Onsdag! SNART SEMESTER!

Onsdag, det betyder att i morgon är det torsdag sen är det fredag och sen har vi 4 härliga veckors semester!
Som jag har längtat!  Sen semester är bra, MEN det är jobbigt att se alla andra som går på semester, och man själv får vara kvar på jobbet! Men nu hoppas jag att det fina vädret kommer tillbaka så man kan få njuta av det fina vädret och bara vara! Fast bara vara är väl kanske inte det vi ska göra på semestern. Vi ha mycket planer. Altanen ska bli klar, det är ju kjolen och trapporna kvar. Sen ska vi byta panel på den gamla alten och måla den vit. Verkstaden ska få sig en tok städning och dom nya ute möblerna ska oljas... Sen ska vi hinna med att ta det lugnt, åka båt, fiska, kanske ta en sväng med bussen ner åt landet..  Mycket ska hinnas med! Vi börjar semester med att åka till Vänersborg på den årliga folkvagnsträffen. Och för första gången på många många år ska jag ner dit utan att jobba där. Ska faktiskt bli väldigt skönt. Jag hoppas på bra väder så man kan sola och bada! :D


I morses hade jag som vanligt lite väl bråttom till jobbet, när jag hade satt mig i min lilla röda racer bil och åkt i väg hörde jag och framför allt kände jag att något inte var som det skulle. Jag fick vända nere vid Vralen och köra hem och byta bil. Det känns som att min bil har gjort sina sista mil.. Jag hoppas på att Andreas kan fixa det när han kommer hem. Men jag ska ju iaf åka den gröna bubblan till jobbet både i morgon och på fredag så han hinner nog fixa även den på semestern..


I dag fyller min kära vän Sandra år! Grattis till henne! Och i går fyllde även min vän Kristina år! Mycket födelsedagar nu..

Nu ska jag fortsätta att räkna varor. det är det jag roar mig med på jobbet!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Nu har du inte många dagar kvar till semester!! 1.5 närmare bestämt!!

Kramkram

2009-07-22 @ 17:56:03
Postat av: Mad

Tack för att du svarade på frågorna! =)

2009-07-23 @ 20:16:27
URL: http://mamamad.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0