg: En tröja ;)
8. Mat:
enchiladas
9. Sak i badrummet: El-tandborste
10. Plats/stad: England
11. En orsak att vara sen:
12. Något man skriker:EEEEEH HALLÅ!?
13. Film: Eva och Adam
14.Något man dricker: Enbärsdricka
15. Band:
Elektrik Banan band
16.Djur. Elefant
17. Gatunamnn: Engatan
18. Bil: Elegant volvo... ;)
19. Sång:
Ekorrn satt i granen


Jag utmanar, Maja, Ia, Cilla, Ellinor, Anna! Lycka till!


Emma mot sockermonstret!

Ny vecka, nya tag! Efter en mindre (jätte stor)  socker chock i lördags på min kusins bröllopsfest börjar kroppen ta tag i sig själv igen. Den vita drogen är jag helt klart beroende av, men jag ska ta tag i det gröna monstret som bor i mellan mina öron och göra mig av med honom för alltid!

Emma - Sockermonstret 1-2

Jag tror faktiskt på mig själv denna gång, med mera motion och mera morötter i dubbel bemärkelse ska jag allt vinna!

Denna veckan gick det inte lika bra som förra med varken måtten eller på vågen. Den visade ett halvt kilo ner och fjutiga 0,5 cm i midjan! Men nästa vecka då jävlar ska det bli bättre! :) *peppar mig själv*


Måste berätta att jag i dag har gjort äppledricka, eller jag gjorde äppeldricka i söndags men i dag var den klar! Så nu har den kokats och hällts upp i fina flaskor! Nu väntar jag på att den ska kallna så man kan prov dricka på riktigt! :) Jag har blivit lite pysslig på sista tiden. Nu behöver jag bara någon som kan lära mig att sticka! Någon? ;)

Nu ska jag ta tag i köket det bor vist troll där med... Sen idol!


Äpplemos!

I dag är det Fredag, Cecilia och Christian skulle titta förbi i kväll. Det ser jag fram emot. Cecilia gör så att man mår lite lite bättre! Det gillar vi! =)

I går ägnade jag kvällen åt att kolla på Yes man en bra film och jag han även med att göra lite äpplemos. Hemma i kylen ropar en hel påse full med äpplen så det får nog bli lite mer äpplemos. Ska se om jag hittar något roligt recept! :) Jag har ju redan lovat bort dom burkarna jag gjorde i går. :) 

 


Ganska fina blev dom med! :)

Nu ska jag ta tag i dom sista *pip* *pip* Kalendrarna...

Hej hej!


Torsdag!

Hej på er!

Redan torsdag, tycker att denna veckan har gått lite för fort. Det betyder ju i och för sig att det snart är helg! Helger gillar vi. Fast om veckan har gått fort så lär väl helgen gå fort med... Svårt det dära! På lördag ska vi iaf på Bröllops fest hos kusinen Anna och hennes man Kristoffer (konstigt att skriva hennes man.. ) Dom gifte sig i London i sommars och nu ska bröllops festen vara. Ska bli roligt, länge sedan jag träffade släkten.

Gårdagen var bra, pratade med C från Herberlife. Det känns bra att ha kontakt med någon som stöttar och hjälper en på resan neråt. Hon var lika glad som jag i går att tre kg hade försvunnit och faktiskt 5 cm från min kropp. Det lovades till och med en liten present. Sådant gillar vi. Nu är nästa delmål 3 kg till. Tror dock inte dom går lika lätt som dom första. Men bara att kämpa på.

Har köpt  mig en crosstrainer av min vän Jenny med. Hem leverans får man med! Undra bara vart jag ska göra av den? Andreas lär bli väldigt nöjd över ännu en stor grej att placera i huset. Men va fasiken det får han leva med.. ;) Jag hittar nog något bra ställe!

Nu måste jag ta på mig kläder, sitter i Andreas skjorta och den hade jag inte tänkt att jobba i.

Ses och hörs!

Emma


Vågen!

I dag är det onsdag, det är väga mäta dagen! Och för första gången på väldigt länge så blev jag väldigt glad när jag ställde mig på vågen 3 kg minus på en vecka! Det är jag mycket stolt över!
Nu är det bara 7 kvar till andra målet! Bara att kämpa på!

Nu måste jag göra i ordning mig inför jobbet!

Tisdag

Hej på er!! ( ni som fortfarande läser denna otroligt dåligt uppdaterade lilla blogg..)

Solen skiner och det är till och med varmt ute, man borde ligga ute och sola en sådan här dag! Men jobba bör man göra, vi har ju haft 4 veckor ledighet. Dock var det väl inte jätte mycket sol chanser på den tiden men men…

Helgen har varit bra, i fredags var vi nere hos våran granne Tomas på lite inflyttningskalas. Trevligt folk och bra musik brukar göra en fest bra! :) I lördags kom Andreas föräldrar hem, Christer och Andreas byggde på altanen som snart äntligen ser ut att bli klar. (Vi har ju även bytt panel på den gamla altanen den nya alten är klar..) Jag och Sonja hade maraton städning inne, skönt att få ordning på allt. Hon hjälpte oss även med att stryka något som är fruktansvärt tråkigt men som hon verkar tycka är roligt? Något som för mig är helt oförståligt! Tack iaf!
Det blev lite fiske på eftermiddagen som Andreas briljerade i. På kvällen blev det kräftskiva och en omgång med "med andra ord" ett mycket roligt spel. Söndagen gick även den ut på attt  städa/röja/spika.

Jag har även hunnit med att ta ett viktigt beslut i mitt liv, jag har börjat med att ta tag i mitt liv. Började i Onsdag med att se över min kost och se vad jag egentligen höll på med. Nu har det snart gått en vecka och jag mår verkligen bättre än på länge. Med hjälp av herbalife och proteinrik mat ska detta gå! Och som sagt var, det går faktiskt över förväntan bra! Ska bara bli av med min dumma förskyllning så ska träningen sättas igång med så länge får det bli promenader. Så nu får ni hålla tummarna och skälla på mig när jag inte sköter mig!

Nu ska jag fortsätta jobba!

Kram på er!


RSS 2.0